Vizitator Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salut poate ma bag jo cu ceva prieteni la un meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) tura se amana pana prindem si noi mai mult de 3 ore cu soare Editat Iulie 27, 2008 de kwakazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Un meses pe la ora 5?6?7?0752.19.15.16 ma gandeam sa te sun azi sa iesim........dar am vaut ca se strica vremea... poate avem noroc saptamana asta in ceva zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 tre sa vin ei eu neaparat.. inca nu am fost pe meses anu asta.. plus ca ma asteapta si ceva .. motivant in zalau.. deci acum chiar am toate motivele numa sa fie vreme buna.. si sa prind o tura cand mergeti de la 18 ca de la 17 nu am cum sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 incercam azi, poate avem mai mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Pana la urma merge careva pe meses azi? Pana la urma merge careva pe meses azi? Daca vrea sa mai vina cineva intalnirea e la 18 la petrom in baciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blizz Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Pana la urma merge careva pe meses azi? Daca vrea sa mai vina cineva intalnirea e la 18 la petrom in baciu. Roger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 NU AM PUTUT AJUNGE...TB SA MAI FAC ROST DE SLIDERE... SEE YA NEXT TIME RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Azi cam tota ziua pe Meses si inprejurimi. Multumesc mult Copil Frumos pentru exemplu pozitiv si Razvan pentru ca ma invatat sa ma inclin. Ne vedem sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 apoi ma..........."tu de dai cu salajenii?????????????" Ce exemple pozitive iti dau baietzii de la zalau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 apoi ma..........."tu de dai cu salajenii?????????????" Ce exemple pozitive iti dau baietzii de la zalau?? hmmm, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 ei ei toate ca toate iesim azi pe meses?? la ora 18 la petrom?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
co98 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 este amator cineva duminica pt o tura valea Ariesului-Abrud-Alba-Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 cine vrea la ora 18 la petrom baciu...la si 10 am plecat...see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 apoi ma..........."tu de dai cu salajenii?????????????" Ce exemple pozitive iti dau baietzii de la zalau?? Da ma dau cu ei caci mergem in grup fara sa ma lase in spate, ma plimba prin cele main faine locuri, ma suna mereu cand ies, ma alinta, ma ajuta sa lucrez la motor, imi ofera cazare si mancare.................sunt niste draguti, sa nu mai spun ca eram la un pas de a ma casatiri acolo. Din pacate clujenii nici nu ma suna si mai si arunca cu ironii (nu toti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Da ma dau cu ei caci mergem in grup fara sa ma lase in spate, ma plimba prin cele main faine locuri, ma suna mereu cand ies, ma alinta, ma ajuta sa lucrez la motor, imi ofera cazare si mancare.................sunt niste draguti, sa nu mai spun ca eram la un pas de a ma casatiri acolo. Din pacate clujenii nici nu ma suna si mai si arunca cu ironii (nu toti) ei ei ... esti binevenita oricand la Zalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Da ma dau cu ei caci mergem in grup fara sa ma lase in spate, ma plimba prin cele main faine locuri, ma suna mereu cand ies, ma alinta, ma ajuta sa lucrez la motor, imi ofera cazare si mancare.................sunt niste draguti, sa nu mai spun ca eram la un pas de a ma casatiri acolo. Din pacate clujenii nici nu ma suna si mai si arunca cu ironii (nu toti) mno faian treaba... eu cred ca te muti acolo nu in galati..... si de ce nu teai casatorit? macar mergeam la nunta....mancare si bautura gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 dic pe gratis.....cum frantzu??nu tre sa lasi un avans sau o plata la nunta cu titlu de "de la prieten cu mirele 500 de euro sa traiasca la multi ani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mno faian treaba... eu cred ca te muti acolo nu in galati..... si de ce nu teai casatorit? macar mergeam la nunta....mancare si bautura gratis... lasa ca va chem eu la anul la nunta....... atunci sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Da ma dau cu ei caci mergem in grup fara sa ma lase in spate, ma plimba prin cele main faine locuri, ma suna mereu cand ies, ma alinta, ma ajuta sa lucrez la motor, imi ofera cazare si mancare.................sunt niste draguti, sa nu mai spun ca eram la un pas de a ma casatiri acolo. Din pacate clujenii nici nu ma suna si mai si arunca cu ironii (nu toti) :) Te mai asteptam pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 no baieti, va urez spor la plimbari, si grija mare. ne vedem prin 20 august, cu un meses normal concediu fain sa ai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 no baieti, va urez spor la plimbari, si grija mare. ne vedem prin 20 august, cu un meses normal Concediu placut.Cred ca o sa-ti fie dor aprig de Meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 nici eu nu mai pup mesesul pana in septembrie deja mi-e dor de ea si de meses si si de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) eu cred ca vreti si voi la fragutze LE: apropo eu maine dimineata o tulesc spre zalau ... am o nunta de motociclist la care prezenta este oblogatorie cu motor cu tot. Care vrea ... just let me know Editat August 1, 2008 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 haidetzi domnilor......CONCRET??????? La cat plecam dimineata???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate