Attila_the_Hun Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Pia hai ne intalnim pe la mijloc atunci.. sibiu? Brasov? Sa vina din toate colturile tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Pia hai ne intalnim pe la mijloc atunci.. sibiu? Brasov? Sa vina din toate colturile tarii o idee super buna....mergem la brasov sa bem o cafea si ne intalnim si cu lumea care mai veniti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 o idee super buna....mergem la brasov sa bem o cafea si ne intalnim si cu lumea care mai veniti??? fratilor gs-isti (si nu!) in weekendul ce vine e intrunirea de la brasov....cum ar fi sa mergem o "gasca" mai mare goar de gs-uri !?! eu ma bag in weekend la brasov...mai astept insotitori.... haideti ca nu i departe si in + s au anuntat 38grade celsius la bucuresti in weekend !!! deci !?! cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 cred k merg si io sa-i fac rodaju k am schimbat segmentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Sunt pentru mers grup la Brasov. Catre vecini: Dati PM sa ne organizam, poate stabilim si o intilnire miine la arc sa mai stabilim ceva detalii. poate iese si o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 fratilor gs-isti (si nu!) in weekendul ce vine e intrunirea de la brasov....cum ar fi sa mergem o "gasca" mai mare goar de gs-uri !?! eu ma bag in weekend la brasov...mai astept insotitori.... haideti ca nu i departe si in + s au anuntat 38grade celsius la bucuresti in weekend !!! deci !?! cine se baga? Da ce inseamna mai exact "sa mergem"? Defineste cineva un program? Macar de data asta sa fim pregatiti din timp pentru ploaie/dormit in cort/etc. Ex: plecarea sambata la ora X de la Arc. Mers pe DN1. Ne cazam la pensiunea Y/cort/cer liber. Intoarcerea duminica la ora Z. Ca drept sa spun dupa drumul pana la Ploiesti si inapoi pe ploaie + vant nu cred ca-s in stare sa ma duc si intorc in aceeasi zi pana la Brasov . Plus ca niste nu strica la destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Salut. Cumpar oglinzi (in stare buna)! Cumpar baterie! Bineinteles toate de GS500 Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 deci, eu propun asa plecare simbata la 09:00 de la arc.cazare la cort sau la casute cum vrea fiecare. lua ti va haine de ploaie (prieteni stiu dece ) de rest ne ocupam la fata locului. propun intoarcerea-plecarea- duminica pina n 12:00 plecarea(sa evitam aglomeratia !!!) in rest , ce sper sa gasim : muzica multa,berica si distractie si mai presus de toate : motoareeeeeee p.s.- anunta ti va care mergeti sa stim cati suntem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 pentru cei ce vor circula sambata pe DN1 in zona predeal : Circulatie restrictionata MARATON Circulatia intre Predeal si Poiana Brasov va fi restrictionata, sambata, intre orele 8.00 si 17.00, ca urmare a desfasurarii celei de-a treia editii a "Maratonului DHL Stafeta Carpatilor". Sambata, drumurile rutiere vor fi inchise pe ambele sensuri dupa urmatorul program: 8.00 - 12.00, intre Predeal si Cabana Cheia; 11.00 - 14.00, intre Cabana Cheia si Stadionul Rasnov; 11.30 - 17.00, intre Stadionul Rasnov si Poiana Brasov. sursa: www.compact.info.ro / 20 iun07 pentru a ajunge sigur la parada, recomand varianta ploiesti-chiea-brasov-darste apropo, io plec sambata pe la ora 7 dim din buc. e mai racoare atunci, si nu ma grabesc deloc pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddy_h_008 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Salut! Ce ziceti de motorul asta? http://mobile.de/SIDoC49mDrbzzqlGk12uQdOWg...1263106422& E din Germania, si ma costa cam 1400 de euro, inmatriculat si adus in tara. La banii astia ar trebui sa fiu atent sa nu aiba probleme? Eu am cam 1600 de euro, in total si m-am gandit ca asta ar fi cea mai potrivita pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Ehh ce sa zic.. nu sunt eu expert.. si eu mi-am adus-o de vro 3 luni pe a mea, Este totusi cam veche, chiar daca nr de km sunt acceptabili, tre sa te gandesti ca si numa daca sta pe loc in 16 aani motorul ala.. macar e de la privat si nu are suprataxe de dealer. ti-as sugera sa mai cauti si sa iei ceva de prin 94-97 si poate poti veni pe ea acasa sa mai economisesti un pic din transport. La a mea, am luat-o la pret f bun ca are o mica (o observi numai daca te chiunui) indoitura la rezervor, si totusi dupa nici o luna pe strazile astea simeringurile de la telescoape au cedat si schimbul cu ulei si cu tot.. plus in curand niste placute de frana si mai incolo un lant. deja depasesc diferenta de pret pe care am economisit-o. Daca e privat mai e si pericolul sa mergi pana acolo si sa se sature sa te astepte si s-o vanda sau sa nu iti placa ceva la ea si apoi apuca-te si cauta alti dealeri prin zona sa nu vii acasa cu sacu gol sa ai mare grija si planifica bine totul.. In rest, succes in cautari si sa te vedem cat mai curand membru cu drepturi depline ;( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 amea este din '91. Eu am cumparat-o din romania si pe bord avea 64 mii. proprietarul mi-a spus ca ar avea vreo 47 reali si ca ar fi fost ceasul schimbat - oricum nu i-am dat importanta. Ideea este ca daca ai grija de ea te poate duce pana pe la 80 - 90 mii fara probleme. Diferente intre modelu din 91 si cele de azi nu sunt mari, piesele se gasesc si sunt relativ ieftine. Daca vezi ca iti consuma ulei poti sa ii schimbi segmentii si/sau garniturile de la supape si ai rezolvat problema (cam 300euro maxim). mie imi pare de bun simtz pretzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 vad ca are 47000 km cu germana mea de balta am dedus ca nu este cazuta ar avea gume noi. diferente de constructie cum s-a zis nu sunt. are topcase si alarma ceea ce e un bonus. daca n-are bube ascunse nu este o motocicleta rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 (editat) 4 GS-isti in Bikers Club pe DN1 Editat Iunie 20, 2007 de Piratul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddy_h_008 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Ehh ce sa zic.. nu sunt eu expert.. si eu mi-am adus-o de vro 3 luni pe a mea, Este totusi cam veche, chiar daca nr de km sunt acceptabili, tre sa te gandesti ca si numa daca sta pe loc in 16 aani motorul ala.. macar e de la privat si nu are suprataxe de dealer. ti-as sugera sa mai cauti si sa iei ceva de prin 94-97 si poate poti veni pe ea acasa sa mai economisesti un pic din transport. La a mea, am luat-o la pret f bun ca are o mica (o observi numai daca te chiunui) indoitura la rezervor, si totusi dupa nici o luna pe strazile astea simeringurile de la telescoape au cedat si schimbul cu ulei si cu tot.. plus in curand niste placute de frana si mai incolo un lant. deja depasesc diferenta de pret pe care am economisit-o. Daca e privat mai e si pericolul sa mergi pana acolo si sa se sature sa te astepte si s-o vanda sau sa nu iti placa ceva la ea si apoi apuca-te si cauta alti dealeri prin zona sa nu vii acasa cu sacu gol sa ai mare grija si planifica bine totul.. In rest, succes in cautari si sa te vedem cat mai curand membru cu drepturi depline ;( Pai eu ma visez Gs-ist. Acum ramane sa vad cu banii si cu adusul motocicletei de acolo. Am gasit un tip care aduce din Germania cu 150 euro si pe langa astia ar mai veni vreo 150 actele. De asemenea, tipul asta mi-a zis ca aduce si echipamente complete: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1992-36992.html Si ma gandesc ca e ok si echipamentul, pentru 150 de euro, iar casca e shoei, din cate am auzit o firma foarte buna. Zic ca e buna afacerea. Voi ce ziceti? Oricum primul meu motor tot GS va fi, 100% Si sfaturi cred ca tot de la voi o sa primesc. Cel mai probabil motorul o sa-l cumpar iarna-primavara urmatoare. Poate imi puteti zice si cam cat ma costa un loc intr-un garaj prin Bucuresti. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 .. maine dimineata plec catre herculane pe ruta arad -timisoara-deta-oravita-bozovici-herculane daca ii careva prin zona si ii interesat ne binevenit tel meu 0742818333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 LUME! cine merge la Brasov maine??? dati si voi un semn sa mergem mai multi... george-YM-nimicnicie@yahoo.com 0726524741 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 ...am o problema.. .. s-a rupt semeringul din partea dreapta de pe furca fata si am pierdut uleiul.. .. ce semering si ce ulei trebuie sa bag, si de unde as putea comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 ...am o problema.. .. s-a rupt semeringul din partea dreapta de pe furca fata si am pierdut uleiul.. .. ce semering si ce ulei trebuie sa bag, si de unde as putea comanda? Exista in buc un magazin unde am vazut ca au semeringuri si ulei de furca dar nu stiu preturi, magazinul se afla in cotroceni. Cum s a intamplat ai dat cu ea in ceva sau s a rupt rupt pur si simplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Exista in buc un magazin unde am vazut ca au semeringuri si ulei de furca dar nu stiu preturi, magazinul se afla in cotroceni. Cum s a intamplat ai dat cu ea in ceva sau s a rupt rupt pur si simplu? am fost in weekend la herculane si intre caransebes si orsova e drum in lucru 2 km sosea , 2 km drum in lucru gropi,, pietre, santuri si tot ce tine de santier si asta pe o distanta de vreo 100 km ca de la orsova am mers la moldova noua pe malul dunarii si cand am ajuns acasa am vazut ca am ulei pe telescop m am apasat pe furca si am vazut cum iese uleiul ..sper sa fie semeringu rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 am si eu un gs , varianta cu 25 kw (apropo, se poate scoate limita de putere) as vrea cateva informatii: din cate am vazut are 2 cilndri in linie.. adevarat? si cate carburatoare are? ce benzina ii place? cat consuma? racirea pe aer a facut cuiva probleme pana acum? cam atat deocamdata...... aaa si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Salut, am si eu un gs , varianta cu 25 kw (apropo, se poate scoate limita de putere) Daca era intrebare ce ziceai in paranteza... se pare ca da. Limitatorul e instalat in carburator parca. Vezi pe threadul asta, parca scria cu cateva (zeci) de pagini mai in fatza . din cate am vazut are 2 cilndri in linie.. adevarat? si cate carburatoare are? ce benzina ii place? cat consuma? racirea pe aer a facut cuiva probleme pana acum? Citat de la producator: "487cc, four-stroke, twin cylinder, air-cooled, DOHC" Eu ii pun numai benzina fara plumb de 95, de altfel mustiucul de benzina regular nu intra in rezervor (ala de fara plumb e ceva mai subtire). A mea dupa ultimele calcule ar consuma cam 5,8% (vreo 240 km la care am alimentat 14L, cam jumate din ei facuti in Bucuresti). Si asta s-a mai discutat pe thread . Acum vara, cand mai merg ziua prin Bucuresti (si ma mai gasesc infipt in trafic) mi se cam incinge rezervorul (eu zic ca de la motor, nu de la soare ), dar in mers normal este ok. In rest, numai bine... si mai citeste si din urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ..vine vreun GS ist la intrunirea de la pecica de langa ARAd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 salut fratilor! dupa cam 1700 km dupa ce mi-am schimbat simeringurile din telescoape si am avut ocazia si sa "calaresc" gs-ul meu, mi-a iesit un consum foarte bun. 1. mers turist, fara excese de viteza, oras/drum lung: 3,58L/100km 2. mers in oras, afara si autostrada : 4.40L/100km. (autostrada 130km/h continuuu) 3. oras/afara, din depasire in depasire tras cat poate: 3,83L/100km 4. autostrada, tras tare: 140-170km/h: 200km si ti-a mancat toata benzina pana la rezerva Asfalt uscat! cat ulei ai bagat in telescop? ca si a mele s au bulit si pierd ulei.. si tre sa imi vina comanda de semeringuri de la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 brut se socoteste 400ml/telescop, exact este trecut in manualul de service. dar trebuie masurat cu liniarul: e usor de stiut cat trebuie, e mai greu de "nimerit" cantitatea exacta iti trebuie un vas gradat (daca nu ai acasa: 10003201), un liniar si o seringa!! pt. a monta simeringurile corect, mai ai nevoie si de 10003463, sau asemanator, se poate improviza si dintr-o bucata de teava de plastic daca sti diametrul. presupun ca alea is codurile de la ceva produse ca eu mi am comandat doar semeringurile 10003463 asta ii ceva cheie? cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate