alin3400 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Ma bag si eu,dar viteza mea de croaziera este sub 100 km cred ca voi fii codas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Si totusi ai tinut pasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Fac un tur prin tara, pana pe la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Fac un tur prin tara, pana pe la mare. daca il faci la sf lui august ma bag si eu si peter. daca venim inapoi prin moldova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Saptamana asta plec Dar tu mergi cu Jackie, am auzit , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Buna cine vrea sa vina la o plimbare in data de 11 si 12 august este bine venit. Traseu: in data de 11 Cluj- Transfagarasan si 12 Transalpina - Cluj. Mai multe detalii la tel: 0744498724 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Fac un tur prin tara, pana pe la mare. daca il faci la sf lui august ma bag si eu si peter. daca venim inapoi prin moldova. Si voi trei nu stiati cum sa ne faceti cunoscut faptul ca aveti 178 de euro pt a merge cu masina pana la Marea Neagra ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Si voi trei nu stiati cum sa ne faceti cunoscut faptul ca aveti 178 de euro pt a merge cu masina pana la Marea Neagra ... pt noi era vb de motorete. cu ele vrem sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Sambata fac o plimbare(tur-retur) pana la Debrecen. Daca mai are cineva chef sa vina e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Ce faceți săptămâna viitoare în weekend? Haideți la întrunirea Bukowina Motor Club, ediția a VI-a (/index.php?/topic/681816-intrunirea-bukowina-motor-club/). Vă așteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Vad ca a disparut topicul Util Asa ca aici e urmatorul loc potrivit pentru postat: TRANSALPINA VA FI INCHISA ACEST WEEKEND(11-12 AUGUST)!!! Motivul este desfasurarea TransAlpin Bike Marathon Rânca 2012 si Campionatul de viteză în coastă – Cupa Gorjului 2012. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Vad ca a disparut topicul Util I s-o fi parut inutil topicul "Util" Geeez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Da de umde ? Si-a umplut doar congelatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Report baieti....la pantera impiedicata cu reclame din bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Report baieti....la pantera impiedicata cu reclame din bucale jaba ca admini nu fac nimik, cred ca-i mai simplu sa stergi sa muti si sa comasezi topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 Sambata fac o plimbare(tur-retur) pana la Debrecen. Daca mai are cineva chef sa vina e bine venit A fost super plimbarea. Poate pentru multa lume nu e nu stiu ce, dar iesind prima oara din tara cu motocicleta a fost interesant. La granita am trecut neasteptat de repede(o privire scurta pe buletine) si eram in Ungaria. Pentru mine, e extrem de interesant cum in cateva sute de metrii(cat e granita) se poate schimba asa de tare peisajul(acum am observat mult mai bine decat atunci cand eram cu masina). Nu mai erau mizerii pe marginea drumului, campuri lucrate, vegetatie toaletata si drumul cu crapaturi, dar fara petece si denivelari si semnalizat cat se poate de bine. Satele sunt incomparabile cu cele de la noi: casa mici si medii cochete si cu culori normale(nu constructii monumentale pentru 2-3 locatari, cu coloane romane, culori stridente si lei la poarta - si nu ma refer la conationalii nostrii de alta etnie), trotuare asfaltate, piste de biciclete, iarba intre drum si trotuar(nu noroi si buruieni). Nici traficul nu se compara: au si ei vitezomani, dar e de departe mult mai mult respect in trafic. In 120km nimeni nu mi-a taiat fata, inghesuit, neacordat prioritate, ba chiar nu am fost claxonat cand am plecat mai greu de la semafor. Si vorbind de semafor, acolo exista galben inainte de verde si se pleaca cum trebuie, nu se pierd ca la noi o gramada de secunde. E pur si simplu relaxant comparativ cu ceea ce ofera drumurile noastre asemanatoare. Una dintre putinele parti bune care le vad la a fi motociclist in Romania, e combustibilul mai ieftin. In Bors la Petrom benzina de 95 era 5.82lei/litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Buna cine vrea sa vina la o plimbare in data de 11 si 12 august este bine venit. Traseu: in data de 11 Cluj- Transfagarasan si 12 Transalpina - Cluj. Mai multe detalii la tel: 0744498724 Recomand la toti motociclistii Transfagarasanul si Transalpina merita toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) In acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara se petrece urmatorul eveniment: Vara Medievala http://www.facebook.com/events/265379786905390/ Corvin Riders va invita ( in calitate de colaboratori la eveniment ) sa participati cu mic cu mare la sustinerea turismului hunedorean Sa ne vedem sanatosi ! Editat August 22, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Recomand la toti motociclistii Transfagarasanul si Transalpina merita toti banii O scurta excursie pe Transalpina It was like a dream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 O scurta excursie pe Transalpina It was like a dream. Super tare , ce camera respectiv obiectiv ai folosit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Merci nikon d80 + tokina 12-24 F4 cu filtru BW polarizant si uneori 55-200vr cu filtru Hoya polarizant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Merci nikon d80 + tokina 12-24 F4 cu filtru BW polarizant si uneori 55-200vr cu filtru Hoya polarizant Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Sal'tare stimabililor! Pe 31-2 vine careva la MMC la intrunire?!? Se pare ca si Neagra mea o sa fie gata pana atunci. Daca totusi nu e gata, merg cu Negruta aia roz, pentru care am primit liber si de la Flory si de la Shackalu'. Asa ca vineri dimineata la prima ora la care ma trezesc, se pleaca spre Simleul Silvaniei, azimut: "Broscarie". Joi seara comunic ora la care se pleaca din Petrom Baci. Daca nu, ne vedem pe drum sau la destinatie. Daca nici asa, poate cu alta ocazie. Va salut cu respect, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Daca nu mor pina atunci , vin shi eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Sal'tare stimabililor! Pe 31-2 vine careva la MMC la intrunire?!? Se pare ca si Neagra mea o sa fie gata pana atunci. Daca totusi nu e gata, merg cu Negruta aia roz, pentru care am primit liber si de la Flory si de la Shackalu'. Asa ca vineri dimineata la prima ora la care ma trezesc, se pleaca spre Simleul Silvaniei, azimut: "Broscarie". Joi seara comunic ora la care se pleaca din Petrom Baci. Daca nu, ne vedem pe drum sau la destinatie. Daca nici asa, poate cu alta ocazie. Va salut cu respect, Nick. sigur ca se merge!! o sa fie gasca mare de clujeni pe acolo :friends: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate