raducod Postat Luni la 20:14 Share Postat Luni la 20:14 pregatire de interventie de iarna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Marți la 11:08 Share Postat Marți la 11:08 Acum 14 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. in martie il dai inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Marți la 12:02 Share Postat Marți la 12:02 ....daca ies toate asa cum am planuit, da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 12:47 Share Postat Marți la 12:47 Acum 16 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 16:51 Share Postat Marți la 16:51 A trecut si el la ora de toamna, de aia a dat ceasul inapoi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Marți la 19:36 Share Postat Marți la 19:36 Acum 6 ore, ENEOS a spus: Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Pai tu probabil ca te gindesti la samsarii care dau inapoi km. La moto din anii 90 nu mai conteaza..... In schimb, depinde de ce si cit faci la motocicleta ca sa te gindesti la resetat km. Eu am decis ca da. ..oricum , sunt curios citi dintre voi ati demontat kmetraj, curatat, greasat si remontat la 0 , ca sunteti foarte circotasi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat ieri la 07:27 Share Postat ieri la 07:27 Doar motoveteranii "greseaza" kilometrajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate