ser79ban Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 cu aia care se tot lauda ca vin la patinoar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) cu aia care se tot lauda ca vin la patinoar. eu ziceam : " vreau si eu" ,nu cred ca m-am laudat vreodata ca vin si n-am venit. dar mi-ar placea Editat Noiembrie 27, 2008 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Neata, copii!Ce facem zilele astea ca sunt libera Noi mergem la biblioteca.pardon vinoteca.... Cum a fost la pati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Am vorbit cu barbie si venim si noi la ursu la karaoke. Ne vedem acolo. Promit sa nu-ti mai spun de data asta ca erai mai frumos pe hi5 Eu nu vin ca plec pana la Bacau si apoi la Iasi, la o betivaneala de sfarsit de sezon, cu bagabontii de acolo Intreab-o pe Barbie daca vrea sa fie prietena mea pe haifaiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Eu nu vin ca plec pana la Bacau si apoi la Iasi, la o betivaneala de sfarsit de sezon, cu bagabontii de acolo Intreab-o pe Barbie daca vrea sa fie prietena mea pe haifaiv Barbie te refuza cu haifaivu', dar e ok daca te tzine sa ii fi prietena pe haisixtynine Editat Noiembrie 27, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Barbie te refuza cu haifaivu', dar e ok daca te tzine sa ii fi prietena pe haisixtynine adica haisicstinain? un fel de shaizecishinoo? Editat Noiembrie 27, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 adica haisicstinain? un fel de shaizecishinoo? Ce va mai place shaoǎrmaaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Paispe, meri in seara asta la caraoche?! Editat Noiembrie 27, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 maine seara la patinoar? aseara era prea in mijlocul saptamanii....so,cine se inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 maine seara am trebi, nu prestez. Ce avea aseara? "era prea in mijlocul saptamanii"? HA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Astazi, pe Iuliu Maniu am vazut trecand prin fata blocului meu peste 10 curajosi pe moto, si nenumarate scootere. Eu de cca. 10 zile n-am mai scozo pe suzi la plimbare. Cred ca am sa ma reprofilez si eu pe sporturi de iarna, asa ca .... SA PATINAM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Astazi, pe Iuliu Maniu am vazut trecand prin fata blocului meu peste 10 curajosi pe moto, si nenumarate scootere. Eu de cca. 10 zile n-am mai scozo pe suzi la plimbare. Cred ca am sa ma reprofilez si eu pe sporturi de iarna, asa ca .... SA PATINAM!!! eu nu am mai scos-o pe suzi la plimbare de 6 zile...trist...cik ar fi soare luni, si peste 7 grade P.S.da, aseara era prea in mijlocul saptamanii si azi dimineata kiar am avut nevoie de aparatul locomotor propriu in deplina functiune:P deci? who's in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 eu nu am mai scos-o pe suzi la plimbare de 6 zile...trist...cik ar fi soare luni, si peste 7 grade Pacat ca tocmai luni, maine am program scurt la munci, sambata liber, DUMINICA VOT DE BLAM iar luni 1Decembrie. Doamne, vreme sa fi fost, ca GAZ nu duce peco lipsa .... Paispe, meri in seara asta la caraoche?! posteaza o cantare si mergem si noi ... nani - nani toata lumea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Paispe, meri in seara asta la caraoche?! Am fost JJ, te rog sa imi dai pozele cu Gixxx pentru ca vreau sa le pun in rama L.E. am aflat ca nu era aparatul tau, jj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Am fost Eu n-am mai venit! . Prea mare oboseala si lenea *yawn* . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Atentie maxeema. - am cantat - am facut poze cu veneratul gixxx si orl - prietenilor mei le-a placut si au zis ca vor mai veni Editat Noiembrie 28, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 pe unde va mai distrati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 LMA, kta78! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Ce va mai place shao?rmaaaa... mi-emi plac savarinele... LMA, kta78! LMA, kta78! Editat Noiembrie 28, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Atentie maxeema.- am cantat - am facut poze cu veneratul gixxx si orl - prietenilor mei le-a placut si au zis ca vor mai veni Si nu in ultimul rand am cantat BARBIE GIRL, la cererea publicului afumat si la propriu si la figurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Unde mergem pe 1 DECEMBRIE??? Doar nu stam in culcus, mobrele nu ne vor ierta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Am fost JJ, te rog sa imi dai pozele cu Gixxx pentru ca vreau sa le pun in rama L.E. am aflat ca nu era aparatul tau, jj S'ok, nu-i bai, imi place sa fiu rugat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ati ratat olimpiada de patinaj artistic dr.taberei din seara asta:P kiar...e ceva organizat pt 1 decembrie?recunosc k nu sunt chiar in tema cu iesirile organizate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 bre pipalshi, loatzi lectii de cazut pe ghiatza? S'ok, nu-i bai, imi place sa fiu rugat.. stii,stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Atentie maxeema.- am cantat - am facut poze cu veneratul gixxx si orl - prietenilor mei le-a placut si au zis ca vor mai veni Eu nu m-am intalnit niciodata cu tanti...venera Pe cuvant de cercetas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate