paul_biker Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Va rog care ma poate ajuta cu o fotografie in genul celei de mai jos, doar ca in loc de CBR 125 sa fie un supersport de 600 sau 1000 (orice marca). Am vazut in Univers-moto o reclama la un Gixxer de 600 exact in genul ala, unde bikerul era perfect mulat pe motoreta. Ma intereseaza sa fie perfect din profil si sa fie rezolutia cat mai mare. (de la 1600x1200 in sus preferabil ) Trimit un sixpack pe adresa celui care imi gaseste poza perfecta Multumesc. Poate fi chiar poza din post dar in rezolutie mare. (eu cat am scormonit pe net nu am gasit-o) Si am uitat un detaliu f important. Motociclistul sa fie lipit pe rezervor. Editat Februarie 15, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 dai o bere man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nu-i destul de chircit pilotu. Mai lipeste-l de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 dai o bere man... Ca pozitie e perfecta din pacate e prea mica rezolutia si prea mare zgomotul de imagine. Ceva de genu asta caut numai ca nu din motogp. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ia cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Asta e o.k. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Sunt sigur ca asta-i poza pe care o cautai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Sau asta...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 www.bikepics.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 www.bikepics.com asta-i din ciclu "bine ca esti tu destept". omule is sute de mii de poze acolo crezi ca am timp sa trec prin toate? --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 14:37 ------------- Sunt sigur ca asta-i poza pe care o cautai Aproape. Imi trebuie profil perfect (ca sa pot muta riderul de pe o motoreta pe alta motoreta). Si e f f mica poza. Multumesc tuturor de ajutor. --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 14:38 ------------- Ia cu mine Poza e perfecta ca pozitie pacat ca are calitatea & rezolutia f slaba. --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 14:44 ------------- Sau asta...? Nu-i ok nici una Am zis in primul post ca trebuie sa fie neaparat din profil, apoi tre sa fie rezolutia minim de la 1600x1200 in sus. Multumesc pentru cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 LOL acu mi-am dat seama - vrei sa iei rideru...il pui de pe motorul lui la tine pe motor pozat in profil si te dai drept rossi...asa-i ca am ghicit?!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 LOL acu mi-am dat seama - vrei sa iei rideru...il pui de pe motorul lui la tine pe motor pozat in profil si te dai drept rossi...asa-i ca am ghicit?!!!! Nu ma O sa vedeti acusi. Fac o macheta, sper sa iasa ceva fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floris Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) http://www.bikewalls.com/ have fun!! In josul paginii la categorii, alege SuperSport, dai de vreo 2 ori next si sigur vei gasi. Editat Februarie 19, 2008 de Floris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 asta-i din ciclu "bine ca esti tu destept". omule is sute de mii de poze acolo crezi ca am timp sa trec prin toate? Lasa, mah, ca avem noi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 daca tot masturbam internetu si nu aveam ce face ..am zis sa te ajut ..sper sa gasesti ce cauti ... yo cred ca poza cu ktm`u ar fi perfecta ( ma refer cum sta raideru ) pacar ca e de 250 .... dar asta cu suzu cred ca este ce cauti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Lasa, mah, ca avem noi timp Auzi "mah", nu te-a pus nimeni sa stai sa prasesti pt mine. Eu m-am gandit ca, poate altii au vazut sau au poze in genul celei care o caut asa ca , de ce sa nu intreb? Chiar crezi ca eu nu am cautat? --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 06:12 daca tot masturbam internetu si nu aveam ce face ..am zis sa te ajut ..sper sa gasesti ce cauti ... yo cred ca poza cu ktm`u ar fi perfecta ( ma refer cum sta raideru ) pacar ca e de 250 .... dar asta cu suzu cred ca este ce cauti tu Prima poza cu Kawa si a 3-a cu Suzuki is perfecte. Cea cu Buell mi-o daduse altcineva de pe forum la cea mai mare rezolutie de pana acum 3000x2000. Multumesc frumos tuturor pentru ajutor. Cam asta e cu cautarea, am tot ce imi trebuie. O sa aflati cam in 2 sapt si rezultatul Editat Februarie 24, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) 3072x3024, dar moto e de 400cc Later Edit: abia acum am vazut ca ai gasit poza Editat Februarie 26, 2008 de zzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Cam asta e cu cautarea, am tot ce imi trebuie. O sa aflati cam in 2 sapt si rezultatul Au trecut de mult cele doua saptamani. Ne luminezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Bine zis, si eu eram curios la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Nimic noutati? Noi asteptam sa vedem ce a iesit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Nimic noutati? Noi asteptam sa vedem ce a iesit ... Scuze am uitat complet de topicul asta. 1- fotografia aleasa de mine in final pentru proiect. (trimisa de Sawyer la rezolutie de 6mp) 2- editarea intermediara (riderul din poza 2, cosmetizat si el, a fost plantat pe un CBR 600RR nou nout ) 3 - CBR-ul a trecut printr-un proces de tuning pierzandu-si kitul stradal (am uitat semnalizarile) si devenind mai "RACING". Pilotul are capul mai jos pentru a se integra mai bine. 4- aplicarea digitala (cu ocazia asta am aflat ca roata de 15" are un diametru efectiv din buza in buza de 16") 5,6- rezultatul (nu sunt eu in poza, e un prieten din Iasi cu care ne-am intalnit la SMAEB) 7- cei care au lipit autocolantul s-au chinuit cam 5 ore dar au facut treaba excelenta Si in completare o poza cu mine (dreapta) si 2 din dracii echipei, Alex(stanga) si Mihai Un viitor proiect, deocamdata doar in stadiu de photoshop, un concept de showbike pentru mers la intruniri. Editat Iunie 21, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Foarte faina ideea si rezultatul. Editat Iunie 21, 2008 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Super tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 bravo super tare , ma gandeam si eu ca sigur ai nevoie sa fie cat mai aplecat pe tank ca sa-l poti cola pe ceva good job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate