Vidoqc Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Salutare , zilele trecute am achizitionat o motocicleta din Italia si ma intereseaza daca trebuiesc traduse actele in vederea inmatricularii . am citit pe ici pe colo ca trebuiesc traduse dar la biroul unde m-am dus sa fac actele ,mi s-a spus ca nu trebuie traduse ca la mocicleta nu platesc taxa de poluare . Noah ... acu' io ce sa cred ? Pentru Moto nu platesti taxa. Niciodata!!!! Actele poti sa le traduci pentru politie, NU TREBUIE LEGALIZATE. Doar TRADUSE. Costa cam 30 RON pagina de pe o zi pe alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Pentru Moto nu platesti taxa. Niciodata!!!! Actele poti sa le traduci pentru politie, NU TREBUIE LEGALIZATE. Doar TRADUSE. Costa cam 30 RON pagina de pe o zi pe alta. Stiu ca pentru moto nu se plateste asa zisa taxa de poluare sau cum i-o mai zice ...intrebarea era daca trebuiesc traduse actele din italiana in romana pentru la politie .Acum 4 ani am mai inmatriculat o moto si nu au trebuit traduse dar citind p'aci pe forum se cam contrazic 'informatiile' . Azi am facut RAR-ul si joi tre' sa merg la militie sa acot nr. . Din moment ce merg cu cartea de la RAR (in romana ) sunt curios ce motiv ar fi sa-mi ceara traducerea . pe site-ul politiei Brasov sectia inmatriculari ,nu scrie nimic de traducere acte .O-m vedea ... Editat Aprilie 17, 2012 de RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 1334689757[/url]' post='3106188']Stiu ca pentru moto nu se plateste asa zisa taxa de poluare sau cum i-o mai zice ...intrebarea era daca trebuiesc traduse actele din italiana in romana pentru la politie .Acum 4 ani am mai inmatriculat o moto si nu au trebuit traduse dar citind p'aci pe forum se cam contrazic 'informatiile' . Azi am facut RAR-ul si joi tre' sa merg la militie sa acot nr. . Din moment ce merg cu cartea de la RAR (in romana ) sunt curios ce motiv ar fi sa-mi ceara traducerea . pe site-ul politiei Brasov sectia inmatriculari ,nu scrie nimic de traducere acte .O-m vedea ... Dar pe site-ul de care amintesti scrie de contractul de vanzare cumparare oricum, langa politie e un xerox (nu cel de peste drum) unde ai traducerea in 15-30 de minute P.S.: traducerea o cere dministratia financiara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucians Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Salutare! Unde se poate face itp-ul la moto in afara de rar? Si cel mai ieftin bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Salutare! Unde se poate face itp-ul la moto in afara de rar? Si cel mai ieftin bineinteles! Pretul este 100 ron peste tot,oricum ai numai 3 variante RAR,Agrobarsa-Bartolomeu,Pop-service-langa Rar Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucians Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Mersi, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 si daca stie cineva unde e cel mai ieftin " ciubucul " la ITP ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Stiti daca exista de vanzare sistem Loobman de ungere a lantului inafara de site-ul lor? http://www.chainoiler.co.uk/ Recomandati alt sistem de ungere? Multumesc Userul mianmar23 are pe stoc in Bucuresti. Daca te tine buzunarul, exista Scottoiler http://www.scottoiler.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Userul mianmar23 are pe stoc in Bucuresti. Daca te tine buzunarul, exista Scottoiler http://www.scottoiler.com/ Salut, am vb cu mianmar23 inainte sa postez. Ideea era sa ne strangem cativa si sa comandam. Din cate am inteles modelele astea de la scottoiler nu prea isi merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salutare! Unde se poate face itp-ul la moto in afara de rar? Si cel mai ieftin bineinteles! Opaaa...pregatim motorul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salutare! Unde se poate face itp-ul la moto in afara de rar? Si cel mai ieftin bineinteles! In bartolomeu la agro-barsa am inteles ca merge mai toata lumea. Luna viitoare tre sa-l fac si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 In bartolomeu la agro-barsa am inteles ca merge mai toata lumea. Luna viitoare tre sa-l fac si eu. peste tot sunt aceleasi tarife ,la agro barsa nu este coada ca la RAR atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucians Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Opaaa...pregatim motorul ??? Al meu e pregatit , numai ca ii uitase-m talonul Violetei la rar si nu il mai gaseau. .... dar s-a rezolvat pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Stie cineva cat costa ITP-ul pentru masina si unde as putea sa-l fac rapid si fara prea multe batai de cap? Problema nr 2 e ca masina nu e pe numele meu si n-am nici o imputernicire de la proprietar, dar am CIV-ul si restul actelor. Pot sa apara probleme din cauza asta? Editat Aprilie 19, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 SALUT IAR AM O PROBLEMA. Am un CB 500 S (ala care avea carena) si cel de la care l-am luat a avut probleme si l-a facut naked i-a pus un bord de altceva si cred ca a modificat pe acolo firele sau habar nu am, eu am facut rost de un bord original cb500 varianta naked, se potriveste la mufe dar nu merge nimic pe el decat temperatura in rest nimic. cum sa fac sa il rezolv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai in primul rand ar trebui sa faci rost de schema instalatiei electrice ptr. amandoua. Exista posibilitatea, mai mica de altfel, ca mufele sa fie la fel, dar combinatia firelor din ele diferita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salutare! Maine, 21.04.2012 vreau sa vin in Brasov, cu moto. Ce variante de cazare am ? Niste pensiuni cu preturi mai studentesti. Sau chiar un camin studentesc.O noapte, 2 persoane. P.S. sa fie si-o crasma buna prin preajma Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Brasov Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salutare! Maine, 21.04.2012 vreau sa vin in Brasov, cu moto. Ce variante de cazare am ? Niste pensiuni cu preturi mai studentesti. Sau chiar un camin studentesc.O noapte, 2 persoane. P.S. sa fie si-o crasma buna prin preajma Mersi. http://www.hostels.com/brasov/romania?source=hostelscomnew&kid=00057066&aid=3&gclid=CMi8_of3w68CFQpb3wodTBEgbA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Stie cineva cat costa ITP-ul pentru masina si unde as putea sa-l fac rapid si fara prea multe batai de cap? Problema nr 2 e ca masina nu e pe numele meu si n-am nici o imputernicire de la proprietar, dar am CIV-ul si restul actelor. Pot sa apara probleme din cauza asta? Ce stiu eu ,la Agrobarsa este 120 dar am auzit ca gasesti si mai ieftin ... Franele si gazele trebuie sa-ti iasa... Nu-ti trebuie imputernicire. FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Yello. Are careva in format electronic un manual de service pentru un Suzuki Marauder (GZ) 125 din 97? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salut! Cu o carte de legislatie pt A cine ma poate ajuta? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Stie cineva unde pot gasii cleme ca cele din poze ? le-am avut pe toate ... dar le-am lasat in masina la taicamiu si din 6 cate erau am mai recuperat 1 . Parca au intrat in pamant . Si acum caut sa cumpar , asta daca gasesc ... Editat Aprilie 21, 2012 de stefanlts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 salutare la toata lumea, am si eu nevoie de o informatie... stie careva pe cineva in brasov care sudeaza (lipeste)in plastic merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 salut, ma poate ajuta careva cu asa ceva? numa acesta cu 2 brate ma poate ajuta, platesc in suc, bere, inghetata etc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Stie cineva unde pot gasii cleme ca cele din poze ? le-am avut pe toate ... dar le-am lasat in masina la taicamiu si din 6 cate erau am mai recuperat 1 . Parca au intrat in pamant . Si acum caut sa cumpar , asta daca gasesc ... daca te ajuta modelele astea de cleme....call me..0742.182.106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate