alecss Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Azi in jurul orei 14 00 o duba a intrat pe contrasens si a lovit un motociclist care circula regulamentar ,la intersectia I.L Caragiale cu Th. Burada. Motociclistul a fost ranit ,il cheama Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0rpheus Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Ranit ? ... cat de grav a fost ranit ? ca se vede balta destul de mare de sange .. insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 Nu e sange, e benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 na ca s-a intamplat si la constanta. nasol moment. insanatosire grabnica motociclistului ca vine sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0rpheus Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Acum am vazut ca e benzina .. cand am postat eu era doar prima poza in care se vede rosu si d-asta am zis ca e sange .. dar bikerul cat de grav e pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Azi in jurul orei 14 00 o duba a intrat pe contrasens si a lovit un motociclist care circula regulamentar ,la intersectia I.L Caragiale cu Th. Burada. Motociclistul a fost ranit ,il cheama Sorin. idiot ce`i sa ceri .. se putea sa nu intre el pe contrasens?? mai avea si duba ... insanatosire rapida motociclistului PS: alecs cumva ai un kymco quannon negru ?? de ai venit cu el la corabie anu trecut prin toamna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Insanatosire grabnica, sa speram ca nu o sa mai fie altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Motor ca al meu!!!! Mama lor de conservari, au ajuns sa intre si pe contrasens in intersectii....wtf?Doamne fereste! Insanatosire grabnica rider-ului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Bietul om ... avea pus sticker cu "de vanzare". Doamne iarta-ma ce vorbesc bine ca a scapat cu viata ca fieru se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 idiot ce`i sa ceri .. se putea sa nu intre el pe contrasens?? mai avea si duba ... insanatosire rapida motociclistului PS: alecs cumva ai un kymco quannon negru ?? de ai venit cu el la corabie anu trecut prin toamna ? am un quannon rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Insanatosire grabnica motoristului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 A inceput nasol sezonul...Insanatosire grabnica!!! Asfalt uscat fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj.copilu Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Oare se vor termina accidentele vreodata ? Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Oare se vor termina accidentele vreodata ? Insanatosire grabnica ! logic ca nu... shit happens...sanatate omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 cum e baiatul stie cineva a patit ceva? cat despre animalul cu duba probabil e unul din aia care daca il intrebi ce sa intamplat zice ca nu l-am vazut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Insanatosire grabnica motoristului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RALLYMAN Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Culpa este comuna ... soferul dubei a facut stanga taind linia dubla continua si motociclistul mergea ,,cinstit'' la ,,volan'' ... pe langa faptul ca e posibil sa fi fost si incepator (numere rosii la mobra) ... astea din ce au spus cei de la TV Neptun ... si au mai spus ca era lovit numai la un picior ... Insanatosire grabnica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Culpa este comuna ... soferul dubei a facut stanga taind linia dubla continua si motociclistul mergea ,,cinstit'' la ,,volan'' ... pe langa faptul ca e posibil sa fi fost si incepator (numere rosii la mobra) ... astea din ce au spus cei de la TV Neptun ... si au mai spus ca era lovit numai la un picior ... Insanatosire grabnica !!! Bre RALLYMAN....daca sa zicem ca mata' ai permis de vreo 75 de ani (ccea ce sincer iti urez) si daca la varsta mata' de vreo 93 de ani te pune draqu sa-ti cumperi motor nou ... pana-l inmatriculezi...iti iei numere rosii ..provizorii DA' ASTA NU INSEAMNA CA ESTI INCEPATOR e clar...nu prea le stii ! Baiatu' n-are nici o vina...dubistului sa-i crape capu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 multa sanatate motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Omu are dreptate sa ii crape cpul sau altceva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RALLYMAN Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Ai si tu dreptate ... e posibil sa nu fi fost incepator (cu toate ca daca citeai cu atentie observai ca eu am spus ceea ce au dat la tv) ... dar asta este mai putin important ... incepator sau avansat ... dar sa te sui pe motor cu spritzu' in nas ... kamikaze ... dai peste unu ca cel cu dubita si daca ai noroc ajungi la spital ... daca nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Omu are dreptate sa ii crape cpul sau altceva !!! Oricare dintre ele... capuri... Multa sanatate motoristului si sa-l faca sa regrete ca a intrat pe contrasens Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 ala cu dubitza sa stea acasa.. asta trebuie facut.. sa il ia si sa il sapuneasca pana nu mai are nici par pe el.Asa merita. Mai sunt si criminali din astia.La noi in tzara nu exista frica de lege.Daca scapa x si y de ce sa nu scape si z. Insanatosire grabnica ps: ca pasiune ne-am gasit si noi in romania.Ruleta ruseasca jucam zi de zi cand stam pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Eu am sa fiu putin offtopic. Vreau sa spun ca de dimineata la ora 9 inca era inghetat pe jos. Nu cred ca a crescut foarte mult temperatura pana la pranz, maxim 2-3 grade, iar unele portiuni de asfalt raman cu o aderenta extrem de redusa, daca nu chiar cu polei. In asemenea conditii sansele ca un accident sa fie evitat scad... P.S.: Insanatosire grabnica motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 imi pare rau de fiecare data cand aud ca se intampla un accident care are implicat o motocicleta DAR , cand aud ca oricare dintre conducatori este .."cinstit" cu ceva alcoale .. mi-e scarba ; sper sa adopte si Romania legea ungurilor respectiv bautura + sofatul = suspendare pe loc a permisului + amenzi sa-ti vinzi mobra . . asta oricat de tare ai tine la bautura .. sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate