k4r4m Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 parerea mea e tot 4t sa iti iei, mult mai iertatoare si mai fiabile la inceput. Nu are rost sa patesti Doamne fereste ceva si sa nu mai treci pe categ mai mare;) . 4t sunt mult mult mai iertatoare si mai comode parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 eu nu cred asta cu cel mai rapid motor e in 2T.despre ce motocicleta e vorba? iar in legatura cu 160 km/h cu un Rs 125 o sa facem o proba sa vedem daca e intr-adevar asa. Nu e vorba de un motor in serie , a fost acum ceva vreme si emisiune la Discovery despre el , iar in legatura cu Rs`ul , ti l`as da , dar nu risc sa imi pusc setu deoarece am avut niste probleme cu el , intra la sectiunea Tineri si nelinistiti la 125cc si intreaba acolo cat merge . Eu nu cred ca tu stii mai bine ca mine , din moment ce eu am unul si stiu cat am fost cu el , oricum nu ma intereseaza ce crezi , e problema ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Nu e vorba de un motor in serie , a fost acum ceva vreme si emisiune la Discovery despre el , iar in legatura cu Rs`ul , ti l`as da , dar nu risc sa imi pusc setu deoarece am avut niste probleme cu el , intra la sectiunea Tineri si nelinistiti la 125cc si intreaba acolo cat merge . Eu nu cred ca tu stii mai bine ca mine , din moment ce eu am unul si stiu cat am fost cu el , oricum nu ma intereseaza ce crezi , e problema ta . n-are cum sa fie in 2T cea mai rapida motocicleta ... si nu am zis eu sa mi-l dai Rs ul eu m-am gandit sa vi paralel cu mine la 160 km/h ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Urmarind ultimele pareri de pe acest topic, observ ca principala preocupare la achitionarea unui motor este "top speed-ul"! . Oare chiar atat conteaza viteza (atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu mai multa experienta)? Parerea mea este ca nu viteza cu care poate sa mearga un motor este esentiala .Este doar parerea mea, poate sunt altii cu altfel de conceptii despre motoare. Si la urma urmei ii dau dreptate lui Radum90: "...Pana la urma gusturile nu se discuta...cel mai important e ca tie sa iti placa, sa te simti bine pe mobra". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Urmarind ultimele pareri de pe acest topic, observ ca principala preocupare la achitionarea unui motor este "top speed-ul"! . Oare chiar atat conteaza viteza (atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu mai multa experienta)? Parerea mea este ca nu viteza cu care poate sa mearga un motor este esentiala .Este doar parerea mea, poate sunt altii cu altfel de conceptii despre motoare. Si la urma urmei ii dau dreptate lui Radum90: "...Pana la urma gusturile nu se discuta...cel mai important e ca tie sa iti placa, sa te simti bine pe mobra". eu cand am cerut sfatul nu m-am referit doar la viteza pe care o poate atinge si nu asta e singurul criteriu dupa care o sa imi aleg viitorul motor, in principiu vreau unul care sa reziste 2 ani fara mari probleme de ordin tehnic, sa aiba un design atragator sa fie fiabil si usor de controlat. Cam astea ar fi ....dar totusi m-am gandit la aprilia pt k e singurul motor de 125 care ofera 36 de cai fata de 15 cat au restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Urmarind ultimele pareri de pe acest topic, observ ca principala preocupare la achitionarea unui motor este "top speed-ul"! . Oare chiar atat conteaza viteza (atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu mai multa experienta)? Parerea mea este ca nu viteza cu care poate sa mearga un motor este esentiala .Este doar parerea mea, poate sunt altii cu altfel de conceptii despre motoare. Si la urma urmei ii dau dreptate lui Radum90: "...Pana la urma gusturile nu se discuta...cel mai important e ca tie sa iti placa, sa te simti bine pe mobra". Nu e vorba de top-speed la achizitionarea unui motor , era o simpla discutie intre mine si Naked , detalii despre motoare i`am oferit toti , ceea ce am discutat noi insa nu avea legatura cu asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 cine stie mai multe detalii despre acest accident ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) pai ce se mai poate spune ? cam asta e tot din pacate... eventual: http://www.youtube.com/watch?v=-qNwZyhSx0Y RIP Editat Mai 14, 2009 de k4r4m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 cine stie mai multe detalii despre acest accident ? Nu se pot spune prea multe , o duba era parcata pe marginea dreapta , iar in fata motociclistului se afla un automobil marca Ford care s`a angajat in depasirea dubei . Acesta era deja trecut de axul drumului , iar motociclistul a vrut sa depaseasca simultan si Ford`ul , a dat in stopul stanga spate al masinii , moment in care a picat , iar din sens opus se apropia un taximetrist , care a incercat sa evite dar nu a mai putut , si l`a luat din plin cu bara din fata . Taximetristul a incercat sa urce pe bordura , si`a spart jantele de pe partea dreapta , dar nu a reusit , deoarece era prea inalta . Dupa ce a fost lovit , singurele lui cuvinte au mai fost "Au ! Ma doare" , cand cineva a incercat sa il miste , si cam atat . A intrat in coma , si desi era langa spital , a murit pe drum , in ambulanta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Si niste poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) In Memoriam Marius Tamasan Editat Mai 14, 2009 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devisz Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 se pare ca l'a mancat in fund la depasirea asta ... patea ceva daca astepta si el 10 secunde dupa care sa faca depasirea la o singura masina ? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 care mergeti in weekend la cluj si in ce zi vineri sau sambata? ca noi mergem vineri inca nu stiu exact la ce ora, dar daca voi sti voi posta asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 in 14 iunie pe aeroportul SATU MARE se organizeaza show , expozitie de tuning , oltimere drifturi etc ... mai multe detalii aici http://www.satumareonline.ro/cp/7/2352/Dri...olet-DragRacing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 ce se mai aude despre evenimentul din 14, se mai organizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Sigur ca se organizeaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 salutare am auzit ca in carei ar fi ceva dezmenbrari moto? aveti cumva un numar de telefon? as avea nevoie de cateva piese pt un gpz de 500 sau kawas en 500 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) salutare am auzit ca in carei ar fi ceva dezmenbrari moto? aveti cumva un numar de telefon? as avea nevoie de cateva piese pt un gpz de 500 sau kawas en 500 merci da este, chiar la intrare pe stanga inainte de Unicarm, dar atat stiu numar de tel Editat Iunie 11, 2009 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Un clic acolo Se multumeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) stie careva ceva de accidentul de azi de la Burdea ? cica o Yamaha a fost motocicleta.atata stiu.cand am mers si eu pana acolo nu mai era nimic. Editat Iunie 16, 2009 de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 stie careva cam cat costa cursuile moto in sm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 dak te referi la scoala de soferi moto: in jur de 2-3 mil. depinde unde faci.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 stie careva cam cat costa cursuile moto in sm? /index.php?showtopic=348669 Daca vrei sa te apuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate