crz-one Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ma adresam lui " pasbogdan " scuze de confuzia creata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ce sa vina in cutia postala? Au ramas urme de cauciuc pe viraje cand acceleram linistitzi in plimbarea noastra cu cruiserele.....pentru atata lucru tu crezi ca trimit in posta????daca ne-au filmat o sa vina direct mascatii si o sa ne interzica si mersul pe jos Off t:Nu va cumparati ss-uri(lasatzi-ne pe noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) ma adresam lui " pasbogdan " scuze de confuzia creata. nu face nimik...nu e vina noastra k ne keama la fel:D....wtf?!... Editat Iulie 16, 2008 de BogDanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 cine vine maine pe meses sa fie la 17:00 la petromul din baci!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 nu face nimik...nu e vina noastra k ne keama la fel:D....wtf?!... RIDERS ftw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vad ca pepsi nu se linisteste .. numai meses are in cap . As veni eu dar maine inca lucrez si pe deasupra e gata guma spate se nu-mi place cum se comporta. deh, .. ce a fost cand a fost ... a fost prea mult pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) eu ma duc oricum , sa iau ramas bun de la meses pana in toamna vad ca e vreme faina afara... mihai tragi si tu 1 pic mai putin de gaz si va fi OK si cu guma aceia Editat Iulie 17, 2008 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 no, cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ca de obicei super o sa apara si pe youtube in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) mah cica au fost ceva forjatori prin cluj azi noapte care faceau curse dupa laptop ) trebuia sa cerem ajutorul politiei cu card readerul. maine(adica azi) sper ca sunt gata DVDurile, dar ca sa ne intalnim probabil pierdeti cursa de Turda. de parca nu i-ati ajunge mah slaparilor in alta ordine de idei, cu regret informam comunitatea motociclistilor ca tura de azi s-a soldat cu victime: 2 perechi de kneeslidere la combinezoane asta e, is ieftine, muma 20 euro Editat Iulie 17, 2008 de kwakazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nui stres, le dau ale mele ca oricum nu le folosesc astept DVD-ul :-w : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 numa povestile's de voi ... pana nu vad nu cred nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 defapt o fost naspa, numa curbe, numa inclinari, doar 1 pic de politie fara autostrazi ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 printre noi se afla un turnator De aia am beneficiat de sprijinul politzistului care venise pe meses la combinat gagici in curba dupa boschetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 prima data am vazut slapar in adevaratul sens al cuvantului ieri. culmea, pe meses. desigur calarea un gixxar . echipament: casca, tricou, short si slapi la 9 seara pe munte. pacat ca nu am apucat sa ii fac poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 prima data am vazut slapar in adevaratul sens al cuvantului ieri. culmea, pe meses. desigur calarea un gixxar . echipament: casca, tricou, short si slapi la 9 seara pe munte. pacat ca nu am apucat sa ii fac poza asta-i buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 printre noi se afla un turnator De aia am beneficiat de sprijinul politzistului care venise pe meses la combinat gagici in curba dupa boschetzi cred ca fetele l-au combinat pe politist sa ne supravegheze sau poate ca era ingerul tau pazitor inca o varianta este pepsi care la un momendat a lipsit destul de mult de langa noi Frumoasa iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Cred ca ingerul meu pazitor era,ca deja ma credeam la moto gp,aveam 140 pe curba,motorul culcat pana pe asfalt,din slider curgea plastic topit si eu faceam cu mana la "spectatori" si nu prea era bine sa alunec si eu si motorul pana in livada unde culege crz one fragutze,ca un set de carene e scump,ca sa ajung in livada trebuie sa trec si de santul ala unde puteam lasa o "clavicula" sanatoasa... Dar a fost fain,mai ales ca aia e o curba unde daca aluneci mergi linistit pe aratura,fara stalpi parapeti, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 baieti... 1 problema, s-a cam stricat cardul, nu era nici lui zsolt, corect ar fii sa punem toti bani de una noua, pt ca trebe inapoiat in stare de functionare aici ii lista de perturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) nu se accepta, nu stiu cand s-a stricat deci eu platesc puteti plati prin repetarea procesului din curba ca din pacate odata cu cardul sau dus si filmele Editat Iulie 18, 2008 de kwakazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 eu sper ca glumitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 e foarte serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pepsi zicea:"ar trebui sa punem bani de una noua" deci ce sa stricat,sa inteleg ca nu cardul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ba da, cardul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pepsi zicea:"ar trebui sa punem bani de una noua" deci ce sa stricat,sa inteleg ca nu cardul?? puteti sa puneti bani de un zzr 1400 pt mine, nu ma supar al meu e stricat. nu vrea mai mult de 200... problema e ca am facut rost de cablu pt aparat. l-am pus pe pc si asta zice ca nu sunt poze pe card . bun, incerc sa ma uit la poze pe aparatul foto, asta zice ca are card memorie full.... scot cardul, motosesc pinul de copy protection, nici aia nu ajuta. deci cardul e cam corupt. nu m-a lasat aparatul nici sa il formatez. pepsi zicea ca poate frate-so reuseste sa faca ceva cu el pana luni asa ca azi daca toate merg bine, dau cardul lui si hope for the best. intre timp am cumparat alt card. Adata de 1gb la 16 lei. eftin in comparatie cu cardul ce intra in telefonul meu so no biggie. acuma sper sa recuperam filmele si pozele de pe cardu vechi cu ajutoru lu pepsi si ma tot gandesc de ce s-o fi stricat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate