andreiganea Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila.A Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Intre SfGheorghe - M-ciuc este un drum de calitate inferioara.Mai larg , M-ciuc - Tusnad portiune bombardata , cu gropi mortale , Tusnad - Sf gheorghe un drum reasfaltat anul trecut , insa doar in afara localitatilor , in sate drumuri deplorabile.Anul trecut o otiune mai acceptabila era Sf.Gheorghe-Tg Secuiesc-Cozmeni- M-ciuc , mai lunga insa de o calitate mai buna(in 2010 n-am fost pe aceasta portiune) , ramane insa Sanmartin - M-ciuc circulabil cu viteza redusa si atentie sporita!! Mersi de informatii......... o sa ma intorc tot prin brasov pt ca nu as vrea sa imi rup gatul prin vro groapa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Ahoi! Traseul intre M.Ciuc si Sf Gheorghe e rupere mai ales intre Tusnad si Sf Gheorghe, intre Ciuc si Tusnad e practicabil! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 http://www.vinsieu.ro/eveniment/covasna/ta...sc/24865/e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Nimic nu sa schimbat din aprilie :drumul este extrem de prost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 /index.php?showtopic=582489 Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 /index.php?showtopic=582489Va asteptam Multumim de invitatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Incepe sa se schimbe incet incet..poate in vreo 2 ani o sa fie ok ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Pacat ca vremea nu a tinut cu noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Deja eu am puncat azi o plimbare de 50 de km pe ziua de Sambata, mai am deja de zilele trecute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 /index.php?showtopic=660856 Deja eu am puncat azi o plimbare de 50 de km pe ziua de Sambata, mai am deja de zilele trecute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita la : mai multe detalii /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Anul acesta se anunta ceva??se tine intrunirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Anul acesta se anunta ceva??se tine intrunirea? 2-3 iulie din cate stiu eu e vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Anul acesta se anunta ceva??se tine intrunirea? Mai exact 1-3 iulie-2011! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Botya Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Mai exact 1-3 iulie-2011! http://www.freefrog.ro/images/plakat2011.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Drumul se repara, e gata in proportie de aproximativ 70%, unde e finalizat este chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Soimii Nemteni M.C. va invinta in perioada 2-4 septembrie la a IIIa editie a petrecerii aniversare, ce se va desfasura in campingul Pensiunii "Padurea de Smarald" din loc. Agapia (situata la 5km de Targu Neamt). Ca si in anii trecuti, va asteptam cu un pahar de palinca, fasole cu ciolan, foc de tabara, muzica rock, concursuri, multa bere si voie buna, toate din partea casei. Intrarea va fi libera pentru cei care vin calare pe motoare (inclusiv pasageri)!!! Aceasta petrecere este un eveniment in care noi, membrii clubului, am investit atat material cat si emotional, de aceea ne dorim si sprijinul dumneavoastra pentru buna lui desfasurare, prin simpla respectare a conditiilor impuse de organizatori . Pentru necunoscatori, va invit sa aruncati o privire AICI si AICI, pentru a vedea ce-a fost in anii trecuti. Pentru cazare la casutele din camping - 0744196214 Ciprian Enache Vom reveni cu numere de telefon de la pensiunile din apropierea campingului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 /index.php?/topic/666032-accident-cheile-bicazului/ scuze ca dau buzna asa, am vazut topicul si m-am gandit sa postez si aici in ideea ca poate omul are nevoie de ajutor. stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 /index.php?/topic/666032-accident-cheile-bicazului/ scuze ca dau buzna asa, am vazut topicul si m-am gandit sa postez si aici in ideea ca poate omul are nevoie de ajutor. stie cineva ceva? Dumnezeul sa-l odihneasca, si eu acuma aflu din link-ul tau si a fost la cativa km de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 (editat) Salut,imi cer scuze daca am postat gresit dar are cumva legatura cu drumul M.Ciuc...Saptaman viitoare fac un mini tur al tarii dar lowbuget.Ma intereseaza daca mai exista campingul Univers din Baile Tusnad si daca da ce preturi practica la casute de 2 paturi sau la cort.Ultima oara am campat acolo in 2002,cu bicicleta si mi-a placut foarte mult.Pe net nu am gasit nicio informatie.Mersi anticipat Editat Iulie 31, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Salut,imi cer scuze daca am postat gresit dar are cumva legatura cu drumul M.Ciuc...Saptaman viitoare fac un mini tur al tarii dar lowbuget.Ma intereseaza daca mai exista campingul Univers din Baile Tusnad si daca da ce preturi practica la casute de 2 paturi sau la cort.Ultima oara am campat acolo in 2002,cu bicicleta si mi-a placut foarte mult.Pe net nu am gasit nicio informatie.Mersi anticipat Campingul functioneaza, dar preturi nu stiu. Drumul este in mare parte asfaltat, ai grija la poduri pt ca acolo inca se lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 A fost fain, multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Stiti ceva pensiuni mai accesibile libere in perioada de revelion!? Thanks! Editat Octombrie 23, 2011 de rzv28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate