frigider Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Mai exista motociclisti in Militari sau au disparut toti ? se pun la numaratoare si poserii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 s-au mutat pe feisbuc....da un search Imi pare rau dar nu pot. Nu am acc [stiu nu esti pe FB nu existi] si nici nu am de gand sa-mi fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 E liniste peste tot ,si pe FB si aici , s-a intrat in hibernare se pare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Da, anul asta m-am retras din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Oooo Domnul Giany a intrat pe forum militari bine ai venit Se vinde echipament moto detali pe : /index.php?/topic/687707-vind-echipament-moto-touring/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 E liniste peste tot ,si pe FB si aici , s-a intrat in hibernare se pare . mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Salut...sunt nou pe aici.Am stat in militari dar m-am mutat...ma primiti si pe mine printre voi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Ai binecuvantarea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 ma gandeam ca nu o sa mai posteze nimeni pana in primavara:))...de knd ast sa dea cineva un semn de viata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 eee hai ca nu hiberneaza toata lumea nici chiar asa si daca sunteti si cuminti vine si MosNicolae la voi sau la motocicletele voastre cu cadouri ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 stie careva de unde pot cumpara o sa pasager pt yamaha r1 din 2000 si un parbriz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 stie careva de unde pot cumpara o sa pasager pt yamaha r1 din 2000 si un parbriz? Noi sau dezmembrai incearca pe BikeShop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 salut, am venit si eu printre voi sa ma alatur voua, primiti cu colindu? cam gol ,cam gol pe aici, am si eu o honda cbr 1000 rr si ma intreb care o mai iesi pe vremea asta? nam stare deloc, sunt din bragadiru si va salut pe toti ! se mai gaseste cate un ratacit ca mine:)) sunt sunt uite si eu sunt ratacit E liniste peste tot ,si pe FB si aici , s-a intrat in hibernare se pare . nu toti )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 ce hibernare bre ... daca vara ne mai strangem prin poli cu motoarele poate ne strangem la un sac in poli ... acuma cat e zapada. si dupa un vin fiert ceva ca mere ... astept semne de la voi ... hinerbautilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 asa e Zven dau eu sacii dai tu vinul fiert .............)) mergem mergem mi-a cumparat ultimul model de Sanie GSX-R 2012 modificat de circuit te fac o liniuta ......... te las pe tine sa decizi ziua si ora.......Hai Zapada placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 eu ma duc si singur ... maine ma cand plec de la servici ma duc in recunoastere si daca nu maine seara poimaine daca mai e zapada pe la un 6-7 cel tarziu sunt acolo ... LE: in aproximatv 1h juma sunt in poli in spate la corpurile de la automatica ... care mai vrea sa vina ne gaseste acolo. Daca e da-ti un semn ceva pe tel cand va miscati sa nu plecam pana veniti voi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 si cu vinul cald cum ramane ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 sall baieti!!....da ar fi bine sa facem o ieseala dasta...poate multi dintre voi va cunoasteti,iar eu nu...ce ziceti,iesim la un suc de struguri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 fost-am ... eu mai mult pe jos am stat decat pe placa ... ca deh ... m-a mancat in poponeata sa ma duc cu placa dupa mine. Da daca tot iesim mai multi asa poate merem la o bulgareala inainte ca sa intre bine licoarea de struguri dupa aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 eu sunt pentru...care ni se mai alatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 In functie de zi/ora poate ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 pai nu stiu....hai sa vedem ziua si ora...dar in weekend cel mai bn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 vin si eu stabiliti o zi va salut traiasca vinu si sioriciu sall baieti!!....da ar fi bine sa facem o ieseala dasta...poate multi dintre voi va cunoasteti,iar eu nu...ce ziceti,iesim la un suc de struguri? iesim iesim, am o seteeeeee mmmmmm da in weekend e bine asa suntem si noi liberi stabiliti o ora si iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 niste reguli, ceva? Ex: nu bagi bucati de bordura in bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate