mistery Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 motorul lui sanyi care daca isi pune pe al lui topcase-le poti jura ca e chopper cine are suzuki stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 cine are suzuki stie normal, cum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) fara gluma, cand facem o iesire !? da va rog nu asa super-spontana cum obisnueste bogdan. ps: man, sper ca treaba cu spontaneitatea e doar la motor. Editat Septembrie 4, 2008 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 "......precoce" se numeste ce zici tu,si nu e cazul....AM MARTORA(voiam sa pun "e" dar acum numai una imi face zama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 se coace ceva pe weekend !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 duminica pe la 4 dupa masa as avea timp de o miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu zic sa mergem mai devreme. pana ajungem, pana ne dam ..pana bem un suc ...pana ne dam iara ...pana ne intoarcem.. se lasa frigu si nu vreau sa umblu cu 2 perechi de pantaloni dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Astazi la ora 17 petrom baciu. Duminica ar fi bine de plecat mai repede,fiindca dupa ora 19-20 e rece,inclusiv asfaltul si gumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) bah ...da iaraaa !???? mainainte ti-am zis sa nu mai fii asa supermegastar de spontan da vad ca nu te dezminti .... nu puteai zice de azi dimineata sau de aseara!? gata, m-am prins de smecherie ... tu le zici asa in ultim moment ca sa nu se gaseasca nimeni sa vina cu tine ... ori meri la ceva fragutze si tu, ...ori freci simulatorul ala a tau pe pc si pe noi ne minti ca esti pe meses asta este ..atunci ramane clar pe weekend .... ca maine nu cred ca scap devreme de la servici. Editat Septembrie 4, 2008 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 sper ca pot pregati motoru pe duminica, daca nu saptamana viitoare prezent pe meses, oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 trebe sa pun acumulatoru sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 si eu sunt de acord pt duminica ..undeva pe la 10-11...e ok?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salutare Cluj si veneranti de Meses ! Sambata asta va fi un eveniment pt doritori de adrenaliza intr-o comuna langa Zalau.Mai exact in Crasna sunt zilele Crasnei unde se bea se manca bine se merge cu deltaplanul motorizat si este invitat Campionul european de STUNT SHOW 2007,care va face mare show acolo.Cine nu l-a vazut,sau cine vrea sa il revada este asteptat acolo.Daca veniti va asteptam la ora 13:00 pe Meses la bar.Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Va bagati la o plimbare pe Transfagarasan in weekendu asta, de sambata pana duminica ? O sa inoptam pe undeva inca nu stiu sigur, maine aflam exact, oricum undeva ieftin si bun ... Io zic ca e printre ultimele sanse anu asta sa mai vedem Transfagarasanul pe doua roti, oricum s-a anuntat vreme buna si e pacat sa ratam ocazia Pana acum sunt eu, Sergiulica si Mihai (crz-one) in principiu oricine este invitat sa ni se alature Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 chiar asa, asteptam pe oricine cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 crz-one este omniprezent. Duminica la 11 va pleca la un meses cu mine,ovidiu etc si va fi si pe transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Va bagati la o plimbare pe Transfagarasan in weekendu asta, de sambata pana duminica ? O sa inoptam pe undeva inca nu stiu sigur, maine aflam exact, oricum undeva ieftin si bun ... Io zic ca e printre ultimele sanse anu asta sa mai vedem Transfagarasanul pe doua roti, oricum s-a anuntat vreme buna si e pacat sa ratam ocazia Pana acum sunt eu, Sergiulica si Mihai (crz-one) in principiu oricine este invitat sa ni se alature Bafta bogdan, parerea mea, e ca oti sa faci si tu o exceptie, de la mesesul de duminica. drumul o sa fie fain, bagaje nu prea ducem. luam prietenele cu noi(care are) si o sa ne distram. eu o sa fiu prezent. asteptam doritori. asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Prietena pe r1.Cati km ai rezizta sa faci cu fundul peun stalpisor de parcare? Meses/transfagarasan......sa-i dam cezarului ce-i al cezarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 .... un burete mare si gros !??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) zsolt tu vii duminica pe meses?? Editat Septembrie 5, 2008 de ovibikerboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 vremea e buna ..chiar nu va ganditi la o plimbare pe transfagarasan!? mai uzati si voi gumele pe mijloc nu numa pe margini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 e faina initiativa voastra. si pe mine ma tenteaza ideea, doar ca nu pot de sambata pana duminica.. . sa aveti asfalt uscat si aduceti cu voi ceva poze sa belim si noi ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 si aduceti cu voi ceva poze sa belim si noi ochii De asta o sa ma ocup eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Prin urmare, dumuinica 1100 AM ne vedem la Petrom baci! Imi pun deja gumele la incalzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate