Kamikazee Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 na uite ce ghinion pe cand sa ies si eu cu voi s-a locat site-ul asa ca am facut si eu o tura la faget la o slanina prajita cu niste prieteni:) pun poze poate mai incolo:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Pe weekend nu facem o iesire in natura? la ceva gratare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pe weekend nu facem o iesire in natura? la ceva gratare? pe duminica m-as baga si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 sambata? sighisoara? anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 sambata? sighisoara? anyone? Posibil sa ma bag... Vii cu pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) de data asta singur. ea are treburi, colorat oua cu vopsea stealth and stuff /index.php?...vopsea++stealth LE: sper sa nu iau uarn ca fac reclama pe aici!!! Editat Aprilie 7, 2009 de kwakazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 la baia mare nu vrea nimeni? ori spre dej, ori spre zalau, satu mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 sambata? sighisoara? anyone? se mai baga careva pt iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 grija mare cu motoarele care nu aveti asigurare sau mai stiu eu ce neregularitati cu acte sau altele ca e plin de politie de la circulatie si opresc orice motociclist ce le pica doar pe motiv de verificare:) azi m-au oprit si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 iar n-au bani la buget Ramane pe sambata iesirea pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 in principiu ramane, dar se pare ca nu o sa fie vreme foarte buna, eu totusi sper sa nu ploua desi la meteo asta zice.... http://vremea.ido.ro/Cluj.htm Plecare ar fi undeva pe la ora 11 ca Zsolt are ceva treaba. Oricum mai vorbim dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 am vazut si eu... pe mai multe site-uri anunta ploaie pe sambata, da in ultima perioada o fost tare capricioasa vremea si nu prea o reusit s-o ghiceasca astia de la meteo, deci.... poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 am observat ca de la noi spre est sau sud-est maine e vreme ploioasa, si spre vest e ok , am putea sa schimbam planul pe maine eventual sa mergem catre oradea...stiu eu pe unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 vad ca e frumos afara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 noi mergem catre sighisoara. ne intalnim la 11:30 la Lukoil pe Calea Turzii, langa Ford, pentru doritori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 prezent cuki la 12 la sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olimpium Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 prezent si eu la 12 la sala sporturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 hai ca vin si eu la sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) A fost faina iesirea la Sighisoara,am prins putina ploaie la intoarcere prin Ludus,voi altii pe unde a-ti umblat? Editat Aprilie 11, 2009 de ovibikerboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip2003cool Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 chiar asa.... maine?? Se anunta cineva cu initiativa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 deci pe maine? tot la sala la 12 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 in pricipiu is acolo... Si pe unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Si vin si eu cu o propunere: vrea cineva o tura pe niste drumuri judetene? Poate un traseu de genu:Tarnita-Marisel-Belis sau o tura pana in Cheile Turzii prin Faget. Mie mi-ar placea chiar o tura pana la Iara si intors pe Turda doar ca nu stiu cum arata drumul dupa iarna ce a trecut si in plus nu stiu cum va fi vremea azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 eu m-as tira la petresti in partea cealalta a cheilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate