apriliacluj Postat Iulie 15, 2024 Share Postat Iulie 15, 2024 (editat) ultima data acolo la Cumpana, @Galen tot incerca.... ...dar era singurul.... Editat Iulie 15, 2024 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iulie 15, 2024 Share Postat Iulie 15, 2024 Acum 17 ore, chucki a spus: Toată lumea a ajuns bine? am ajuns bine , dar cu incidente.... cumva, geanta a scapat pe dreapta, in dreptul tobei si rezultatul il vedeti. Vineri, verificam geanta din 10 in 10 minute, sambata nici un stres n am avut pana nu m-am oprit sa beau apa. Acum 3 ore, raducod a spus: dada, Domnul Muretto n-a venit, deci intrunirea a fost mai slaba.... asta ca sa-i spalam pacatele acestuia Oricum, la anul, MAN va fi sigur alternativa cu pondere mai mica fata de altele. Cred ca majoritatea au fost la "RIDE THE VIBE" in Valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 15, 2024 Share Postat Iulie 15, 2024 Acum 2 ore, ulei_moto a spus: am ajuns bine , dar cu incidente.... cumva, geanta a scapat pe dreapta, in dreptul tobei si rezultatul il vedeti. Vineri, verificam geanta din 10 in 10 minute, sambata nici un stres n am avut pana nu m-am oprit sa beau apa. Cred ca majoritatea au fost la "RIDE THE VIBE" in Valcea. da, regula este sa nu fixezi cu cordelina elastica si sa nu verifici, pentru e ELASTICA si bagajul aluneca acolo de unde nu mai are unde sa se duca .... Iti recomand sa cumperi cordelina la metru, din aceea de care folosesc camioanele la prelata de la semiremorca, cu cirlige de la Regele Merlin sau alti furnizori. ... as pune niste poze dar din pacate AI-ul din telefon a considerat sa focuseze pe unu/altu si ceilalti sunt in plan tertz, blurati, asa ca n-are sens.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 15, 2024 Share Postat Iulie 15, 2024 Eu nu cred că am poze decât de la Măgura.... Iata-l și pe prietenul lui Ciprian.... Pare că s-a simțit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Noiembrie 18, 2024 Share Postat Noiembrie 18, 2024 pregatire de interventie de iarna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 14 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. in martie il dai inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 ....daca ies toate asa cum am planuit, da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 16 ore, raducod a spus: pregatire de interventie de iarna .. Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 A trecut si el la ora de toamna, de aia a dat ceasul inapoi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 6 ore, ENEOS a spus: Se numește "operazione primavera", dar lumea în general nu le întinerește chiar în halul ăsta. Pai tu probabil ca te gindesti la samsarii care dau inapoi km. La moto din anii 90 nu mai conteaza..... In schimb, depinde de ce si cit faci la motocicleta ca sa te gindesti la resetat km. Eu am decis ca da. ..oricum , sunt curios citi dintre voi ati demontat kmetraj, curatat, greasat si remontat la 0 , ca sunteti foarte circotasi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 20, 2024 Share Postat Noiembrie 20, 2024 Doar motoveteranii "greseaza" kilometrajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Noiembrie 30, 2024 Share Postat Noiembrie 30, 2024 Cine doreste pentru ca are nevoie, imprumut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 La multi ani DRisti ! care mai sunteti, ca vad ca v-ati cam ofilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 LMA si sanatate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 La multi ani!!! Cu o intarziere de 2-3 luni am reusit sa ajung la ea. Acum urmeaza (sper) o refacere completa & SPA. Eu am facut poze la anzele de paianjen.....nu la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 la multi ani tuturor !acum m-am trezit din concediu :)) La 03.01.2025 la 19:34, chucki a spus: Eu am facut poze la anzele de paianjen.....nu la mobra bun asa ! hai mai repede ca te prinde man-ul cu ea bucati si iar esti nevoit sa vii cu furia galbena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Acum 3 ore, ulei_moto a spus: la multi ani tuturor !acum m-am trezit din concediu :)) bun asa ! hai mai repede ca te prinde man-ul cu ea bucati si iar esti nevoit sa vii cu furia galbena sper ca i-a dat viteza furiei galbene ... ca parca asa zicea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Acum 22 minute, raducod a spus: sper ca i-a dat viteza furiei galbene ... ca parca asa zicea .... poate a capatat sindromul Stockholm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 1 oră în urmă, ulei_moto a spus: poate a capatat sindromul Stockholm vroiai sa zici sindromul Nordkapp !!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Ianuarie 9 Share Postat Ianuarie 9 Acum 15 ore, raducod a spus: Nordkapp !!?? pentru asta va pregatiti deci...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Duminică la 09:46 Share Postat Duminică la 09:46 OkFuria galbena este istorie. Din păcate și furia roșie va deveni istorie. Un proiect mort din fașă. Nu mai am putere și energie pentru ea. Cat despre "a mea" urmează un proces lung de punere la punct pe care sper să îl termin la sfârșitul lui martie. Deja o parte din motor este la maestrul Radu pentru lucrări de mare calificare, după ce scap de furia roșie mă ocup exclusiv de "a mea". Acum 3 minute, chucki a spus: OkFuria galbena este istorie. Din păcate și furia roșie va deveni istorie. Un proiect mort din fașă. Nu mai am putere și energie pentru ea. Cat despre "a mea" urmează un proces lung de punere la punct pe care sper să îl termin la sfârșitul lui martie. Deja o parte din motor este la maestrul Radu pentru lucrări de mare calificare, după ce scap de furia roșie mă ocup exclusiv de "a mea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 11:17 Share Postat Duminică la 11:17 Spor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate