apriliacluj Posted July 15, 2024 Share Posted July 15, 2024 (edited) ultima data acolo la Cumpana, @Galen tot incerca.... ...dar era singurul.... Edited July 15, 2024 by apriliacluj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulei_moto Posted July 15, 2024 Share Posted July 15, 2024 Acum 17 ore, chucki a spus: Toată lumea a ajuns bine? am ajuns bine , dar cu incidente.... cumva, geanta a scapat pe dreapta, in dreptul tobei si rezultatul il vedeti. Vineri, verificam geanta din 10 in 10 minute, sambata nici un stres n am avut pana nu m-am oprit sa beau apa. Acum 3 ore, raducod a spus: dada, Domnul Muretto n-a venit, deci intrunirea a fost mai slaba.... asta ca sa-i spalam pacatele acestuia Oricum, la anul, MAN va fi sigur alternativa cu pondere mai mica fata de altele. Cred ca majoritatea au fost la "RIDE THE VIBE" in Valcea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted July 15, 2024 Share Posted July 15, 2024 Acum 2 ore, ulei_moto a spus: am ajuns bine , dar cu incidente.... cumva, geanta a scapat pe dreapta, in dreptul tobei si rezultatul il vedeti. Vineri, verificam geanta din 10 in 10 minute, sambata nici un stres n am avut pana nu m-am oprit sa beau apa. Cred ca majoritatea au fost la "RIDE THE VIBE" in Valcea. da, regula este sa nu fixezi cu cordelina elastica si sa nu verifici, pentru e ELASTICA si bagajul aluneca acolo de unde nu mai are unde sa se duca .... Iti recomand sa cumperi cordelina la metru, din aceea de care folosesc camioanele la prelata de la semiremorca, cu cirlige de la Regele Merlin sau alti furnizori. ... as pune niste poze dar din pacate AI-ul din telefon a considerat sa focuseze pe unu/altu si ceilalti sunt in plan tertz, blurati, asa ca n-are sens.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucki Posted July 15, 2024 Share Posted July 15, 2024 Eu nu cred că am poze decât de la Măgura.... Iata-l și pe prietenul lui Ciprian.... Pare că s-a simțit bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 pregatire de interventie de iarna .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Acum 14 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. in martie il dai inainte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 ....daca ies toate asa cum am planuit, da ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Acum 16 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 A trecut si el la ora de toamna, de aia a dat ceasul inapoi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Acum 6 ore, ENEOS a spus: Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Pai tu probabil ca te gindesti la samsarii care dau inapoi km. La moto din anii 90 nu mai conteaza..... In schimb, depinde de ce si cit faci la motocicleta ca sa te gindesti la resetat km. Eu am decis ca da. ..oricum , sunt curios citi dintre voi ati demontat kmetraj, curatat, greasat si remontat la 0 , ca sunteti foarte circotasi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 Doar motoveteranii "greseaza" kilometrajul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted November 30, 2024 Share Posted November 30, 2024 Cine doreste pentru ca are nevoie, imprumut .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted January 1 Share Posted January 1 La multi ani DRisti ! care mai sunteti, ca vad ca v-ati cam ofilit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted January 3 Share Posted January 3 LMA si sanatate!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucki Posted January 3 Share Posted January 3 La multi ani!!! Cu o intarziere de 2-3 luni am reusit sa ajung la ea. Acum urmeaza (sper) o refacere completa & SPA. Eu am facut poze la anzele de paianjen.....nu la mobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulei_moto Posted January 8 Share Posted January 8 la multi ani tuturor !acum m-am trezit din concediu :)) La 03.01.2025 la 19:34, chucki a spus: Eu am facut poze la anzele de paianjen.....nu la mobra bun asa ! hai mai repede ca te prinde man-ul cu ea bucati si iar esti nevoit sa vii cu furia galbena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 3 ore, ulei_moto a spus: la multi ani tuturor !acum m-am trezit din concediu :)) bun asa ! hai mai repede ca te prinde man-ul cu ea bucati si iar esti nevoit sa vii cu furia galbena sper ca i-a dat viteza furiei galbene ... ca parca asa zicea .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulei_moto Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 22 minute, raducod a spus: sper ca i-a dat viteza furiei galbene ... ca parca asa zicea .... poate a capatat sindromul Stockholm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raducod Posted January 8 Share Posted January 8 1 oră în urmă, ulei_moto a spus: poate a capatat sindromul Stockholm vroiai sa zici sindromul Nordkapp !!?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulei_moto Posted January 9 Share Posted January 9 Acum 15 ore, raducod a spus: Nordkapp !!?? pentru asta va pregatiti deci...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucki Posted January 19 Share Posted January 19 OkFuria galbena este istorie. Din păcate și furia roșie va deveni istorie. Un proiect mort din fașă. Nu mai am putere și energie pentru ea. Cat despre "a mea" urmează un proces lung de punere la punct pe care sper să îl termin la sfârșitul lui martie. Deja o parte din motor este la maestrul Radu pentru lucrări de mare calificare, după ce scap de furia roșie mă ocup exclusiv de "a mea". Acum 3 minute, chucki a spus: OkFuria galbena este istorie. Din păcate și furia roșie va deveni istorie. Un proiect mort din fașă. Nu mai am putere și energie pentru ea. Cat despre "a mea" urmează un proces lung de punere la punct pe care sper să îl termin la sfârșitul lui martie. Deja o parte din motor este la maestrul Radu pentru lucrări de mare calificare, după ce scap de furia roșie mă ocup exclusiv de "a mea". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted January 19 Share Posted January 19 Spor!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts