theBD Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 i'l lasam pe organizator - Mielu - sa ne dea detalii eu subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Eu vin!!! De altfel propun ca : 1. dimineata sa mergem intr-un supermarket sa luam 2 -3 pachete de pulpe pui .. etc sa avem ce manca! 2. se va merge croaziera 100kmph! 3. SUPER ORDONAT. Fara depasiri in cadrul grupului. Se va stabili ordinea de mers de la inceput. Nu se ramane in urma aiurea .. etc Telefonul meu e in semnatura. Lasati si voi .. sa le avem (e bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 IDEEA: Plecat dimineata si intors seara pe la 7-8. Traseu in Buc: Probabil Piata Romana, Dacia, 13 septembrie, Antiaeriana, soseaua Alexandriei ...-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 vin si eu Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Bah! Organizator e Ares mah, nu eu. Motivul plecarii este aducerea masinii lui Ares la Turnu, pentru reparatii, etc. Cu auto merge tatal lui Ares, el o sa mearga cu motorul, desigur, si noi restul la fel. Ideea este ca ar trebui sa mergem ori in spatele masinii, care cred ca tine 100 km/h la croaziera, ori sa plecam inaintea ei daca nu tine. Trebuie vorbit au Ares. Fac eu treaba asta si va anunt. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Are cineva un loc in spate? As veni si io... Cam la cat estimati cheltuielili? Daca vrea careva sa-si injumatateasca cheltuielile pe benzina, ori vb deseara pe unde ne adunam, ori la tel: 0744.158.180 (Raul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Cheltuieli: maxim 300km dus intors: consum 4% - 12 litri -> 385.000 lei benzina (e cam 32.000 litrul) consum 5% - 15 litri -> 480.000 lei consum 6% - 18 litri -> 575.000 lei (se ingroasa gluma). Eu sper sa nu depasesc 4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Si asta suna interesant ... bagatzi o ora decenta de plecare ..nu f dimineatza k murim de frig ..si in plus EEEEE SIMBATAAAAA! si neaparat o oprire la un OMV pt o cofi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 bre, nu e gluma de 1 aprilie, deci treaba sta in felul urmator: - nu trebuie cumparat nimic din bucuresti, ca oricum trecem prin Rosiori de Vede(cam asta e destinatia, nu Turnu Magurele) - important este să plecăm maxim la ora 8:30 dimineaţa, ca să avem timp de un grătărel, daca voi tot vreţi să reveniţi în Bucureşti seara de sâmbătă. - ORA DE PLECARE este 8.00 AM; - loc întălnire: EVEREST ROMANĂ; - data plecării: SĂMBĂTĂ, 02.04.2005. - distanţa Bucureşti - Roşiorii de Vede(jud.Teleorman): cca. 130 km. Având în vedere că majoritatea suntem chopperişti, viteza de croazieră va fi de aproximativ 90-100 km/h in afara localităţilor, iar în rest, 50-60 km/h. am nevoie de o cifră aproximativă a numărului de oameni care merg, să ştiu să le zic alor mei cât să se pregătească. Asta cam pana în ora 18, astăzi. Deocamdata, din câte văd pe aici, plimbăcioşii sunt ăştia: -Eu, 0745 102 805 -Baiazid, 0788 181 385 -Mielu, 0723 159 722 -Stimpy ??? -Nucu -TheBD 0742 035 455 Pentru comentarii ma gasiti pe Y! messenger: voodooman_vic@yahoo.com sau pe mobilul afisat mai sus. Show must go on. V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Dupa discutii private cu dl Ares ...ne-am gindit sa va intrebam daca nu cumva preferati intilnirea la un OMV din drumul nostru, avind in vedere k everestul e destul de scump iar la OMV au cafea mult mai buna? putem sa bem una pina se string toti plus k putem alimenta motoarele ... e doar o propunere ..nu dati cu parul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Din partea mea, OMV se aproba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Care OMV? In drumul nostru? Ca noi iesim pe drumul de Alexandria!!! Nu pe Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 marce zice ca ar fi unul , da nu m-am prins care. ma rog, uiite citatul: pai daca ai zis k o luam spre sos alexandriei ..e unul acolo jos la rondul cosbuc ..la casa poporului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Stiti unde e magazinul Motor Unu acum? acolo la intersectia aia este Rondul Cosbuc ..si daca o iei un pic in sus pe linia tramvaiului 32 care vine de la Unirii si merge in Rahova ..la vreo 100 m pe partea stinga e un OMV nu se poate sa nu il stiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Buey, voi ma zapaciti...pai ori Azuga ori Teleorman ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 ba, ori mi-ati pus gand rau sa va adunati 50 de motoristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 si putem iesi pe 13 Septembrie ...antiaeriana ...sos Alexandriei sau Rahova ...sos alexandriei eee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 (editat) da bre, acuma cred ca stiu unde e OMV-ul ala. cred ca de la Unirii, de unde intorc tramvaiele pe acolo, se merge spre rahova urmarind linia de tramvai a lu' 15 sau 32. si undeva pe stanga se afla OMV-ul respectiv. gresesc? si cred ca se iese elegant pe soseaua Alexandriei, daca nu ma insel. nu mai am harta bucurestiului aia de RATB, ca era mai simplu cu ea in fata. Editat Aprilie 1, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 PROPUN SA NE VEDEM LA EVEREST SI DE ACOLO MERGEM LA OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 mai e un omv la capatul celalat al liniei lui 32.... Da ati innebunit ma cu ora aia ? 8 dimineata ? nu e cam exagerat de dimineata? io ziceam un 10-11 asa..... da chiar 8? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Da Ares, acolo e! Se iese k lumea prin 13 septembrie asta daca vrei sa scapi de trecerea pe Calea Rahovei. Daca o sa fim multi e mai ok sa ne vdm intr-o beniznarie decit sa atragem atentia parcind pe trotuar in fata la Everest multe motoare. Eu una va astept la OMV la ora la care ziceti voi k ajungeti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Cel mai bine cu doua puncte de intalnire, in felul asta se mai trage de timp si 8 de la Everest se face 9:30 de la OMV Rahova . Poate vin si eu, depind de niste factori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Ba p-a masii! Chiar maine v-ati gasit? Am dimineata interview pt job nou! Hai ca mai vb diseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 (editat) hai mai la EVEREST, ca nu cred ca e vreo problema sambata, nu deanjam pe nimeni, nu turam motoare nu nimic. deci la 8 la everest, si apoi ne duci tu de nas pana la omv, ca fara cafea nu ma trezesc bine. ok asa? Lista actualizata: EU: 0745 102 805 Mielu: 0723 159 722 TheBD: 0742 035 455 R_MARCE: 0723 250 051 Nucu(???) Stimpy 0742 029 528 Moshulika (???) apropos, oameni buni, am nevoie de siguranta, cum am spus, spuneti clar care veniti, dintre cei marcati cu ???, adica Nucu si Moshulika. eu zic ca e un grup suficient de mare incat sa nu ne incurcam in trafic, sa se mearga linistit cei o suta si ceva de km, si suficient de mic incat sa incapem in curte, sa bagam un gratar. de cumparat de ale gurii, putem lua din Rosiorii de Vede, ca sunt deschise magazinele, ca sa nu ne caram cu carnea in rucsaci, sa se incalzeasca si sa curga zeama pe acolo. parerea mea. a ramas sa ne intalnim la Everest Romana, discret, ca sa nu suparam organe, sau daca va este mai la indemana, ne putem vedea direct la Academia Militara, dat fiind faptul ca au o platforma mare in spatele cladirii, la baza dealului academiei (asta este pe langa eroilor, spre 13 septembrie.), acuma mi-a venit ideea. Editat Aprilie 1, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 9.30 in rahova e mai decent.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate