Imre Szilagyi Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Fata in fata nu prea ai obiceiu sa saluti , am patit-o de 2 ori cu tine , treaba ta , eu nu te mai salut , te-am respectat da tu nu esti nimeni in fata mea , daca nu ma saluti sa fi sanatos Editat Ianuarie 23, 2009 de Imre Szilagyi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 un garaj de inchiriat in Carpati 2 daca are cineva ? iar au dat cu solutie de aia care face din asfalt patinoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Ce sa le faci dom'le??? Atata ii duce capu Cred ca iar a trecut o perioada in care nu s-au intamplat destule accidente si trebuie rezolvata cumva problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Da ... ? Ce sa le faci dom'le??? Atata ii duce capu Cred ca iar a trecut o perioada in care nu s-au intamplat destule accidente si trebuie rezolvata cumva problema asta Stai ca asta nu e nimic , sa vezi dupa ce vine caldura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminvaida Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 fratilor din satu mare nu aduce nimeni motociclete din germania? ca de are careva drum in germania si merge cu remorca , pe la sfarsitu lui martie inceput de aprilie,asi avea eu de DUS o motocicleta in germania din tasnad! platesc binenteles! mai ales daca ii in nordul germaniei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) fratilor din satu mare nu aduce nimeni motociclete din germania? ca de are careva drum in germania si merge cu remorca , pe la sfarsitu lui martie inceput de aprilie,asi avea eu de DUS o motocicleta in germania din tasnad! platesc binenteles! mai ales daca ii in nordul germaniei! Sal. Ai PM ! Editat Februarie 4, 2009 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Eram odata , stiu , da cand treceai pe langa catedrala ma refer . Dupa cum sta treaba , ar trebui sa incarcam bateriile mai baieti se mai intimpla sa treci pe linga cineva sa nu observi...care-i problema(eu trec pe linga taicameu fara sa-l observ) VINE PRIMAVARA:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 La Multi Ani Razvan@Naked ! Sa ne traiesti cat mai multi ani fara reparatii :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Lume, lume in data de 21 martie cluburile SpiderBikers si N6R organizeaza deschiderea sezonului moto!!!! Sunt invitati toti motoristii sa participe la eveniment. Va avea loc un concert, se va organiza o tombola cu premii etc....multe surprize. CAt de repede o sa postez programul complet al evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Recent adus in tara.An 2002, 630 cmc ,118 cp, 31000 km reali demonstrabili prin cartea service completa.Stare estetica si tehnica impecabila, necazuta, neaccidentata,carene si stikere originale.Toba sport scorpion, crash paduri, mansoane cu incalzire, aparatoare roata spate, parbriz power bronze.Cauciucuri spate si fatza noi,consumabile schimbate recet (ulei si filtru) pregatit de sezon . Pret 3700 E. Tel 0745909147. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Recent adus in tara.An 2002, 630 cmc ,118 cp, 31000 km reali demonstrabili prin cartea service completa.Stare estetica si tehnica impecabila, necazuta, neaccidentata,carene si stikere originale.Toba sport scorpion, crash paduri, mansoane cu incalzire, aparatoare roata spate, parbriz power bronze.Cauciucuri spate si fatza noi,consumabile schimbate recet (ulei si filtru) pregatit de sezon . Pret 3700 E. Tel 0745909147. Cred ca ai gresit adresa....nu e bursa aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Salut oameni buni. Stiti cumva un mecanic/service bun in Satu Mare care sa lucreze bine i de preferinta ieftin? Cum a venit primavara tre sa dreg cate una alta la calutz si habar nu am unde... Merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Salut oameni buni. Stiti cumva un mecanic/service bun in Satu Mare care sa lucreze bine i de preferinta ieftin? Cum a venit primavara tre sa dreg cate una alta la calutz si habar nu am unde... Merci de ajutor Incerca sa vorbesti cu baietii de la parcul industrial Vetis. Lucreaza foarte bine si nu sunt nici scumpi. Editat Aprilie 8, 2009 de drdann67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Incerca sa vorbesti cu baietii de la parcul industrial Vetis. Lucreaza foarte bine si nu sunt nici scumpi. Salut, Ai lucrat cu ei? sigur nu ma trezesc cu mai putine piese pe motor dupa ce termina cu el? Daca esti convins ca stiu ce fac... ai un contact pe acolo.. nr tel.. orice...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salut, Ai lucrat cu ei? sigur nu ma trezesc cu mai putine piese pe motor dupa ce termina cu el? Daca esti convins ca stiu ce fac... ai un contact pe acolo.. nr tel.. orice...? Da sunt convins ca stiu ce fac! Au lucrat si pe Harley-ul meu,si pe motoarele unor prieteni de ai mei si nu am ramas cu piese lipsa! Eu apelez la serviciile lor de ceva timp si am fost multumit atat calitativ cat si pret,si crede-ma sunt pretentios! Nr.telef.:0745512731 si-l cauti pe SZABI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Intalnire... Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuteristi. Daca doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau (judetul Maramures) la ora 14:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Da sunt convins ca stiu ce fac! Au lucrat si pe Harley-ul meu,si pe motoarele unor prieteni de ai mei si nu am ramas cu piese lipsa! Eu apelez la serviciile lor de ceva timp si am fost multumit atat calitativ cat si pret,si crede-ma sunt pretentios!Nr.telef.:0745512731 si-l cauti pe SZABI. Iti multumesc mult... poate ne vedem la o bere fara alcool weekendurile astea. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Intalnire...Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuteristi. Daca doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau (judetul Maramures) la ora 14:00. up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat ! Paste fericit - Boldog husvetot kivanok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Da un semn pe messenger sau suna-ma. dar ti-ai luat v-strom ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 vand costum dainese alb cu rosu. eu am 1.92 si mi-e putin scurt. pret 150 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Ai picat deja ? Vezi ca te sun mai tarziu cand imi aduce Adam motoru si iesim la o poveste sa`ti vad furtuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 ne intalnim cati vreti da mie tot imi tre actibild:)) ... heeeeeeelp plz ca nu am gasit niciunde! ms ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate