Roadkill_Himself Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Pitam se, pitam se... Da smo zivi i zdravi, jos godina sto, Da je pesme i vina i da nas cuva Bog, Da su najbolje zene uvek pored nas, Jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas... SRETNA VAM NOVA GODINA I SRETAN BOZIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) Zdravo, Srecna Nova Godina!, Zivela Bajaga! Editat Ianuarie 2, 2008 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) Zdravo, burazeru! Nisam dugo govorio srpski, pa nemoj bacati sa kamenjem. http://de.youtube.com/watch?v=-xocVv3or3g Jel slavi neko pravoslavni Bozic? Editat Ianuarie 2, 2008 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 La multi ani! Daca scrieti sa intelegem si noi, venim sa bem o sampanie si sa spargem niste pahare (mai ales) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Pitam se, pitam se... Da smo zivi i zdravi, jos godina sto, Da je pesme i vina i da nas cuva Bog, Da su najbolje zene uvek pored nas, Jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas... SRETNA VAM NOVA GODINA I SRETAN BOZIC!!! asa e cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Ok vorbim, la multi ani la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 Da. La multi ani si Craciun fericit! Ma refer la Craciunul pravoslavnic, care abia urmeaza, dupa ritul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Anul nou cand e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 Anul nou cand e? Pai, Ajunul e in 6 ianuarie, Craciunul in 7, iar Anul nou, la o saptamina dupa. Asta dupa calendarul Iulian, adica vechi. Sint destui sirbi care serbeaza si acest An nou, nu de alta, dar noua ne e buna orice scuza, sa mai chefuim cita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaniamihalinet Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Pitam se, pitam se... Da smo zivi i zdravi, jos godina sto, Da je pesme i vina i da nas cuva Bog, Da su najbolje zene uvek pored nas, Jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas... SRETNA VAM NOVA GODINA I SRETAN BOZIC!!! salutari la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Dobro dobro veruj DIVLJA DEVOJKA nicada ne mogu zaboravi za mene... cvete moj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_b Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 zdravo, svima! drago mi je da se neko odlucio da se cujemo i mi! sve najbolje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 zdravo i od mene.. dobro mi kazes anca_b..mozda ce mo se i sretniti jedanput..makar u TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ...zdravo ... sta radish ? ... ... ..mai stiu cate ceva ...da' alea' ...cred ca's injuraturi si nu vreau sa le spun... ..e posibil oare sa vedem ...alte posturi ale altor minoritati cum ar fi bulgari, nemti ... unguri in limba lor materna ?... si urmatorul pas ... cand vom deschide www.motociclism.RO sa ne apara ''butoane'' si ''meniuri'' bilingve ?!? ...bagati si voi o ''subtitrare'' la ce scrieti acolo ... ca majoritatea am facut engleza si franceza in scoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 De ce sa bage subtitrare?.Pe vremuri orice timisorean stia sa vorbeasca(macar un pic)sarbeste,nemteste si ungureste.Asta-i specificul Timisoarei,un oras cosmopolit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) De ce sa bage subtitrare?.Pe vremuri orice timisorean stia sa vorbeasca(macar un pic)sarbeste,nemteste si ungureste.Asta-i specificul Timisoarei,un oras cosmopolit. ....aaahh alea erau alte vremuri ... ... deci yo ' chiar daca nu stiu sa vorbesc (macar un pic) sarbeste, nemteste si ungureste ... sunt timisorean (nascut - crescut..... adevarat ca am avut niste copii la gradinita unguri .. da' nu am prins nici o boaba de la ei...ca nu au vrut sa-mi spuna ) ! ... pe vremuri ... pun pariu ca nu era internet ... si nici forum public ...atunci cand ai spus ''pe vremuri'' ..probabil te'ai referit ..cand erai tu tanar si nu aveai parul asa lung (glumesc evident ) CONCLUZIE: ...nu vreau sa atac nici un conational minoritar...cosmopolit sau nu ...de orice nationalitate ar fi el la origine... doar ca pentru mine si pentru cealalta gramada de ''tinerei'' care au studiat alte limbi in anii de scolarizare gratuita a statului ...ar fi interesant .. sa intelegem si noi (macar in mare...de curiozitate...) ce se discuta pe acile'a... ...am niste cunostinte din india ... ar fi interesant sa-si dea si ei cu parerea pe aici nui asa ?! (probabil ...ei sunt viitorii banateni integrati in orasul nostru cosmopolit... ca is pline santierele de constructii de ei ..si ei chiar au contribuit la cladirea viitoarei metropole) Editat Octombrie 4, 2008 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Revv'rend Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ...zdravo ... sta radish ? ... .....mai stiu cate ceva ...da' alea' ...cred ca's injuraturi si nu vreau sa le spun... ..e posibil oare sa vedem ...alte posturi ale altor minoritati cum ar fi bulgari, nemti ... unguri in limba lor materna ?... si urmatorul pas ... cand vom deschide www.motociclism.RO sa ne apara ''butoane'' si ''meniuri'' bilingve ?!? ...bagati si voi o ''subtitrare'' la ce scrieti acolo ... ca majoritatea am facut engleza si franceza in scoli ....aaahh alea erau alte vremuri ... ... deci yo ' chiar daca nu stiu sa vorbesc (macar un pic) sarbeste, nemteste si ungureste ... sunt timisorean (nascut - crescut..... adevarat ca am avut niste copii la gradinita unguri .. da' nu am prins nici o boaba de la ei...ca nu au vrut sa-mi spuna ) ! ... pe vremuri ... pun pariu ca nu era internet ... si nici forum public ...atunci cand ai spus ''pe vremuri'' ..probabil te'ai referit ..cand erai tu tanar si nu aveai parul asa lung (glumesc evident ) CONCLUZIE: ...nu vreau sa atac nici un conational minoritar...cosmopolit sau nu ...de orice nationalitate ar fi el la origine... doar ca pentru mine si pentru cealalta gramada de ''tinerei'' care au studiat alte limbi in anii de scolarizare gratuita a statului ...ar fi interesant .. sa intelegem si noi (macar in mare...de curiozitate...) ce se discuta pe acile'a... ...am niste cunostinte din india ... ar fi interesant sa-si dea si ei cu parerea pe aici nui asa ?! (probabil ...ei sunt viitorii banateni integrati in orasul nostru cosmopolit... ca is pline santierele de constructii de ei ..si ei chiar au contribuit la cladirea viitoarei metropole) Sigur nu esti de la ND, "banatene"? Ai restul forumului, sa intelegi. Aici, din cite se deduce, e vorba sa vedem citi sirbi sint pe acest forum. Probleme? Hajde zdravo, burazeri i zenske! Lepo da vidim da vas ima! Zelim vam sve najbolje i ne zaboravite: Samo sloga srbina spasava! Ziveli! Motori, motori, mooootoooooriiii! Cioburi m-ai facut! Ce amintiri placute, din frageda tinerete, mi-ai stirnit! Multam fain! Hai, ca ma revansez si io, cu citeva, daca nu-i cu bai: http://www.youtube.com/watch?v=PynBWSmu0es http://www.youtube.com/watch?v=r5CgO4ySxf0 si, bineinteles: http://www.youtube.com/watch?v=UkhDfr57IIM http://www.youtube.com/watch?v=FwMPXshXGP4 Bai, pt. cei interesati, uite un link pt. download de muzica sirbeasca: http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.html N-am gasit, ce sa nu gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAT Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Bai, pt. cei interesati, uite un link pt. download de muzica sirbeasca: http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.html N-am gasit, ce sa nu gasesc. Hvala ti puno samo vidim da sajit vise ne radi.Zao mi je Zdravo svima i cuvaijte se! Prijatno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Revv'rend Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Bai, pt. cei interesati, uite un link pt. download de muzica sirbeasca: http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.htmlN-am gasit, ce sa nu gasesc. Hvala ti puno samo vidim da sajit vise ne radi.Zao mi je Zdravo svima i cuvaijte se! Prijatno Radi, brate, samo ponekad radi tesko. Daj click nekoliko puta, pa ce ici... ako ti ne dosade ove jebene reklame... ponekad pise Service temporarily not available... jebi ga i pokusaj ponovo... http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.html Editat Octombrie 5, 2008 de Revv'rend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 M-am mutat și eu acum o săptămână în Pancevo, lângă Belgrad. Mă interesează de unde vă luați piese și echipament aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Probabil din comuna Belgrad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
srbro Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 Zdravo!!! Aici și eu mutat in Serbia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate