apriliacluj Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 ai uitat sa mentionezi de frana de cwur, sau genunchi.... idem treaba pt incepatori ! diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) La o adica se mai poate monta o umbrela pe post de parasuta de franare si cu ocazia asta renunti si la frana de spate. Editat Martie 7, 2018 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Am reținut toate ideile voastre și o să țin seama de sfaturi, le-am trimis deja la Departamentul Tehnic spre aprobare. Deși la viteza cu care merg eu, e greu de presupus că voi avea nevoie de frâne, fiind aproape egală cu viteza unei hiene înfometate. E suficient să iei mâna din accelerație și să tai contactul. Mai dai bani și pe plăcuțe... Dacă mai aveți idei sunt binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 apoi io as mai avea niste idei de astea legate de frana, gravitatie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 .. te poti arunca in fata , cu o viteza cel putin egala cu a motorului si cu siguranta, motorul nu va pati mare lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Am mai primit o propunere, un fel de ABS care te împedică sa cazi pe jos la blocarea roții din față. E ceva în genul a ce zici tu dar mult mai eficace. Testat pe bicicletă dar merge și pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) vreau o duzina de astea cat costa? ...da neaparat sa-i montezi si ceva motor, preferabil un V8 Editat Martie 7, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Șefu' se rezolvă. Nu e scump, doar câteva țevi pe care le roluim pe unde s-o putea, am deja niște idei. Trebuie doar să fii atent să ai bușonul la benzină bine închis. Dacă picură și ajunge pe eșapament și pe tine te învârți ca o torță până rezolvi problema... Totuși, s-ar putea să fie spectaculos noaptea. Neapărat să mă chemi când faci probe, nu vreau să ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 apoi 'om face o proba la intrunirea de anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) Am mai primit o propunere, un fel de ABS care te împedică sa cazi pe jos la blocarea roții din față. E ceva în genul a ce zici tu dar mult mai eficace. Testat pe bicicletă dar merge și pe moto. ma intreb ce se intampla daca nu iti calculezi corect viteza si timpul cand sa pui frana si ramai in echilibru cu capul in jos fara a face o rotatie completa, sa vezi atunci ce distractie. Am inteles faza cu centura de la sold, da de unde iti faci rost de a treia mana pt a deschide centura, ca doua iti trebuie pentru intalnirea amoroasa cu pamantul....in caz de... ce am amintit adineaori... Editat Martie 7, 2018 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Irinel, cred că prin balansarea picioarelor poți crea un moment de rotație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 sau daca nu, faci talanga si balansul cu putz-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 No, nu cred că ar fi posibil. Dacă aveam talanga atât de mare ne luam BMW. Doar ăia își pot face balans. Părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Muretto, io as zice ce cei cu talanga mica isi iau bembeu sau haudi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 La Hayabusa e periculos, ca la viteza daca e mare si flutura..... nu te vad bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 acum e complet ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 Chapeau, capitaine ! Acum dacă vreau să fac o serpentină la alambic știu unde să vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 ..... nu te vad bine in viata aste trebuie sa ne asumam niste riscuri.... acum e complet ... ............. dacă vreau să fac o serpentină la alambic știu unde să vin .... da da diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 cautam un "inginer" care a incercat EFI pe BIG. Am gasit ... http://advrider.com/index.php?threads/the-dr800-big-efi-project.901800/ cei care stau prost, emotional vorbind, sa nu se uite .. doar a calculat gresit masa de aer pe admisie ... eh . păţăşti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Sa traiti! Scuzati ignoranta dar nu vad sensul. Ca studiu da, e ok. Dar din punctul meu de vedere nu vad sensul. Daca plec la drum lung, in configuratia actuala de carburatoare, toate piesele necesare pentru a reface carburatia imi incap intrun pachet de tigari. Poate ma chinui un pic mai mult cu socul, dar macar nu prea are ce sa ma lase pe drum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 dap, la injectie nu-ti iei nimik ca n-ai ce-i mai face daca nu merge :DDDD Daca e s-o calculezi la rece, injectia e mai eficienta, consum mai mic, putere mai multa .... DAR AI DREPTATE, m-am razgindit, hai sa ne dam mai mult si mai putina surubareala .... » Post actualizat in 06 Apr 2018 18:35Stimati domni, e GATA ... si functioneaza teava din imagine e otel INOX AISI 304, fi 20 mm X 1.5 mm Yeeeeeeeeeeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 dap, la injectie nu-ti iei nimik ca n-ai ce-i mai face daca nu merge :DDDD Daca e s-o calculezi la rece, injectia e mai eficienta, consum mai mic, putere mai multa .... DAR AI DREPTATE, m-am razgindit, hai sa ne dam mai mult si mai putina surubareala .... » Post actualizat in 06 Apr 2018 18:35Stimati domni, e GATA ... si functioneaza teava din imagine e otel INOX AISI 304, fi 20 mm X 1.5 mm Yeeeeeeeeeeee ! Super!!! Acum stim la cine sa apelam. Apropo de apelat: de unde iau si eu un lant pentru arborele balansier? N-am gasit decat de distributie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 CMSNL...73 euro ? E o doar idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Super!!! Acum stim la cine sa apelam. Apropo de apelat: de unde iau si eu un lant pentru arborele balansier? N-am gasit decat de distributie... Salut. Pai, daca e domnie, dai 73 neuroi. Daca-i cum cred eu, dai 31 pe un lant fara zale marcate, ca d-aia-i scump, ca-i pun ei zale colorate ca sa stii unde sa pui semnele la balansieri. Ehh, nu mai suntem copii .. Marchezi zalele cu ce poti (nu ciocan) ca cel original si esti okay. Neaparat stringe magnetoul la cuplu/loctite. Zi-mi daca vrei sa-ti trimit manualul tiparit ? (sa-l iei de la Paula ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Sa inteleg ca did 219 fth imi trebuie. La o prima aruncare de ochi nu prea am gasit pe site-urile de la noi. Mai caut de marti incolo. Cat despre manual, cred ca mai elegand si mai placut ar fi sa trec pe la cluj... Poate saptamana viitoare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate