Nitescu Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Luni 21.03.2005 la ora 19.00 in Piata Revolutiei se va lansa o reviata pt. barbati Motociclistii sunt invitati in mod special pentru ca sunt BARBATI ADEVARATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 ms pt invitatie ! o sa fiu akolo !! pot sa iau nr tau de tel?.... poate mergem la o bere sa facem cunostinta ca as vreas amai aflu si eu cate ceva despre motoare !!! astept raspuns. Respekt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Numele revistei... ceva acolo sa stim si noi. Sa nu ajungem la fata locului sa ne trezim ca e revista ...ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 care e piata revolutiei ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Numele revistei... ceva acolo sa stim si noi. Sa nu ajungem la fata locului sa ne trezim ca e revista ...ASTA I-mi place data aparitiei . Pai asta inseamna ca duminica viitoare va vad la televizor la emisiune noastra preferata "Doua roti" ,ma simpt ca pe timpul lui Ceasca stau toata saptamana ca copilul si astept duminica ca sa mi se difuzeze 30 min de desene animate TRADUCERE adica stau toata saptamana si astept duminica sa-mi vad emisiune de suflet DOAAARRR o juma de ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 care e piata revolutiei ?Sorinake Aia de lângă Sala Palatului, unde a glăsuit Bush amu' vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 nu era clinton bre ? sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 nu era clinton bre ? sorinake Nu ne punem cu tine!!! Mai alesc ca esti nascut pe 4 Iulie 1978!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 ms pt invitatie ! o sa fiu akolo !!pot sa iau nr tau de tel?.... poate mergem la o bere sa facem cunostinta ca as vreas amai aflu si eu cate ceva despre motoare !!! astept raspuns. Respekt Sal.Poti folosi nr meu.Daca il dai si la fete as fi foarte fericit .Cat despre revista incerc sa aflu mai multe.Oricum este un motiv sa ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Revista se numeste "Sanatatea barbatului" .Vor fi multe vedete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 dap este "celebra" Men's Health ... editata cu succes prin tarile calde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Ajungi pe acolo BD-ule? Stabilim un punct de reper ca vin si io. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Shi cum e revista?prin west nu se aude de ea...cum a fost la intalnire? dak seamana cu revista propusa prin link (vezi /index.php?...post&id=131366) e de rau ca nu o sa mai putem iesii pe strada cu "bicicletele" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 Pacat ca nu ati venit.Prietenii stiu de ce. Masa rezervata la VIP,mancare si bautura gratis la discretie si bineinteles distractie.Toate fetele au facut poze cu "barbatii adevarati".Astept pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Masa la cativa metri de scena. Mancarea la inceput stranie (japanesse) pana cand a observat Baiazidu cotletele si frigaruile. Borfet placut ochiului. J&B on za haus pana cand nu mai identifica ochiu borfetu'! Il acuz in mod oficial pe dl. Marian Nitescu de mahmureala de azi! p.s. Mersi de invitatie, Nitescule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Hmmm .. sosirea. Eram singur. Se observa titlurile: cum sa o faci mai bine ... cum sa fii mai viril .. .ce sa mananci ca sa rezisti mai bine la pat ... etc. Subiectul meu preferat: cum sa dai burta jos in 4 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Hmmm...alte postere. Nu stiu de ce.. dar nu ma fascineaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Don Leoncio ii explica lui Nitescu .. ca daca nu primeste J&B.. pleaca acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Hmmm...alte postere. Nu stiu de ce.. dar nu ma fascineaza Poate ti-e tie drag sa te uiti la poze cu barbati, Doamne iarta-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Mielu - Baiazid - Ares Sa nu credeti ca in paharele alea era suk. Nuu.. va inselati... era suk cu gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Ceva lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 hmm Sushi... YAM YAM.... nu am reusit sa folosesc prea bine Hashi (betisoarele). Eu cu Don Leoncio ne-am rezumat ca oamenii simplii la furculite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Ikarus si-a luat VMAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Tony Grecu era prezentator. Talentat .. nu am ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Portret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate