m3ca_07 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un releu pentru far ca cel din poza de mai jos multumesc Editat Iunie 11, 2014 de m3ca_07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un releu pentru far ca cel din poza de mai jos multumesc Ar ajuta o poza cu pinii , cati sunt ,cum sunt dispusi , daca are rezistenta ..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) Am laut eu de curand 2 bucati releu ca asta de la Al Padrino (compozitorilor, 1 mai). /index.php?/topic/693457-ce-i-ai-facut-motocicletei-tale-astazi/?view=findpost&p=3729614 Sunt 3 tipuri (in afara de current rating), cu rezistor paralel la bobina, cu diode paralel la bobina si fara nimic paralel la bobina. Daca ai noroc au ce iti trebuie pe stoc. Cred ca sunt folosite si la VW si Peugeot si probabil alte marci de masini. Editat Iunie 12, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Dupa curatenia din garajul in curs de disparitie, am gasit oglinze din poza pe care le dau spre adoptie:) Revenind cu imaginea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Dupa curatenia din garajul in curs de disparitie, am gasit oglinze din poza pe care le dau spre adoptie:)Revenind cu imaginea:) ai pierdut pudrierele si ai ramas doar cu oglinzile??... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 ai pierdut pudrierele si ai ramas doar cu oglinzile??...Fara pudra,sunt pro-natural:)Ne darama garajul:( si am strans ce se putea din el,iar oglinzile astea nu avem habar niciunul de unde s-au strans. Dar poate are cineva nevoie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobibicu Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 salut ma bag pentru oglinzile dreptunghi.pt calutzu meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Fara pudra,sunt pro-natural:) Ne darama garajul:( si am strans ce se putea din el,iar oglinzile astea nu avem habar niciunul de unde s-au strans. Dar poate are cineva nevoie:) stiam ca oamenii precauti isi fac provizii......conserve, apa, prezervative.... DAR 5 OGLINZI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 stiam ca oamenii precauti isi fac provizii......conserve, apa, prezervative.... DAR 5 OGLINZI???? Le tineam pt urmatorul potop,anexe la submarin,dar m-a sunat Noe, cica tura asta murim de la nucleare,nu de la inundatii. Asa ca scap de ele:) pe principiul primul venit,primul servit, garajul este langa politehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Lume lume, intrucat viata m-a purtat pe meleaguri straine pentru o perioada, ma vad nevoit sa vand motorul. Cine il stie bine, cine nu sa intrebe 1850 negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Lume lume, intrucat viata m-a purtat pe meleaguri straine pentru o perioada, ma vad nevoit sa vand motorul. Cine il stie bine, cine nu sa intrebe 1850 negociabil 1850 ....lei ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 1850 ....lei ?! Nu, dinari irakieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Nu, dinari irakieni 1 850.00 Dinar irakian = 5.12 LEUL NOU o vreu io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Salut ma bag si eu pe aici cu batarnicile(zx9r 2001 si dr 650) mele,dr a luat fata de supermoto azi dupa chinuri(cine a trecut pe valea lunga l-a vazut fara furca ) ) Va mai intalniti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Multumesc pentru recomandare o sa trec pe acolo cit te-a costat 1releu Am laut eu de curand 2 bucati releu ca asta de la Al Padrino (compozitorilor, 1 mai). /index.php?/topic/693457-ce-i-ai-facut-motocicletei-tale-astazi/?view=findpost&p=3729614 Sunt 3 tipuri (in afara de current rating), cu rezistor paralel la bobina, cu diode paralel la bobina si fara nimic paralel la bobina. Daca ai noroc au ce iti trebuie pe stoc. Cred ca sunt folosite si la VW si Peugeot si probabil alte marci de masini. » Post actualizat in 03 Jul 2014 07:33azi poli coloana vine cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusica88 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Salut. Stie cineva unde pot gasi sau face suportii acestia pentru stander? Am acelasi model de stander doar ca are un al tip de suporti ( pt furca fata). As vrea sa le cumpar ca sa pot pune roata spate pe stander la o Aprilia Pegaso Strada. Multumesc pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 ai ambitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Se mai organizeaza intalniri in Militari ?? Kali pe unde ai disparut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 nici pe grupul de pe fb nu mai e activitate..inchidem tot si plecam acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Acasa ...la cine ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Cand am trecut pe la ora 17 pe Maniu de la intersectia cu Valea Cascadelor era plin de nisip de la o betoniera ce lasa o dara destul de mare pe sensul autostrada->oras. Daca e un santier in zona avem sanse si maine sa fie la fel. Asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 salut, am 2 gume destul de uzate 160 55 17 si 120 70 17 in caz ca estie cineva interesat 0728308394 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 topicul s-a vandut. se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 L-ai vandut si pe asta ...ca pe licentele de BF4 ...asa ti-ai luat hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate