pasbogdan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Ia mai terminati voi cu zgomotul ala inspre baciu... Ce tot atata wuum wuum Ce faci piti?ai spalat agregatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 yzu am gasit unu azi la care i suna tobele mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex' Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 O fost fain. Ce nu mi-o placut ii uleiul, care nu mai era cand am ajuns in cluj. Am luat castor de urgenta de la Kaufland. Era si floriol la oferta. Nu mi-a trecut prin minte sa fac mai multe poze. Defapt numa' una, ca sa se vada ca noi chiar am fost, nu vorbim minciuni. yzu am gasit unu azi la care i suna tobele mai tare Are drepatate cosmoldo. Am vrut sa-i fac o poza sa vezi si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 De cind au umplut astia tara de camere nu prea ma mai inspira asfaltul. Si nici cu mesesul nu prea sint prieten. No offence! Am ales mai bine sa fac o altfel de plimbare, profitind de aceasta duminica splendida. Am inceput-o prin Faget catre Salicea, apoi am ajuns la intersectia in T de linga lac cu Petrestii in stinga si Lita in dreapta. Am preferat drumul mai neasfaltat, asa ca iata-ma repede in drum catre Baisoara. Niste drumuri secundare de macadam prin localitati obscure m-au scos in Sacel la doi pasi de Baisoara sat. Am decis sa risc sa urc pe Muntele Baisorii inca 18 km. Superb peisaj alpin cu zapada buna inca de ski dar cer senin si soare puternic. Super a fost! A meritat din plin. Dupa o ora petrecuta la altitudine si prosteala prin zapada, am coborit apoi catre Cluj prin Savadisla de asta data, fara sa ratez normal nici celebra pensiune din Vlaha si in plus tot acolo cineva a umplut o proprietate cu statui imense dinozauriene facute parca din celofan. poze pe photobucket: http://s237.photobucket.com/albums/ff294/g...2martie%202009/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip2003cool Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Rog pe cine a mai facut poze duminica la iesire pe meses sa le puna pe topicul acesta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 subscriu, si mie mi-ar trebui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 pe simbata se anunta vreme buna ,o iesire ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Pai daca se mai rezolva o banca sau macar un ATM,asa,de benzina si o felie de paine cu sare si otet...o punem de-o tura,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 O tura mai soft enduro ,sa vedem scuteru si pe catarare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 maine e senin. facem ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 maine e senin. facem ceva? Eu as iesi la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 maine la sala sporturilor la 12. am vb si cu cuki si ramane asa. o seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 maine la sala sporturilor la 12. am vb si cu cuki si ramane asa. o seara placuta la 11 fix sub pod pe calea floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Deci sa inteleg ca sunt 2 grupuri diferite care merg maine la plimbare sau s-a schimbat ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 la 11 fix sub pod pe calea floresti Subscriu pt ora 11 sub pod. S-au mai anuntat inca 4 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 duminica nu se iese ? tare as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 eu la ora 12.00 is la sala sporturilor. oricum detest ora 11, avand in veder k la ora asta vin din oras muertes, da urasca si locul...sub pod, unde veci sufla vantu, ii galagia, unde esti in pericol sa te acrseze careva...etc. ora 12 sala sporturilor....asta suna ok Avand in vedere ca am ceva ore acuma dimineata ....la ora 12 ii perfect PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 In principiu vin si eu la 12 la Sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 hai ma la 12 ca e suficient timpul. Izule, fac cinste cu otet. Dorine, iti spal motorul ala fain . zis si Zorinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 +2, va rog sa ne asteptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 +2, va rog sa ne asteptati. vi sigur? la 11? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 vi sigur?la 11? La 11 fix e acolo,doar il cunosc.. Plus inca doua moto s-au mai anuntat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 Vin si eu la 12 pana la sala sporturilor sa vedem ce se pune la cale.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Ce ma enerveaza ca nu am numere inca pe moto. Sper ca in maxim 2 saptamani sa ma alatur si eu grupului de iesiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pe tine te enerveaza ca nu ai numere pe mine ca anu asta am bacu:))lasa ca termin eu cu bacu asta si o sa-l aveti si pe "kamikaze" pe langa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate