dark_alinutza Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 pe timpul iernii, barul r&b , ora 19:00 teoretic, practic se ajunge catre 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 ianuarie cu peste 10 C Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 hi-hi.... salutam cu drag dodolina si pe restul de motociclisti din sibiu pe care-i mai stiu! va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 poate azi vrea; Mesaj completat am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 In sfarsit putem sa dezamortim si noi un pic forumul asta ca a inghetat de tot in ultima vreme, ne-am intalnit aseara in R&B destul de multi motociclisti, asta si datorita lui Tatiana care a avut ziua de nastere in 26 dar am sarbatorit=o joi in 28,a fost frumos o sa vedeti din pozele de mai jos: Mesaj completat ceva poze de azi 31.01.2010 de la Sfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 la multi ani sarbatoritei! dar asta seara se anunta careva in r&b ? desi nu ne cunoastem personal... si sunt de putin timp in sibiu am frecventat localul si chiar mi-a placut... eu o sa fiu pe acolo.. si desi nu va stiu pe toti motociclistii din sibiu... de cei cu care am apucat sa fac cunostinta am fost placut impresionat sa aflu ca sunt niste oameni foarte de treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 la multi ani sarbatoritei! dar asta seara se anunta careva in r&b ? desi nu ne cunoastem personal... si sunt de putin timp in sibiu am frecventat localul si chiar mi-a placut... eu o sa fiu pe acolo.. si desi nu va stiu pe toti motociclistii din sibiu... de cei cu care am apucat sa fac cunostinta am fost placut impresionat sa aflu ca sunt niste oameni foarte de treaba ! da in fiecare joi dupa ora 8 se aduna lumea in R&B si duminica la Sfera de la ora 12.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 De fapt Duminica intalnirea era la 12. Numa ca sibienii is mai lenesi si de multe ori apareau de pe la si-un sfert incolo. Io ma gandesc ca daca te duci la 13 e numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Avand in vedere faptul ca s-a incalzit cat de cat pe afara unde se va tine intalnirea de maine?La Sfera sau in Dumbrava la Han? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 R&B 10 ani. http://xperienceromania.lefora.com/2010/02...10-years/#post0 Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Vine,vine PRIMAVARA!!!!!!! Mai CONGELATILOR!!!!!!! Cred ca ar fi cazul sa mai scoate-ti"bilutele" daca motarele nu sinteti in stare si pe la HAN ca sa se obisnuiasca macar cu PRIMAVARA Altfel o sa aveti probleme cu........ADAPTAREA!!!!! EU zic.... VOI????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Vine,vine PRIMAVARA!!!!!!!EU zic.... VOI????? Eu zic....TACI ....SI .......FA-TI ASIGURARE! ...ca primavara e calare pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Eu zic....TACI ....SI .......FA-TI ASIGURARE! ...ca primavara e calare pe tine Treci la lustruit si NU te lega de cei ce au mincarimi in...... ca au dreptul sa aiba.SE VINDECA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) cateva poze din R&B din 25.02.2010 Si multumiri baietilor si chiar si fetelor ca mi-au facut vanzare la martisoare Editat Martie 1, 2010 de RamoChoop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 A venit si caldurica! Plin de motoare dar si de copilasi frumosi:) Cateva poze de la noi: http://picasaweb.google.com/patricia.prode...Mru8PnMuYmr1wE# P.S. : Ramona merge super bine pe HONDITA ei. Am vazut-o cum baga gaz pe strazile din oras. Felicitari!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 asteptam si pozele de la domnul Gal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Vestitorii primaverii Scuze ptr intarziere Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Astazi 1 aprilie e vreo intalnire undeva ? As vrea sa ma primiti si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 in r&b la 8, dar avand in vedere ca vine iepuras si lumea cam are treaba nu stiu cat de mare va fi prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin cbr Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 neata , isi ciocnesc oole motociclishtii duminica la dumbrava , sau ne uitam la Formula 1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 neata , isi ciocnesc oole motociclishtii duminica la dumbrava , sau ne uitam la Formula 1 ? Salut ! Daca vin de la Huniedoara cum ajung si io in Dumbrava ca Sibiul nu-l cunosc. Cred ca azi pe la 10 o tai din Huniedoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Salut ! Daca vin de la Huniedoara cum ajung si io in Dumbrava ca Sibiul nu-l cunosc. Cred ca azi pe la 10 o tai din Huniedoara. Mergi numai inainte.Ai indicator exact cind ajungi in buricul tirgului. Repere: Urci o panta cu viraj pe dreapta , iar cind o coboti te incadrezi pe banda 1,in stinga ai magazinul DUMBRAVA si la primulsemafor(50 de metri) faci dreapta.(aici este indicatorul). Mergi numai inainte pina iesi din oras si intrii in padure.La terminarea padurii se face un drum la stinga cu o parcare mare si un hotel(HILTON) Intrebi de Disco Bar,daca nu e nici un motociclist acolo.AI AJUNS!!!! Posibil sa se intirzie azi din cauza la Formula 1(eu si inca 2,3 pasionati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Cu scuzele de riguare pentru intarziere. (nu am avut calculator) Duminica de Pasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cu scuzele de riguare pentru intarziere. (nu am avut calculator) Duminica de Pasti. Am fost atunci in Sibiu. Dupa o ratare am nimerit totusi Dumbrava, din pacate cind am ajuns la Disco Bar trupa e motoare tocmau iesea. Oricum a fost o iesire faina, faina zona aveti pe acolo, si fain drumul pina la Sibiu. O sa ma vin pe acolo, sa vad si Dumbrava verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Te-am vazut cand ai intrat in han, cand am iesit de la pompa si inca o data prin Apoldu de sus parca. Poate data viitoare ne sincronizam mai bine Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate