Saphira Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Eu aseara tocmai mi-am pierdut ca un copil imbecil banii pe care ii pusesem deoparte pt Ruse In rest nu aveam nicio problema, puteam merge. Cre ca Divinitatea a incercat sa imi spuna ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 cu rugamintea de a nu mai speria lumea,- eu am pararea exact opusa in ce priveste bulgaria si ma lupt cu o groaza de lume care se sperie de "zvonuri " daca ai o situtie care poate fi impartasita, te rog, daca nu ...mai bine nu mai "baga " strambe respect Nu iti doresc decat sa ai si tu parte de o "stramba" asa ca a mea ..........am calatorit prin toata Europa dar Bulgaria este singura tara unde nu opresc nici sa ma ........"uit prin boscheti"..........ziua totul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Nu iti doresc decat sa ai si tu parte de o "stramba" asa ca a mea ..........am calatorit prin toata Europa dar Bulgaria este singura tara unde nu opresc nici sa ma ........"uit prin boscheti"..........ziua totul este ok te rog sa consideri ca incercarea mea de scoate din mintea unora ca Bulgaria este triungiul bermudelor a esuat si sa condirem subiectul inchis. Ai dreptate, cedez . O sa pun pe GPS sa "evite" zona. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Eu aseara tocmai mi-am pierdut ca un copil imbecil banii pe care ii pusesem deoparte pt Ruse In rest nu aveam nicio problema, puteam merge. Cre ca Divinitatea a incercat sa imi spuna ceva Vrei sa te imprumut?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 Si ca sa nu las topicul in aer, un ultim post: Copii excursia ramane pe picioare, ca am tot fost intrebata daca mai vin Sambata la ora 9.30 ne vedem la Academie. La ora 10 am plecat. Cine vrea merge cu mine si cu inca cativa amici, cine vrea altceva, mai multi km...sunt invitati sa o faca...dar sa lase topicul asta in pace. Sa ne vdm cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 hai blue, mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 hai blue, mergem ? de ce sa nu mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Si ca sa nu las topicul in aer, un ultim post: Copii excursia ramane pe picioare, ca am tot fost intrebata daca mai vin Sambata la ora 9.30 ne vedem la Academie. La ora 10 am plecat. Cine vrea merge cu mine si cu inca cativa amici, cine vrea altceva, mai multi km...sunt invitati sa o faca...dar sa lase topicul asta in pace. Sa ne vdm cu bine! Raven cu scuzele de rigoare insa ma vad nevoit sa zic pas...poate altadata cand or fi mai putine motoare. Acum am o presimitre ca va fi o harababura mai mult sau mai putin organizata. Eu unul o iau spre Slanic Moldova, daca te incanta ideea esti binevenita (momentan suntem 2 motoare). Daca nu, ne vedem sambata in pijamale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 Nu pot sa ii las balta...am mai primit cateva variante de excursie dar nu pot... Sa vad daca vine lumea care mi-au spus ca vin, daca nu o sa plec in alta parte cu amicii mei care vin sigur. oricum o sa facem o plimbare curand poate ajungi vineri seara la Titan, vechea gasca Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Eu aseara tocmai mi-am pierdut ca un copil imbecil banii pe care ii pusesem deoparte pt Ruse Barbut sau ruleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 eu am gandit o noua varianta de castigat la barbut. inainte de a da cu zaru, dai cu limba pe ele. astfel, o cantitate de scuipat se depune pe partea cu numere mici si se vor lipi in rostogolirea pe masa. sa-mi ziceti daca merge, eu nu am zaruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Barbut sau ruleta ? pariuri. lupte de gandaci. don't make fun of the necajitzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Daca tu crezi ca am sa va las sa innoptati vreunul la Bulgari va inselati amarnic.........va leg pe toti dupa mine si va aduc in tara..........eu era sa raman si fara masina si fara bani si fara muieri ......noroc ca aveam puscociul la mine si am dat de unii cu cutite nu cu Kalasnikoave.......asa ca pe lumina sa fim in tara Cum spunea si @foxbat, daca ai ceva de povestit , fa-o , daca nu, nu mai speria lumea aiurea. Eu am traversat Bulgaria in drum spre Grecia, singur, pe motocicleta, noaptea (buhuhu!!! ) si nu s-a intamplat nimic (in afara de faptul ca m-a oprit politia in Sofia ca am trecut pe rosu...am dat actele si 5 euro si gata, end of story)..si nu am nici 2 pe 2 si nu aveam nici pistoale, mitraliere, rachete cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Nu pot sa ii las balta...am mai primit cateva variante de excursie dar nu pot... Sa vad daca vine lumea care mi-au spus ca vin, daca nu o sa plec in alta parte cu amicii mei care vin sigur. oricum o sa facem o plimbare curand poate ajungi vineri seara la Titan, vechea gasca Distractie placuta! --- Mesaj completat în 20 Feb 2008 23:57 ------------- de ce sa nu mergem? mergem ! asta n-o ratez .... pazea ca imi fac pancarda s-o agat de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 prezent si eu sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 prezent si eu sambata noro ...te iubesc . .stau langa tine la masa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 noro ...te iubesc . .stau langa tine la masa ? cine, tu? nici o sansa!!!! nicaieri nu scap de tine, mai stai si tu pe-acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) cine, tu? nici o sansa!!!! nicaieri nu scap de tine, mai stai si tu pe-acasa! noro te risti cu motorul sau vii cu sefu?! Editat Februarie 21, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Cred ca vin si eu. Dar am o intrebare, la care Academie va referiti ca loc de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Academia Militara, jos in fata la statuie e spatiu mare ne intalnim usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Parca as veni si eu.Astia la meteo ce au zis,posibile conditii de ploaie ceva?etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Sunt sigura ca nu o sa ploua, in general au anuntat vreme buna...mai vizionati si voi si va decideti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Uite ce am gasit eu legat de vreme: Sambata Cer Partial Noros 14 C 4 C Sursa: http://www.vremea.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 na, e alegerea fiecaruia daca vrea sa vina sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate