pasbogdan Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ideea in sine de plimbare prin oras noaptea e faina.... INSA:cu slidere-le pe nadragi,cu telescopul de ghidon pe "hard" ma fac sa imi doresc "afara din oras"ca in oras nu ai ce face decat un wheelie mititel unde e lat drumul,dar totusi daca ceva nu iese bine,pe margine nu te asteapta un camp cu flori,malai si eventual noroi asa cum te asteapta daca mergi inspre zalau... In cluj te asteapta doar stalpisorii de pe marginea primariei...... sa traim,shi la mai multe dar nu numai joia,mai des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Nu are nimeni chef de o iesire pe meses? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 asa mi-i de dor de meses , da lasa ca daca ii vreme buna mergem maine.Care s-ar mai baga??? eu m-as baga dar mai spre dupamasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 hai la vladeasaaaaaaaa!!! la 10 la omv! cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ce zici...ora 17.00 sala sporturilor??? Nu de alta da aprox pana la 16.45 tine Fomula 1, cursa din Monaco, si dupa putem si noi mere sa-i dam un pic pe meses... se mai baga careva??? in principiu vin, sper sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ar fi fain , daca se mai usca pe jos sunt prezent la 17 00 la sala sporturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 o scurta iesire azi pe la 18:00 19:00 daca permite vremea? ca ieri era jale toata ziua si deja ma manca poponeata ca nu a simtit saua motorului doua zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 o scurta iesire azi pe la 18:00 19:00 daca permite vremea? ca ieri era jale toata ziua si deja ma manca poponeata ca nu a simtit saua motorului doua zile Daca vrea careva sa vina la o plimbare pana la huedin, intalnirea e la 19 fara 20 la omv in manastur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Daca vrea careva sa vina la o plimbare pana la huedin, intalnirea e la 19 fara 20 la omv in manastur Din cauza aglomeratiei am ajuns doar la 18:46 si nu mai era nimeni . Am mers solo pe unde m-a dus drumul. Maybe next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Din cauza aglomeratiei am ajuns doar la 18:46 si nu mai era nimeni . Am mers solo pe unde m-a dus drumul. Maybe next time. Sorry, dar am stat, am fumat 2 tigari si am crezut ca nu mai vine nimeni daca nu s-a anuntat. Mergem alta data In seara asta care are chef de o plimbare, intalnirea e la 18 fara 15 la petrom la iesire spre zalau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 de data asta o sa asteptam 10 minute poate mai vine cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Iese cineva in seara asta....Sergiulica zicea ca se face treaba seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 La urcarea pe meses dinspre zalau pe meses dupa ce am iesit dintr-o curba am tras tare de gaz,ca urmatoarea curba la dreapta parca,permite o abordare destul de sportiva,si dupa ce scot popoul de pe sa si pregatesc genunchiul(nu mai retin exact dar oricum nu eram drept pe motor,precizez lucrul asta pentru a scoate in evidenta gravitatea situatiei)ma trezesc ca imi sare ghidonul din mana inspre stanga si ajung aproape pe contrasens.Telescopul de ghidon era pe "hard" ca daca nu era,ma prabuseam sigur fiindca nu eram drept pe motor sa tin bratele incordate. IN DRUM ESTE O DITAMAI GROAPA!!!Si chestia nasoala e ca pe acel drum sa intalnesti o groapa e ca si cum ti-ai rupe glezna intr-o groapa pe holul spitalului... Cine sta in zona sa incerce sa anunte pe cineva... Motociclistii din zalau purtau o discutie despre "cum se procedeaza cand se constata o anomalie pe drum care ar putea pune in pericol viata cuiva"Nu stiu ce au rezolvat,dar sper sa se ocupe de chestia asta in continuare Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sa pun ceva poze de la iesirea de ieri dupa-masa de pe meses... fain a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ce ziceti fratilor merem la baile felix sambata ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ora 18 petrom calea baciului destinatia meses(curbe bune,ciorba la adi) Cu respect 0752.19.15.16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 I'm in, daca asteptati vreo 15 min, la 18:00 exact ies de la lucru, pana ajung acol din manastur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 la 18.15 deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 m-as baga si eu , dar cred ca va incetinesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 nu ia nimeni un pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Vine cineva la baile felix duminica? Incepator de preferat:) Nu de alta da pe restu` numa i-am incetini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Tura excelenta in seara asta. Cel mai misto e ca nu am omorat nici o gaza in bezna Numa bine la toti si curbe faine sa aveti Vorba organului, De ce nu aveti veste reflectorizante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 da, o fost super ar trebui sa mai repetam in alte directii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate