shin Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Bravo mah! Poate o tii si tu intreaba sezonul asta Yes chief, asa voi face Cand o punem de-o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Bunaa dimineaaattta MILITARI ! Am inceput scoala moto ! Cam liniste pe acilisha! bvo, sa fie intr'un ceas bun. eu ma duc diseara sa'mi recuperez mobra din otopeni dupa care dau ceva ture prin oras. care se mai baga??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ture pe afara mai face cineva sau doar noaptea intre doua semafoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 la 5 ies de la munca..... pana atunci ii admir pe altii cum se dau pe bulevard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Congrats Jhon. Eu ma plimb zilnic de pe la 5:30 - 6 pana nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bravo mah! Poate o tii si tu intreaba sezonul asta de ce-i strici bucuria? poate-i place cum arata pe post de bibelouri p-în casă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cineva e bitchy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Maine e frumos,iese cineva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Maine e frumos,iese cineva la o plimbare? Pe unde vrei sa ne plimbarim finule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Vad ca nu prea le nimeresc astia de la meteo.....Oricum va fi foarte ud afara....Uf ce ghinion avem..... Azi m-am tot uitat pe net si am citit destule teste pentru casti....Aruncati si voi un ochisor.....http://sharp.direct.gov.uk/ Are cineva idee unde gasesc testele facute de japonezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Oooooooo, veledeuleeee! Long time, no see! Alive? cosmine, cand mai vrei sa iesi, anunta-ma. Glezna mea da starea meteo exacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Cam racoare deocamdata afara...dar e soare...asa ca mai stau o jumatate de ora si ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 'neata militarii!! Kali, ce zice glezna de maine? Se mai calca pe la Arc sau e tabu subiectul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 'neata militarii!! Kali, ce zice glezna de maine? Se mai calca pe la Arc sau e tabu subiectul ? Care maine Shinule? ca la mine AZI e miercuri...s'a mutat Arcul pe joi si nu stiu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Stau in rosu, am crescut in militari. cbf600s gs500e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Care maine Shinule? ca la mine AZI e miercuri...s'a mutat Arcul pe joi si nu stiu eu? Nu erau cu legatura intre ele Intrebam de vremea de maine ca azi vad cum e deja La Arc e posibil sa ajung pe la 6, daca nu ma rapeste careva la vreo plimbarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Stau in rosu, am crescut in militari.cbf600s gs500e Bine ai venit... Eu o sa ies la plimbare......VLD nu am nr tau....... Cu ce dracu se curata o geaca de piele....alba?nu-mi spuneti cu lapte doina sau solutie de la louis ca nu merge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu erau cu legatura intre ele Intrebam de vremea de maine ca azi vad cum e deja La Arc e posibil sa ajung pe la 6, daca nu ma rapeste careva la vreo plimbarica... hainele de piele se curata cu carpa cu detergent de rufe dizolvat in apa, apoi se dau cu lapte de corp ( dupa ce s-a uscat trebuie clatita ) daca sunt din piele intoarsa, nu merge asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 eu am curatat pielea de la scaunele masinii la spalatorie. si mai sunt ceva servetele cu detergenti pt piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Vad ca nu prea le nimeresc astia de la meteo.....Oricum va fi foarte ud afara....Uf ce ghinion avem.....Azi m-am tot uitat pe net si am citit destule teste pentru casti....Aruncati si voi un ochisor.....http://sharp.direct.gov.uk/ Are cineva idee unde gasesc testele facute de japonezi? Ia-ti Shoei. recomand. Uite si de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ia-ti Shoei. recomand. Uite si de ce CE nas am ...cum se gandeste el la un oropsit ca mine....UF,imi iau casca aia dar daca nu imi dau aia si gagica aia sa vezi ce scandal le fac la magazin.....Parca vad ca tie ti-au dat gagica aia pe sub mana........ Am fost azi toata ziua cu motorul si am crezut ca e vara.........acum sunt sef pe aspirina......Maine sunt in Ghencea,Daca aveti timp sio chef treceti pe la o cafea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Auzi bai pinguinule? Pune dracu mina si iati niste cizme, nu te mai da ca smecherasu cu glezna goala ca la cit esti de bulumac si cazi mai tot timpu, sigur iti belesti picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 aaaaa .... well ... helou ce ziceti ca mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 imi e somnic Baietelul e un pic obosit..........Prea obosit din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate