andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 [quote name='banicaiulian' date='Mar 10 2009, 12:17 PM' post='1750294' @andu_wasup.. am vazut dupa moto-ul . Frumoasa ca toate celelalte si pentru ca e a ta, face toti banii . Noroc si drum uscat si la tine! Ms. iulian Sa aveti grija de ele si sa va poarte unde aveti nevoie! PS:mai bagati poze mai flacai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 nu e vorba ca am banii si nu stiu ce sa fac cu ei....ci faptul ca sunt incepator si mu as vrea sa trec direct pe o honda cbr 600 si sa raman fara cap intr-o luna...mai bine un gs sau una de 400-500...sa pot sa ajung sa conduc un cbr fara probleme in 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) nu e vorba ca am banii si nu stiu ce sa fac cu ei....ci faptul ca sunt incepator si mu as vrea sa trec direct pe o honda cbr 600 si sa raman fara cap intr-o luna...mai bine un gs sau una de 400-500...sa pot sa ajung sa conduc un cbr fara probleme in 2 ani Un mod sanatos de gandire... Editat Martie 10, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si eu repede cu suzana mea Sper ca va plac si cele carenate, nu doar naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 poze cu a mea voi posta cand ajung acasa. (adica diseara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si de la mine doua pozici.. ca sa nu fiu doar cu scrisu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Si de la mine doua pozici.. ca sa nu fiu doar cu scrisu' Da' ai aranjat-o bine cu frana dubla pe fata si aerisirile alea de pe rezervor care arata demential.Cum se manifesta oglinzile pe care le ai tu la viteza?optc da bine cu oglinzile alea. Bafta! Editat Martie 10, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si de la mine cateva poze: P.S.: Ba a mea e cea mai frumoasa P.S.2: Sper sa le putem compara si live cat de curand la o intrunire de gs-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Da' ai aranjat-o bine cu frana dubla pe fata si aerisirile alea de pe rezervor care arata demential.Cum se manifesta oglinzile pe care le ai tu la viteza?optc da bine cu oglinzile alea.Bafta! look-ul e cam singurul avantaj al oglinzilor. sunt in curs de schimbare deoarece pentru a vedea ceva util in ele, trebuie sa ma subtiez din coate. nu a fost cea mai buna alegere la momentul acela se pare.. dar erau mai bune ca singura oglinda ce exista pe motorisca la achizitie (doar pe stanga). dupa ceva finisaje si o revopsire, cred ca o pot face sa straluceasca nitel @mdvd .. thumbs up! .. foarte frumos arata Editat Martie 10, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) ba cred ca a mea e mai mare si mai lunga am si eu o intrebare, daca ii tai din suportul pentru numar, cand ploua ma trezesc plin de namol pe spate? Editat Martie 10, 2009 de KTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) am si eu o intrebare, daca ii tai din suportul pentru numar, cand ploua ma trezesc plin de namol pe spate? Raspunsul este NU,intrucat se considera ca esti deja treaz cand te sui pe motor. Editat Martie 10, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) eu as zice ca DA, tinand cont de ultima plimbare pe ploaie/noroi care am avut-o(cum arata geaca la final) si de gradul de eliminare a aripii spate pe care o am la a mea (se poate vede in pozele puse... inclusiv numarul se umple tot de noroi) Editat Martie 10, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 cand ploua ma trezesc plin de namol...? Suna ca o intrebare gen radio Everan si am raspuns in consecinta,ma rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Raspunsul este NU,intrucat se considera ca esti deja treaz cand te sui pe motor. Suna ca o intrebare gen radio Everan si am raspuns in consecinta,ma rog... nu pot sa iti raspund decat cu eu as zice ca DA, tinand cont de ultima plimbare pe ploaie/noroi care am avut-o(cum arata geaca la final) si de gradul de eliminare a aripii spate pe care o am la a mea (se poate vede in pozele puse... inclusiv numarul se umple tot de noroi) atunci o sa o las asa cum este, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salut..am vazut ca este comunitatea posesorilor de gs si as vrea sa cumpar si eu unul. Pot oferi circa 6500ron si mi-as dori ,normal, unu cat mai bun si mai nou:D(pe cat posibil).ASTEPT OFERTE!!! Ia legatura cu mine poate o sa iti placa bijuteria mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CER Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salutare! Stiu ca nu sunt un membru activ insa acum e un moment bun pt. a posta. fata mea in ipostaze diverse... si prin față prin spate. poza cu 3 GS-uri e frumoasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 e frumoasa, evacuarea arata foarte bine, cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 DA...poza cu cele 3 e superba....fara cuvinte... E misto si evacuarea dar am impresia ca montarea ei "l-a costat" cricul central !?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) In ultima poza, cu cele 3 GS-uri, e si a mea pe acolo, pe la mijloc.. ca tare galesa se uita la obiectiv ) ... am zis ca o sa fur toba aia pana la urma, cand nu se uita, ca imi place si cum se vede si cum se aude Editat Martie 11, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanatorul Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salutare GS-isti in jurul Tragovistei exista?? Cand facem o plimbarica??Asa ca baietii din Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 @ vanatorul: cei de la tiriac nu accepta sa faca casco la moto pe motiv ca este prea vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanatorul Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 @ vanatorul: cei de la tiriac nu accepta sa faca casco la moto pe motiv ca este prea vechi Okk Asta e.. probabil o sa merg din nou la astra.. merci de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 imi pare rau ca nu te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 @ vanatorul: cei de la tiriac nu accepta sa faca casco la moto pe motiv ca este prea vechi Dar unul din 2007 la Allianz merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salutare! Stiu ca nu sunt un membru activ insa acum e un moment bun pt. a posta.fata mea in ipostaze diverse... si prin față prin spate. poza cu 3 GS-uri e frumoasa rau bai ce bijuterie are baiatul asta:)) (si mumoasa si frumoasa, mai ca-s luao acasa!) [poza cu 3GS]bai si ce fete au baietii astia, parca-i cunosc asa din vedere, si pe ei si pe fete lor la fel de frumoase si mumoase si zgomotoase:X Toate cele bune si Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate