jonlup Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 hmmm... plecati cu totii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 eu simtit rau. mizerabil de rau. culcat 22.00 si trezit acum, baut ceai... sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 eu simtit rau. mizerabil de rau. culcat 22.00 si trezit acum, baut ceai... sorry... Si eu am avut o stare aiurea Va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine peste 2 saptamani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Mi-am adus mobra aseara pe la 10:45, dupa ce am mai carat o mobra. Adica eram "usor" frant... mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Mi-am adus mobra aseara pe la 10:45, dupa ce am mai carat o mobra.Adica eram "usor" frant... Ce ghei ie culorile alea!! Congratulations, bre!! arata bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Se supara daca zic ca.. parca ii lipseste ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) Se supara daca zic ca.. parca ii lipseste ceva ? lipseste saua, nu vrea sa fie "calarita" inca Ce ghei ie culorile alea!! Congratulations, bre!! arata bine!! culoarea CA Culoarea.... da' asa e in acte... da' o fac io sa arate macar decent Editat Aprilie 26, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Bun, pai ramane doar sa-ti urez s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Mi-am adus mobra aseara pe la 10:45, dupa ce am mai carat o mobra.Adica eram "usor" frant... mobra... ura! cand merge sa mergi cu ea? ca vreau sa dau o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ura!cand merge sa mergi cu ea? ca vreau sa dau o tura Cre' ca in vreo 2 saptamani, daca nu se intampla vreo "minune"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste fericit va urez...Sper ca aceasta zi sfanta sa va aduca bucurie in suflet si km multi pe motoare..AAA...si sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 HRISTOS A INVIAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Adevarat a inviat, copii! Am reusit sa ma urnesc din pat si usurel-usurel, cu potaia dupa mine, am ajuns si eu la slujba sa iau lumina. Acum ma simt fericita, da' complet vlaguita. Ma bag in pat. Pupicei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Adevarat A Inviat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Hristos a inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Mi-am adus mobra aseara pe la 10:45, dupa ce am mai carat o mobra.Adica eram "usor" frant... mobra... bv frate... sa ne vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Care stiti cat de elastica este fibra de sticla? Trebuie sa modific saua si nu prea stiu cat imi permite fara sa sparg fibra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 As far as I know, nu prea e. Nu poti gasi alta varianta? :* @evribadi: mergeti la petrecerea Seawolves? Ca mie sefu' mi-a dat drumu' sapt asta, m-a injurat ca nu am plecat pana acum in concediu, da' mi-era mila sa-l las sa se lupte singur cu saptamanalul ala... Ca tot e ultimul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 As far as I know, nu prea e. Nu poti gasi alta varianta? :* @evribadi: mergeti la petrecerea Seawolves? Ca mie sefu' mi-a dat drumu' sapt asta, m-a injurat ca nu am plecat pana acum in concediu, da' mi-era mila sa-l las sa se lupte singur cu saptamanalul ala... Ca tot e ultimul... cred ca e mai degraba casanta fibra de sticla, pe langa faptul ca e destul de rezistenta. nu merge incalzita sau ceva de genul asta? ce petrecere seawolves? era un topic cu ceva gen "Apasu' care deschide un bar/club"? despre ala zici? cand era? parca vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 apasu a deschis ieri baruletul, am fost eu si am vazut. petrecerea seawolves e la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 apasu a deschis ieri baruletul, am fost eu si am vazut.petrecerea seawolves e la mare de unde concluzia ca sunt foarte in tema cu tot ce se intampla prin jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 de unde concluzia ca sunt foarte in tema cu tot ce se intampla prin jur Comparativ cu mine, esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 inca o intrebare, la fel de aeriana... am primit formularul ala pentru redirectat 2% din venit pt AMR. am completat-o, bravo mie. mai departe, ce fac cu ea? Comparativ cu mine, esti! daaa, daaa.... dar ma rog cum ai ajuns tu la concluzia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 daaa, daaa.... dar ma rog cum ai ajuns tu la concluzia asta? Pai io aflu mereu de la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate