dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 din alta perspectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 shi in final, ktm-ul din paris-dakar 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 bordul de pe care au luat sistemul de navigatzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 HEhehe...Eu am fost cu o domnitza sa faca poze....!Si se si pricepe!Merita pozata si ea..!De fapt,i-am facut si eu vreo 2...I-as face io mai multe..! Tre' sa iau aparatu' de la ea,sa le pun si eu...A facut poze fata si la motoare,si la femei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 mai erau shi alte fete frumoase, dar nu a reushit prietena sa-mi creeze culoare favorabile de filmat prin multzime. Se vede că nu te-a lăsat prietena, ţi-a cam tremurat mâna pe aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Dar poze cu motoare nu aveti? Ca ne-am cam saturat de fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Dar poze cu motoare nu aveti? Ca ne-am cam saturat de fete... BLASFEMIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 BLASFEMIE!!! Cam mica dotarea fetelor tale, Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 (editat) Cam mica dotarea fetelor tale, Don Leoncio E uite. Asa-i mai bine? Editat Aprilie 11, 2005 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Mda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 D-ra Ca...Am observat insa ca nu se dau nume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Miam-miam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Si am 'saved the best for last'. Eeeee? Ma prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Sincer sunt foarte frumoase domnisoarele, dar parca motoarele ar trebu sa fie in centrul atentiei.. Aproximativ 70% din poze sunt "ocupate de domn'soarele alea frumoase poate ar fi trebuit separate cumva pozele! Oricum tot respectul pentru cei care s-au obosit sa ne arate(celor care nu au putut ajunge) tot ceea ce am pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Sincer sunt foarte frumoase domnisoarele, dar parca motoarele ar trebu sa fie in centrul atentiei.. Aproximativ 70% din poze sunt "ocupate de domn'soarele alea frumoase poate ar fi trebuit separate cumva pozele! Pai sunt deja sortate! A se vedea titlul topicului 99% fete restu ceva motare.. PS Vad ca deja un Admin s-a ocupat de toate, pentru ca nu mai exista enshpe mii de topicuri cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 am zis ca nu pun nici o poza, dar nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FeBrA Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 hmmm ink n`am avut chef sa mai pun si eu cate un post pe aici...era somnu` mare...dar acu` mi`am revenit si vreau sa va zic ca a fost super tare SMAEB`u de anu` asta...motoare cat cuprinde...ca sa nu mai vb de fumei...ca nah`...ce`i frumos si lui Dumnezeu ii place...m`a terminat bruneta aia...si pana la urma am aflat si de unde mi se parea cunoscuta... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 (editat) Fusei shi eu cu motorashul meu N-am reushit sa conving nici o fmee s-o iau pe motor Editat Aprilie 12, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Grr. Şi am zis să trec şi dumică pe acolo, chair dacă nu mai aveam bani de intrare. Am ratat nişte motoare de epocă. Grr Fetelor alălora drăguţe şi înalte, îmbrăcare în negru, care erau pe la Honda sau Suzuky nu le-a făcut nimeni pozne?! Ce fel de poze am voie să uploadez aici? (şi ce limită maximă de mărime am?)-eu le transfer de pe film pe C.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Şi am zis să trec şi dumică pe acolo. Am ratat nişte motoare de epocă. Grr Pai eu am fost sambata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 ... si una dintre bebeluse .... ... si acum se poate justifica expresia de pe fatza lui Rontz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 ... Navarro ... cred ca asa zambeam toti ... Dap! Nu te contrazic! Doar ca in cazul meu... nu a surpins nimeni momentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate