ionel72 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) sei moto,geci piele 0724310008 Editat Decembrie 14, 2007 de ionel72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) Tapitez sei moto,confectionez si repar geci moto. 0724310008 Editat Decembrie 14, 2007 de ionel72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Mi-am agatat ceasu si ma intrb. daca imi poti repara tu ca tot vad ca si repari geci.Da un msg. pe PM ca o sa pierd topicul. Ti-am pus 2 poze sa vezi exact despre ce este vb. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Ionel27, frumoase lucrarile tale dar fa un topic cum trebuie in care pui tarife aproximative, tipul materialelor etc. De exemplu pe mine m-ar interesa in principiu tapitara scaunului si spatarului de la un atas (cadru de lemn, burete , vinilin solid), buretele e bun, vreau un vinilin cat mai rezistent negru. Cat mi-ai lua pt asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Si eu am nevoie de tapitat seaua de la scuter cu un vinilin negru si rezistent,pune si tu niste preturi eventual.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 niste preturi ? ma intereseaza refacut osea de ij cat mai aproape de original (trabuie refacutesi buretele si vinilinul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Niste preturi in linii mari (ex: de la... RON la... RON) ne poti da ? Ce material folosesti ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Niste preturi in linii mari (ex: de la... RON la... RON) ne poti da ? Ce material folosesti ? Multumesc. Sei moto incepand de la 200RON Materiale-piele naturala sau material special[impermeabil si elastic] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 Executam tapiterie pentru orice pit de sa moto sau ATV.Reconditionam sei(buret+material special sau piele) www.extaauto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 doar ptr moto ? masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 doar ptr moto ? masina ? Sigur ca da.Vezi site-ul www.extaauto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 mersi mult Cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Executam tapiterie pentru orice pit de sa moto sau ATV.Reconditionam sei(buret+material special sau piele) www.extaauto.ro Cat costa tapitatul (sper ca am spus bine) unei sei moto? (cu sau fara buret, material, piele...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 Cat costa tapitatul (sper ca am spus bine) unei sei moto? (cu sau fara buret, material, piele...) 200 RON 250 RON(cu reconditionare buret) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 200 RON 250 RON(cu reconditionare buret) am trimis un mail firmei cu pozele unei sei,astept un raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 am trimis un mail firmei cu pozele unei sei,astept un raspuns... Imi pare rau dar nu am primit nicio poza.office@extaauto.ro Astept pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Salut! Daca saua mea e din doua bucati ramane la pret X1 sau X2. Se poate una din piese tapitata pe negru si cealalta pe alb cu urmatoarea insertie prin cusatura si adaugire de material negru, cat ar costa treaba asta cu totul si ce garantie se ofera lucrarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Salutare! As vrea sa-mi retapitez seaua (ma incanta faptul ca lucrezi cu piele naturala si e exact ce as vrea) DAR am o mare indoiala privind ce se va intampla vara-iarna PLoAie sOAre....ce zici ....uite pun si o poza cu fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 am mai trimis odata pozele daca nu au fost primite le pun aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 Avind in vedere ca este piele naturala,trebuie tratata ca atare adica hidratata.Exista solutii speciale sau banalul Lapte DOINA --- Mesaj completat în 07 Jan 2008 13:36 ------------- Salutare! As vrea sa-mi retapitez seaua (ma incanta faptul ca lucrezi cu piele naturala si e exact ce as vrea) DAR am o mare indoiala privind ce se va intampla vara-iarna PLoAie sOAre....ce zici ....uite pun si o poza cu fata Citeste topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Eu mi-am tapitat saua la aceasta firma . Au folosit un material de foarte buna calitate , folosit la acoperisul masinilor decapotabile . Pe aceasta cale le multumesc din nou pentru lucrare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel72 Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 am mai trimis odata pozele daca nu au fost primite le pun aici Se poate realiza. Te astapt la atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Se poate realiza. Te astapt la atelier. nu pot veni ,ma gandeam sa folosim curierul ,o trimit ,se face si se trimite inapoi.asa se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 unde ti-o aduc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate