daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut pe toti si va propun o plimbare la Slanic Prahova, iar aici se poate face baie la strandul cu apa sarata, respectiv la Baia Verde, unde se inaugureaza Sambata si intrarea este gratuita, salinitate 800/1000, plutesti pur si simplu in apa, nu trebuie sa sti sa inoti. La Baia Baciului intrarea este 20 ron/persoana, +15 (ron salteaua si umbrela); La Baia Verde este la fel. Cazarea va gasesc la o cunostiinta, care are o curte imensa plina cu flori , gratar , o colina mica cu iarba, super... cu 50/noapte la curte conditii super, nu veti regreta. 0722661428 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 vine maine cineva in poli ......???? dacă vine cineva mă bag Âşi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salutare salutare!!!! In seara asta ceva in poli (poate un tenis???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 da eu vin la 7:40 sunt acolo ....cine mai vine? dacă vine cineva mă bag Âşi io Ar trebuii sa vi la ultimele intilniri ati fost absenti mai ales ca noi nu ne-am mai vazut de mult timp i-al si pe boris si restul companiei Ce sa intimplat cu gasca de acum citiva ani ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 gaÂşca există, da nici eu m-am mai văzut-o “n-am“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 Parca acum niste ani aveam ceva mai mult timp liber sau mi se pare mie?.. Ma simt foarte-foarte obosita, abia ma tarasc la job, abia astept concediul sa doooorm. Mai e careva in situatia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Fratilor, am reusit sa-mi cumpar si eu niste amarate de manusi )) rosii ca focul si cu placutze metalice, sa scriu "spalama" pe vopseaua alora care nu acorda prioritate Cand o sa le dai dedicatia, poti sa le strambi si tabla cu ce ai acolo. Astea pot fi considerate arme albe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 da eu vin la 7:40 sunt acolo ....cine mai vine? Ar trebuii sa vi la ultimele intilniri ati fost absenti mai ales ca noi nu ne-am mai vazut de mult timp i-al si pe boris si restul companiei Ce sa intimplat cu gasca de acum citiva ani ..... Hai să ne vedem joia asta la un tenis în Poli. Cine aduce minge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Hai să ne vedem joia asta la un tenis în Poli. Cine aduce minge? Imi place cum suna si la o bere rece in poli ..... cine aduce berea ))) Eu aduc mingia .......... Da prezenta obligatorie cu motoreta chiar daca ne stringem pentru tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Hai să ne vedem joia asta la un tenis în Poli. Cine aduce minge? eu nu joc tenis decât cu fileu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Va gasesc joi la Coloana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 9, 2012 Autor Share Postat Iulie 9, 2012 foarte posibil sa vin si eu sa va mai vaz o data inainte de plecare Cand o sa le dai dedicatia, poti sa le strambi si tabla cu ce ai acolo. Astea pot fi considerate arme albe.. ei, lasa, nu fi trist ))da, doamne, sa nu fie nevoie. oricum, mai mult gura e de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 eu nu joc tenis decât cu fileu ) Cine mai joaca cu tine?Poti juca doar daca jucam la dublu si joci cu mine in echipa:)) foarte posibil sa vin si eu sa va mai vaz o data inainte de plecare ei, lasa, nu fi trist ))da, doamne, sa nu fie nevoie. oricum, mai mult gura e de mine Pe asta nu o cred:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Eu, incepand de astazi, vin in fiecare seara in Poli sa alerg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Eu, incepand de astazi, vin in fiecare seara in Poli sa alerg te-ai îngrăÂşat? ! ....sau vrei să-l alergi pe Âşonea să slăbească :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 ce coloana? ce poli? m-am mutat de curand in "mili" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 ce coloana? ce poli? m-am mutat de curand in "mili" Parcul Politehnicii, la rectorat. E o "coloana infinitului" acolo. Imposibil de ratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 primiti si viitori motoristi (motoreta e in spatele blocului si permisu il iau miercuri). pe la ce ora va adunati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Parcul Politehnicii, la rectorat. E o "coloana infinitului" acolo. Imposibil de ratat. hm...mersi de info, n-am vazut coloana aia pana acum e la strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 hm...mersi de info, n-am vazut coloana aia pana acum e la strada? Nu e la stradă, e chiar în mijlocul politehnicii. Joi ne vedem pe la 19:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 gata, mi-a zis cineva unde e. se ajunge pana la ea sau cum? in ce zile va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 te-ai îngrăÂşat? ! ....sau vrei să-l alergi pe Âşonea să slăbească :-D Nici nu m-am ingrasat si nici nu-l alerg pe Sonea. Singura alerg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Cateva poze de la intrunirea Moto de joi seara ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 pm cu adresele voastre de mail sa va dau linku pe transfer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JeRRyKa Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 .. placuta intalnirea de aseara . Data viitoare poate aducem si o minge sa transpiram putin, sa mai dam din BURTI jos .. mi-a parut bine sa va cunosc. asfalt uscat si sa auzim numai de bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate