totyo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ti-ai reparat motoru mai totyu?mai pusca toba? lasa un nr de tel sa mai vb. mah tot mai pusca. mi-o mai umblat la carburatoare dar tot asa face Asta e. M-am obisnuit deja asa Nr meu de tel e 0752089987. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 cuki da-mi un buzz daca intri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Daca sunt doritori de o plimbare, azi la ora 16:00 la sala sporturilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Daca sunt doritori de o plimbare, azi la ora 16:00 la sala sporturilor. Eu sunt ..doritoare. Cine se indura sa ma ia ca pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mai tarziu nu se poate? ( macar 17:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 si eu tot mai tarziu as da o tura. trebuie sa ajung acasa in floresti si apoi sa imi iau motorul. asta inseamna cel putin ora 17.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 deci daca vrea sa vina careva la plimbare, ne intamnim in fata caminelor marasti la ~6:10 pe unde v-ati plimbat ieri? io am fost cu un prieten pana in zalau... o fost super , pacat ca ploaia care ne-a prins ploaia pe topa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 daca are cineva chef de o plimbare, la 14:00 la sala sporturilor. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Eu sunt ..doritoare. Cine se indura sa ma ia ca pasagera? Daca vrei sa mergi pe motor da un mesaj.Te duc cu placere si cu ocazia asta ne si cunoastem.NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Cine vrea sa vina la o plimbare si frigare la foc in CHEILE SOMESULIUI CALD este bine venit cu noi intunirea se face la ora 11 sub pod la manastur adica calea floresti drumul aproximativ 110 KM va asteptam care vrea sa vina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 aron, cristina, abia asteptam sa vedem pozele si voi ne tineti in suspans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 maine se anunta o iesire.ne intalnim la ora 13 la sala sporturilor.cine vine sa se anunte si pe forum sa stim cum stam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 maine se anunta o iesire.ne intalnim la ora 13 la sala sporturilor.cine vine sa se anunte si pe forum sa stim cum stam. pe unde se merge, cam cat timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 apropo Aron FAIN motor ti-ai tras.numai bine si fara julituri iti doresc. Inca nu stim .Cred ca spre Zalau dar nu e batut in cuie.Sau spre Reghin?Am auzit ca e liber si sunt curbe frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 apropo Aron FAIN motor ti-ai tras.numai bine si fara julituri iti doresc. Inca nu stim .Cred ca spre Zalau dar nu e batut in cuie.Sau spre Reghin?Am auzit ca e liber si sunt curbe frumoase. ok, s-ar putea sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 daca era 14 ma alaturam si eu. next time i guess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 ma bag si eu daca imi rezolv problema cu lantu oricum la sala sporturilor tat ne vedem tot ce se poate sa apar si eu, ce parere aveti de o tura spre gherla si ne intoarcem pe partea cealalta pe la taga si moci? e fain drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 tot ce se poate sa apar si eu,ce parere aveti de o tura spre gherla si ne intoarcem pe partea cealalta pe la taga si moci? e fain drumu Azi? dupa 5 cand ies de la servici ? Ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) pot sa vin si eo? si probabil inca un motorist pe 250? se merge astazi? dupa ora 18? Editat Aprilie 29, 2008 de Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Azi la 19.00 in benzinaria MOL din Marasti (capat Dorobantilor) cine vrea o iesire scurta spre Reghin (Apahida) ... eu oricum merg si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 maine pe la ora 18?are cineva chef de una bucata tura? Dar joi ce se intampla?traditionalii mititei,preacuvioasa bere?VA INGRASATI!!! Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 maine se anunta o iesire.ne intalnim la ora 13 la sala sporturilor.cine vine sa se anunte si pe forum sa stim cum stam. Faina tura o iesit..., Mesesu' parca-i mai frumos k niciodata, acum k o inverzit toata padurea... Baietzi de nota . Intr-un cuvant m-am simtzit excelent !!! Cateva poze de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 faina iesire ati facut! am vrut sa ma intorc cand ati trecut pe langa mine prin mera si sa vin si eu , dar nu prea mai aveam benzina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Foarte tare ... ce ciuda mi ca nu am participat Imi place cum ia Dinu curbele ... ati facut niste poze superbe Aron n-am apucat sa aduc remarci la adresa motorului tau ... e foarte frumos, pana la urma cred ca ai facut alegerea corecta Uai ca de abia astept sa facem trupa completa si sa bagam kilometrii Bafta Editat Aprilie 29, 2008 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate