JeRRyKa Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 maine ... activitate la Coloana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) wooop wooop revin si eu prin primavara cu motor nou..sh ) coloana cui ? munca...la munca baaa ce de lume noua, nu mai stiu pe nimeni pe aci...Borris a parasit meleagurile, shinu s-a apucat de droguri, prodigy e prin america... Editat Martie 26, 2014 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Copii, care aveti un redresor? Eu l-am imprumutat pe al meu (nou) si persoana s-a carat din tzara si l-a vandut. Ca asa e intre prieteni Arde rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Am la servici ,aduci bateria la magazin si o pun la incarcat . Nu-l pot imprumuta nefiind bunul propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Merci mult! Te sun cand plec spre tine. M-a lasat si masina, asa, inainte de itp o sa ma distrez copios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Copii, care aveti un redresor? Eu l-am imprumutat pe al meu (nou) si persoana s-a carat din tzara si l-a vandut. Ca asa e intre prieteni Arde rau. Eu. Daca mai vrei, da-mi un semn, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 alooo ... ecooo ... e cineva aciulea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 da. moi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 zven si rechinu ...ati trecut testul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 bai claman ti.ai cam luat "aiere" de sef.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Le aveam de mult ...acum au dat pe dinafară !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Fetelor, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Falkenberg, ca am reusit sa bag bateria pacificului la incarcat. Tico e inca bantuit, trebuie sa-l duc la exorcist, ca-mi expira itp-ul... Maine veniti la salon? Dupa 14.00. Editat Aprilie 4, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Copii, care aveti un redresor? Eu l-am imprumutat pe al meu (nou) si persoana s-a carat din tzara si l-a vandut. Ca asa e intre prieteni Arde rau. Shefa, ia-ti unul d-asta http://www.shopmania.ro/bricolaj/p-redresor-auto-telwin-gemini-11-16121222, e perfect la casa omului. Tot un Gemini 11 am si eu (momentan e in "delegatie") si am incarcat cu el baterii de la 6 Ah pana la 80 Ah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Acuma Kali are nevoie mai mult de o juma de metru de furtun de benzina de 6mm pentru Ticozaurul ei. E fisurata bucata care duce spre pompa de benzina si trage aer. Editat Aprilie 5, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Salutare, Stie cineva vreun garaj(sau loc pazit de tinut moto, orice) in zona pietii Veteranilor? M-am mutat fix langa piata si nu prea am unde sa-l tin. Inainte il tineam la benzinaria Agip de Virtutii, dar e destul de departe. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 Habar n-am, tau_xxx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Salutare, Stie cineva vreun garaj(sau loc pazit de tinut moto, orice) in zona pietii Veteranilor? M-am mutat fix langa piata si nu prea am unde sa-l tin. Inainte il tineam la benzinaria Agip de Virtutii, dar e destul de departe. Mersi anticipat. Te pot ajuta eu cu garaj.Da-mi mesaj pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Cred ca nu vine nimeni azi la coloana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Nu se mai ţin întâlnirile la coloană Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 da da da asa e cind nu mai stai printre noi nu ne mai cunosti........))) wooop wooop revin si eu prin primavara cu motor nou..sh ) coloana cui ? munca...la munca baaa ce de lume noua, nu mai stiu pe nimeni pe aci...Borris a parasit meleagurile, shinu s-a apucat de droguri, prodigy e prin america... eeee da se tin numai ca nu tine vremea cu noi ......)))) Nu se mai ţin întâlnirile la coloană Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine ar fi /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 11, 2014 Autor Share Postat Aprilie 11, 2014 Shinu ce?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 unde se tin acum intalnirile ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Întrucât majoritatea nu pot veni joi la întâlnire ,schimbăm cu miercuri . Locaţia : Space ,terasă cu parcare de motociclete ,retras ,intim ...ne putem pupa Miercuri la 8 seara e perfect terasa e in spate la agip. "care" agip este langa intrarea de la politehnica bucuresti pentru toti cei care nu sunteti pe Militari MC de pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate