andreiganea Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 salutare v-am pun un cu noua mea avacuare (asa ca sa ma bag in seama si eu ) ca ziceti, cum suna ? sal! ai modificat toba stock sau ce ai facut cu toba? suna frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 vreau si eu sa'mi cumpar gume noi fata - spate. ce imi recomandati ? si cam la ce preturi sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 sal! ai modificat toba stock sau ce ai facut cu toba? suna frumos dada, e toba stock ... te miri cate poti face cu un flex si un aparat de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 dada, e toba stock nu-mi place! ai stricat toba! galagie si atat... Mesaj completat vreau si eu sa'mi cumpar gume noi fata - spate. ce imi recomandati ? si cam la ce preturi sunt. sa-ti faci o idee: http://www.romimoto-piese.ro/category/2091...0/vehicle/51078 Eu am luat (in iulie 2009) michelin pilot activ au fost aproape 900ron ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) nu-mi place! ai stricat toba! galagie si atat... parerea ta.. eu cand mi-am luat motoru' era deja "stricata" toba. era goala de tot... daca te uiti pe youtube printre "muvi-urile" mele o sa vezi ca suna mai bine ca inainte, fara aproape nici o cheltuiala R-SPECT ! Mesaj completat Mesaj completat pt @warlock... tocmai am citit chestia asta : "nu-mi place testul! nu inteleg, de ce va gauriti tobele si va "expuneti" realizarile cu turatii de max 3000 rpm! arata-mi la 7-8 mii ture, atunci sa-mi arati ce grozava e toba ta! Ah, nu poti sta langa ea?! Nu se aude destul de tare si stock pe la 7-8mii, te faci auzit in trafic daca asta iti doresti. Daca vrei doar ** enlargement, varianta asta sucks! Ai stricat si toba stock, sa-l vad pe urm proprietar la RAR, prost ar fi sa o cumpere asa!" sa-ti raspund la cateva intrebari, asa pt "CULTURA" ta generala... 1: testul nu trebuie sa-ti placa tie 2: toba mea nu e "gaurita" e modificat tot interiorul exact ca la o toba pe care unul ca tine da cateva zeci de eur 3: nu ti l-am aratat la 7000 de ture pt ca nu era cine trebuie la acceleratie si app... nush ce motor ai tu, dar gs-ul meu merge la 11-12 mi de ture si se poate sta langa el 4: sunt MULT mai auzit in trafic decat tine (asta daca ai toba stock) si asta m-a ajutat de multe ori 5: "urmatorul" proprietar care o sa mearga cu ea la RAR o sa fiu EU... deci si prin urmare... toba mea suna mult mai bine ca si atunci cand am luato' (fiind umblat in ea si atunci) si mnah, daca nu iti place cum suna puteai sa zici pur si simplu ca nu-ti place, nu sa-ti pui 1000 de intrebari dupa care nu o sa mai poti dormi noaptea cu stima si respect... take a beer & chill out dude. numai bine Editat Ianuarie 11, 2010 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 3: nu ti l-am aratat la 7000 de ture pt ca nu era cine trebuie la acceleratie si app... nush ce motor ai tu, dar gs-ul meu merge la 11-12 mi de ture si se poate sta langa el as fi vrut macar sunetul pana un 8-10k, unde ajungi cand vrei sa faci si galagie in trafic si caldura la inimioara... ca in mers ai viteza mai mare decat a sunetului 5: "urmatorul" proprietar care o sa mearga cu ea la RAR o sa fiu EU...nu ma gandeam la ITP (cu marauderu' doar prezenta fizica a fost necesara). Aia la RAR sunt putin mai rai. take a beerasa o sa fac! Daca tu esti incantat, si vad ca asa e, restul nu conteaza. ca mine care vor motorete care sa nu faca galagie sunt cam putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) ma bucur sa vad ca exista si intelegere in sufletul tau, deci pana una alta, sa lasam vorbele aiurea deoparte si sa dea Domnu' sa ne intalnim vre-o data pe undeva prin tara sa dau eu berea aia ... numai bine Editat Ianuarie 11, 2010 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 ma gandesc sa dezmembrez gsul e in stare buna. cine vrea piese, sa dea pm. daca se strang suficienti, intr-o luna ma apuc de treaba. e impecabil, gume merse 300km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 ma gandesc sa dezmembrez gsul. pentru mine unul, asta chiar nu-i o veste buna ... totusi cat vrei pe gume? ce an de fabricatie scrie pe ele si ce compozitie au? chiar daca te superi pe mine iti urez sa nu gasesti sa-l dai pe bucati ... doar intreg sa se mai bucure si altul de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 sunt si eu interesat de gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d33a Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut! Va doresc sa aveti parte de drumuri uscate, lungi si frumoase. Sa fiti sanatosi! Andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 sunt si eu interesat de gume. stai la rand ... nu te baga in fata Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat daca voi vb despre facut galagie cu GS-ul ... eu ce sa mai zic ? http://www.youtube.com/watch?v=h-eMXhdf6k4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 ma gandesc sa dezmembrez gsule in stare buna. cine vrea piese, sa dea pm. daca se strang suficienti, intr-o luna ma apuc de treaba. e impecabil, gume merse 300km. salut vezi k ai pm de la mn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 stiu ca tu ti-ai pus tobe si chiar imi place cum suna, doar ca la mine cheltuielile cu toba au fost de 22 de lei si mnah, eu unul ma declar multumit numai bine... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 eu mi-am luat si eu toba de la vick. omu e meserias rau de tot! mi-a dat si db killer. Recomand!!!! pt sunet cautati pe youtube. pt detalii da-ti un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) eu mi-am luat si eu toba de la vick. omu e meserias rau de tot! mi-a dat si db killer. Recomand!!!! pt sunet cautati pe youtube. pt detalii da-ti un pm. Pune si tu un filmulet facut ziua pe lumina sa se vada mai bine lucratura,eventual cu si fara dbkiller. Se aude mult mai bine decat cea originala .Cred ca si arata mult mai bine. Editat Ianuarie 14, 2010 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Pune si tu un filmulet facut ziua pe lumina sa se vada mai bine lucratura,eventual cu si fara dbkiller. Se aude mult mai bine decat cea originala .Cred ca si arata mult mai bine. promit un film cu oriiginala, si cu cea noua cu si fara db killer cam peste o saptamana. Mesaj completat asta eu un motor ca al meu , dar nu e al meu db killer detasabil Editat Ianuarie 14, 2010 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) SALUTARE... cu riscul sa spun o mare prostie, am si eu o intrebare (am visat urat azi noapte). oare ce s-ar intampla daca as da jos cutia neagra in care se afla filtrul de aer si as pune doua filtre din astea direct pe carburatoare... ce ziceti ? dati cu pareri plz, daca nu sa-mi spuneti ce filtru de aer recomandati pt cutia neagra.... multumesc anticipat Mesaj completat la asa cv ma refeream, ca nu cred ca merge link-ul... Editat Ianuarie 17, 2010 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) dupa parerea mea ele ar trebuie sa mearga dupa ceva reglaje pe acolo.dar nu cred ca fac bine la motor: 1] la motor din cauza ca dupa cum se stie tara noastra nu e una curata ci e plina de praf care o sa intre prin fitrele expuse.tot praful ducand se in motor 2] cred k o sa si consume mai mult 3]dar daca le pui uouu ce bine o sa arate. 4]plus k o sa mai dai si cu apa pe acolo mai o ploaie mai o spalare si nu stiu cat de bine reactioneaza la apa parerea mea bft Editat Ianuarie 17, 2010 de pogor[frate] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 dupa parerea mea ele ar trebuie sa mearga dupa ceva reglaje pe acolo.dar nu cred ca fac bine la motor: 1] la motor din cauza ca dupa cum se stie tara noastra nu e una curata ci e plina de praf care o sa intre prin fitrele expuse.tot praful ducand se in motor 2] cred k o sa si consume mai mult 3]dar daca le pui uouu ce bine o sa arate. 4]plus k o sa mai dai si cu apa pe acolo mai o ploaie mai o spalare si nu stiu cat de bine reactioneaza la apa parerea mea bft ms mult, la primavara vreau sa ajung la Tg Mures unde se aude ca este un meserias mare care stie regla carburatoare de da tot ce e mai bun din ele (app daca stie cnv despre cine e vorba va rog sa ma ajutati cu un nr de tel sau cv) si cand o sa ajung pe acolo vreau sa-i cer si lui o parere si de consum nu-mi fac probleme ca si asa al meu consuma mult, merg mult in ture mari cu el ... mai astept si alte pareri, mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 uameni buni! am dat peste un nene care imi face evacuarea din ceva inox super duper lucios. si m-am gandit sa pun toba spor direct pe ala, dar no cash. asa ca e cineva interesat de evacuarea plus toba stock intr-o bucata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 am reusit sa fac rost de un aparat sa filmez toba... evacuare de la vick exhaust , om super de treaba , recomand... a trebuit doar taiata galeria , si sudata flansa , apoi prinsa cu suruburi toba noua, astfel poti sa schimbi toba cand vrei... trebuie sa ma filmeze cineva si in mers ca se aude super ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 am reusit sa fac rost de un aparat sa filmez toba...evacuare de la vick exhaust , om super de treaba , recomand... a trebuit doar taiata galeria , si sudata flansa , apoi prinsa cu suruburi toba noua, astfel poti sa schimbi toba cand vrei... trebuie sa ma filmeze cineva si in mers ca se aude super ... arata si suna bine ... sa ai noroc de ea, sa "AUZIM" de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 multumesc, eu deja am inceput sezonul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 SALUTARE... cu riscul sa spun o mare prostie, am si eu o intrebare (am visat urat azi noapte). oare ce s-ar intampla daca as da jos cutia neagra in care se afla filtrul de aer si as pune doua filtre din astea direct pe carburatoare... ce ziceti ? dati cu pareri plz, daca nu sa-mi spuneti ce filtru de aer recomandati pt cutia neagra.... multumesc anticipat Mesaj completat la asa cv ma refeream, ca nu cred ca merge link-ul... ar mai fi asta oricum daca vrei sa-ti iei 2 d-alea de ai zis tu ... ai mare grija la diametre...sa vina bine pe carburatoare. daca gasesti pe undeva cat de "permisiv" este filtrul in materie de praf iti poti raspunde singur la chestia cu "se merita". de treaba cu apa nu tre sa-ti faci griji nici daca o sa mergi pe ploaie...numai ca tre sa le cureti si sa le ungi dupa fiecare ploaie sau la nu stiu cati km parcursi...deci n-o sa fie ca asta stock care te tine mai mult (eu il schimb cam unu pe sezon d-asta stock) Mesaj completat s-o stapanesti cu placere...se aude super. Eu am auzit una live pe GS-ul lu' Ada ... se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate