is75bbc Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 buna ce probleme au aparut la cbr si cum le-ati rezolvat? intinzator tip ulei etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 la mine se aude un sunet putin ciudat , ca un slab trancanit, ca si cum ar sari putin lantul... cand trag ambreajul nu se mai aude, cred ca e de la lantul de distributie. Mai e inca o chestie ciudata... cand franez se aude in telescoape un mic pocnet.Ca si cum s-ar lovi ceva.Am inteles ca poate trebuie schimbat uleiul din telescoape, habar nu am inca... Inca nu am rezolvat problema. astept sa vina primavara sa ma duc sa ii fac revizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 yo am cazut pe stg la 10km/h si dupa 1timp mi s-a crapat capacul de pe stg pe verticala apoi mi-a burat surubul care tine maneta ambreiaj de maner(undeva pe A2-autostrada buc-cernavoda) Atat:) si yo tre sa schimb uleiul din telescoape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) ... cand franez se aude in telescoape un mic pocnet... Regleaza rulmentii de la jug (coloana de directie). Ai joc. (Nu stringe nici prea tare, numa' pina dispare jocu' si ghidonul se invirte inca liber, sub greutatea lui. Daca nu stii ce faci mai bine du-te la mecanic.) Editat Ianuarie 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 la mine se aude un sunet putin ciudat , ca un slab trancanit, ca si cum ar sari putin lantul... cand trag ambreajul nu se mai aude, cred ca e de la lantul de distributie. Daca nu se mai aude cand tragi ambreiajul, nu e de la motor. Mai degraba vezi ambreiajul sau cutia de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 la mine se aude un sunet putin ciudat , ca un slab trancanit, ca si cum ar sari putin lantul... cand trag ambreajul nu se mai aude, cred ca e de la lantul de distributie. Mai e inca o chestie ciudata... cand franez se aude in telescoape un mic pocnet.Ca si cum s-ar lovi ceva.Am inteles ca poate trebuie schimbat uleiul din telescoape, habar nu am inca... Inca nu am rezolvat problema. astept sa vina primavara sa ma duc sa ii fac revizia. Daca nu se mai aude cand tragi ambreiajul, nu e de la motor. Mai degraba vezi ambreiajul sau cutia de viteze. oala de la ambreiaj e vinovata de acel zgomot, dar oricum nu merita schimbata (dupa putin timp devine iarasi zgomotoasa). e unul din defectele cbr-ului de 600. mai pot aminti de releul de incarcare (nu numai pt cbr 600) care se repara prin inlocuire. altceva? nu prea... e totusi HONDA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 oala de la ambreiaj e vinovata de acel zgomot, dar oricum nu merita schimbata (dupa putin timp devine iarasi zgomotoasa). e unul din defectele cbr-ului de 600. Asa e. Cam la toate apare chestia asta. Totusi inafara de pacanitul respectiv, altceva nu prea stie sa faca defectul asta. Eu unul nu mi-as bate capul cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate