pasbogdan Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Maine?Inspre Popesti si dealurile adiacente?Asa cam pe la...10?12?14?sa fie mai caldutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 are numere ,azi am numerotat-o(provizoriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Si totusi....regnul enduro(hard sau soft)nu organizeaza nici o plimbare cat de mica? Mai ales ca maine teoretic ar trebui sa fie cald de-a binelea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Si totusi....regnul enduro(hard sau soft)nu organizeaza nici o plimbare cat de mica? Mai ales ca maine teoretic ar trebui sa fie cald de-a binelea.... Aici is mai mult propuneri pentru ture pe asfalt. Pentru iesiri enduro uitete pe Enduristi din Cluj Editat Februarie 28, 2009 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 o sa ajung sa postez si la sectiunea service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 poze de la iesirea de astazi; tura pana la leghia si inapoi pe la aghires. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) si pana la urma nu era mai bine cand aveai R1, ca postai doar la "Hai la plimbare"?? Se iese si pe deal si destul de mult.Numai ca multi din "noroiosi" nu scriu pe forum decat odata pe an sau nici macar nu au cont Vad ca yzu are chopper cu topcase si mai vad un motor"cramponat" pe acolo Sa va fie de bine!(vorba aia...ca dupa o masa copioasa,ca asa am asteptat toti sezonul) Editat Martie 1, 2009 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 si eu am pregatit-o de primavara. cu ajutorul lui Dan Cata i-am sincronizat carburatoarele azi am facut asigurare, dar intra in vigoare de peste 3 zile. oricum daca iese soarele mai repede, nu cred ca o sa ma abtin. si asfalt uscat , ca mi-o fost asa dor sa folosesc iar expresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 in cazul in care o sa fie vreme faina in weekend, are chef cineva de o tura la felix? de sambata pana duminica, sau si pe o zi in cazul in care nu e rece dimineata si se poate pleca mai devreme. ar fi lume interesata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 maine se anunta ceva doritori sa plimbam trotinetele ? o iesire scurta, lunga, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) daca vremea e buna si traseul permite, parca as veni si eu. asa, mai incetut, ca incepatorii. Editat Martie 6, 2009 de tibi_thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 de curiozitate.. pentru un supermoto.. ce locuri ar fi de dat in orasu asta sau prin zona? Am fost ieri pe centura pt camioane ce leaga drumu de oradea cu cel de zalau.. dar.. partea interesanta e cam scurta.. plus ca sunt destule tiruri pe-acolo.. alte sugestii? Alte sm-uri? Am mai vazut cateva prin oras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuyu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 salut,sunt nou p-aici,daca am loc ash iesi si eu la o plimbarica cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 salut,sunt nou p-aici,daca am loc ash iesi si eu la o plimbarica cu voi Pe Sambata coacem ceva.Te anuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 daca e ok, ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuyu Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 perfect,ms.sper sa tzina si vremea ca d cateva zile bune tot ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 duminica careva??? am vazut ca ar fi vreme ok pentru o plimbarica...soare, 7 Grade...pare sa fie ok traseu si ora de intalnire raman de discutat doritori??? S-ar putea sa apar si eu, imi aduc sambata motoru din ab unde a stat la hibernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 duminica careva??? am vazut ca ar fi vreme ok pentru o plimbarica...soare, 7 Grade...pare sa fie ok traseu si ora de intalnire raman de discutat doritori??? Daca primiti si zalauani si eu sunt prezent.. sorin Vine vara!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Sambata, Martie 14 - Max:5˚C - Min:-2˚C partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 70% Vant: 21 km/h din directia NNV Duminica, Martie 15 - Max:8˚C - Min:-1˚C partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 72% Vant: 14 km/h din directia N merge merge !! Nici eu nu mai am rabdare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 duminica careva??? am vazut ca ar fi vreme ok pentru o plimbarica...soare, 7 Grade...pare sa fie ok traseu si ora de intalnire raman de discutat doritori??? buna ziua ,sunt nou in motociclism,cui ar trebui sa-i cer voie sa ies si eu cu voi ? ps:conduc numai legal si merg foarte incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Trebuie invoire scrisa de la tanti mama lui Bula. Glumesc... Daca se iese, trebuie sa te prezinti punctual la ora stabilita. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Daca permite vremea, maine se baga cineva la o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 poponautii ne invadeaza,vremea e imprevizibila,bancile nu ne crediteaza.Vara vine in iulie si se termina in august. Stam in casa,mancam burger si asteptam sa ne finanteze statul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ninge, ninge, ninge................:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ninge, ninge, ninge................:| si se depune, arz-o focurile iadului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate