Sari la conținut

Ajutor (Te-ai impiedicat? Arata-ne busteanul!)

piromaniakkk
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

de broderie se ocupa cam toata firmele care comercializeaza echipament de protectia muncii. eu am facut cateva broderii la magazinul de pe strada traian (aici)

scorul s-ar putea sa fie mare, pentru ca presupun ca il vrei brodat pe spate, deci suprafata e destul de mare si pe langa asta sunt foarte multe culori. Fa si tu un lup alb-negru daca vrei sa iesi mai ieftin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut,

A facut cineva Transalpina cu motocicleta?.Vreau sa o fac si eu si nu stiu exact ce traseu sa urmez,2 zile sunt suficiente?.Unde as putea sa ma cazez?

Merci fain!

Link spre comentariu

stie cineva un aer conditionat mobil de vanzare pana 400 lei? nu ma intereseaza marca doar sa aiba peste 7000 btu .Multumesc

si eu am cautat acum vreo luna si am gasit asta:

http://www.okazii.ro/aer-conditionat/aer-conditionat-mobil/vand-aer-conditionat-mobil-a114294920

Nu am suntat deci nu stiu daca mai e de actualitate.

Link spre comentariu

Va salut,

A facut cineva Transalpina cu motocicleta?.Vreau sa o fac si eu si nu stiu exact ce traseu sa urmez,2 zile sunt suficiente?.Unde as putea sa ma cazez?

Merci fain!

Pai poti sa incepi din Sebes( din centru faci stanga),sau poti s-o iei prin Marginimea Sibiului.

Din Saliste,la intresectia un sunt 2 peco fata in fata faci stanga,continui prin Poiana Sibiului,Jina si te-ntepi in Transalpina la Sugag.

Mai departe e simplu,mergi pana la Obarsia Lotrului,unde daca vrei sa continui pe Transalpina o iei spre Ranca si mai departe Novaci. Partea asta e mai fromoasa!

Sau,daca nu mai vrei pe Transalpina,de la O.Lotrului faci stanga si iesi in valea Oltului prin Voineasa.Si pa aici e frumos,treci pe langa lacul Vidra,etc

Doua zile sunt suficiente,de cazat nu prea gasesti decat la Ranca cel mai sigur.

Ia cortu,e mai fain!

Bafta!

Link spre comentariu

Pai poti sa incepi din Sebes( din centru faci stanga),sau poti s-o iei prin Marginimea Sibiului.

Din Saliste,la intresectia un sunt 2 peco fata in fata faci stanga,continui prin Poiana Sibiului,Jina si te-ntepi in Transalpina la Sugag.

Mai departe e simplu,mergi pana la Obarsia Lotrului,unde daca vrei sa continui pe Transalpina o iei spre Ranca si mai departe Novaci. Partea asta e mai fromoasa!

Sau,daca nu mai vrei pe Transalpina,de la O.Lotrului faci stanga si iesi in valea Oltului prin Voineasa.Si pa aici e frumos,treci pe langa lacul Vidra,etc

Doua zile sunt suficiente,de cazat nu prea gasesti decat la Ranca cel mai sigur.

Ia cortu,e mai fain!

Bafta!

Merci mult de tot!!!

Link spre comentariu

Te poti caza la cabana de dupa barajul si lacul Oasa. Sau la Obarsia Lotrului unde ai mai multe posibilitati .

Partea frumoasa e dupa Obarsie pana la Ranca....Asta mergand din Sebes Eu am facut Transalpina in ambele sensuri dar din Ranca (prin Valea Oltului) mi s-a parut fezabila mai usor. Cu cazare la Ranca si mai apoi Transalpina linistit cu popasuri,poze and stuff....Sebes si inapoi.Aprox 360 km plus prima zi de aprox 300 km.

Editat de Thunder Rock
Link spre comentariu

si eu am cautat acum vreo luna si am gasit asta:

http://www.okazii.ro/aer-conditionat/aer-conditionat-mobil/vand-aer-conditionat-mobil-a114294920

Nu am suntat deci nu stiu daca mai e de actualitate.

multumesc

multumesc

scuze,am uitat sa specific ca este expirat si nu pot lua legatura cu vanzatorul. Inca mai caut....prefer sa fie in BV ca am un prieten acolo si il poate aduce moca in fagaras

Link spre comentariu

Salutare.

Parte dintr-un circuit, sambata 14.07. voi merge dinspre Targoviste spre Lacul Bolboci, unde voi petrece noaptea. A doua zi am in program Lacul Bolboci - Babele - Sinaia.

Poate cineva sa-mi spuna cum este portiunea de macadam din aceasta zona? Pot sa trec, avand in vedere ca sunt incepatoare? Acu, am mai mers pe munte, la noi la Paltinis si in Retezat, la cascada Lolaia, dar nu sunt chiar capra neagra :).

Sau poate tenteaza pe cineva o iesire duminica pe ruta asta si ne intalnim la Lac sau la Babele?

Editat de Corina G
Link spre comentariu

Salutare.

Parte dintr-un circuit, sambata 14.07. voi merge dinspre Targoviste spre Lacul Bolboci, unde voi petrece noaptea. A doua zi am in program Lacul Bolboci - Babele - Sinaia.

Poate cineva sa-mi spuna cum este portiunea de macadam din aceasta zona? Pot sa trec, avand in vedere ca sunt incepatoare? Acu, am mai mers pe munte, la noi la Paltinis si in Retezat, la cascada Lolaia, dar nu sunt chiar capra neagra :).

Sau poate tenteaza pe cineva o iesire duminica pe ruta asta si ne intalnim la Lac sau la Babele?

asa cum te stiu eu , te vei descurca fara probleme .

Link spre comentariu

Daca trebuie roluita exista un nene in Sf. Gheorghe. Amu numarul de contact nu il am, poate intra cineva pe aici care il are.

multam fain , am scobit si am gasit o firma din noua , unde mi-am facut una de auto . fac si de moto da trebuie sa o duci cheala ca nu au vulcanizare !

:grinbandit:

Link spre comentariu

Salutari, am nevoie de-un sfat : motoru meu ii pe carburator - cand trag shock-ul merge brici, dar cand ii dau drumul (off) nu mai revine...ramane ca varza turat. Am tras de mai multe ori de cablul respectiv, un fel de lãbush :scratch: spre partea cu carburatorul, cred ca de acolo ii problema si apai isi revine incet la turatiile normale. Stiti careva care-i faza? tre` sa demontez tot? mai bine la mecanic? Cablul nu pare a fi rupt.

Danke.

Link spre comentariu

Probabil ramane blocata tija socului, desfacut, curatat.

trebuie sa dau jos carburatorul pt operatiune? as vrea sa demontez cat mai putine chestii ca-s destul de incepator la mecanica, iar in fatza carbului (intrarea shockului) am robinetul de benzina, sper ca nu trebuie sa demontez chiar toata mobra pt un shit de cablu

Link spre comentariu