dark_alinutza Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Si rockoteca cum a fost? Sau n-a mai venit nici ea? Azi tot acolo? in cheers am fost doar 2 persoane si nu e cu nimic diferit de r&b, nici in privinta fumului....lumea nu prea mai apara pe nici unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Fac si eu prezenta next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 te cred, dar unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Unde se poate servi un ceiuc cald la fete si un vin fiert la baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Cheers orele 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Daca imi lasati ceva "urme" mi-ar fi mai usor sa va recunosc...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Daca imi lasati ceva "urme" mi-ar fi mai usor sa va recunosc...multumesc. daca vei fi la orele 19 acolo, este imposibil sa nu ne recunosti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 A iesit soarele, a venit caldura. Vine careva maine in han? Eu o sa ies la prima plimbare pe sezonul asta. Inca nu stiu unde. Probabil un traseu pe asfalt mai scurt. Sper sa nu repet aventura de anul trecut de la prima plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 nu stiu daca ajung la han, dar te sun pt Arpas-Agnita-Seica daca meri in targ suna-ma tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Sunet de tobe la Han! Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Foarte frumos ! Anul acesta vin si eu . Deci pana la urma hanul acesta e dupa Hilton nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 salutare...am o intrebare...unde pot sa imi revopsesc un costum moto??? si daca stiti pot sa ii schimb culoarea din maro in negru??? astept raspunsuri...merci salutare...am o intrebare...unde pot sa imi revopsesc un costum moto??? si daca stiti pot sa ii schimb culoarea din maro in negru??? astept raspunsuri...merci am gresit sectiunea unde trebuia sa scriu...sorry...ma bad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Foarte frumos ! Anul acesta vin si eu . Deci pana la urma hanul acesta e dupa Hilton nu? depinde de unde vii. Daca vii din Sibiu nu. Cand vezi hotelul Hilton intri pe prima strada la stanga (e inainte de hotel) vezi o filigorie de lemn. Acolo se aduna lumea. Azi la Transi vine careva? Acolo in spate? Editat Martie 20, 2012 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Maine la 12 ne adunam de pe unde putem in han? Maddog-ii prezenti. Haideti ca vine VARA !!! Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Multe motociclete noi. ] Cu respect Editat Martie 25, 2012 de ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 f multe sincer fata de anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Fain asa? Editat Aprilie 1, 2012 de tziganu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Fain asa? urat tare, recunosc!!!!...........dar suntem unii oropsiti, care nu avem ABC-dar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Duminica, 1 Aprilie...ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Fain asa? Poate oamenii s-or dat, n-or avut timp de venit la Dumbrava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Putini dar ...hotarati. Duminica de Pasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 chiar nu am crezut ca va fi cineva... si duminica asta sunt la targ la SMAEB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Multa, multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Gustere....ce Harley fain ti-ai luat..si alb....beeeton....sa il stapanesti sanatos si fara incidente. multa lume Duminica asta. Se pare ca vremea buna incepe sa scoata caii la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate