cerbu Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 vreau sa ne bagam sunt conditi de dus,curent loc amenajat pt.pista (liniute) este reusita intrunirea de la BV drumuri bune si fara evenimente sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 GATA DE DRUM... IN CATEVA ORE AM PLECAT. DACA MAI APAR DORITORI DE ULTIM MOMENT.... TEL. 0741091481TRASEU... AUSTRIA-NORDUL ITALIEI-ELVETIA SA AUZIM DE BINE! Drum bun Adi. Aveti grija de voi. RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Drum bun Torpane... sa imi aduci o turta dulce... dinaia cu oglinda cand vii acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Drum bun Torpane... sa imi aduci o turta dulce... dinaia cu oglinda cand vii acasa sau niste poze sa vada si dan europa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ...scuze te offtopic, azi am vazut un afis in centru k la sf saptaminii viitoare o sa fie organizat o expozitie de motociclete in sala polivalenta! Stie cineva mai multe de aceasta expozitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ...scuze te offtopic, azi am vazut un afis in centru k la sf saptaminii viitoare o sa fie organizat o expozitie de motociclete in sala polivalenta! Stie cineva mai multe de aceasta expozitie? stai linistit ca e o expozitie obosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 stai linistit ca e o expozitie obosita. Nu-i sigur ca o sa fie obosita.Am vorbit cu unul dintre organizatori si mi-a spus ca o sa fie si niste custom-uri,deja merita.... nu cantitatea conteaza si nu se stie niciodata oricum e mai mult decat nimic....fiecare cu parerea lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 (editat) M-am intors ! Detalii maine dupa un somn zdravan. Am condus 1800km nonstop. Merano (Italia)-Innsbruck-Reghin Cateva poze. Maine mai multe. Editat Mai 27, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_isty Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 peisajul vorbeste de la sine,nu mai am ce sa zic.........is curios de celelalte poze,hai somn usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 M-am intors ! Detalii maine dupa un somn zdravan. Am condus 1800km nonstop. Merano (Italia)-Innsbruck-Reghin Cateva poze. Maine mai multe. bine ai revenit,asteptam si celelalte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 bine ai revenit,asteptam si celelalte poze si eu vreau.....sper sa particip si eu cat de curand la asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Super tare Adi! Welcome back,foarte faine peisajele, astept cu nerabdare si celelalte poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Super fain! Bravo, si la mai multe drumetii de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Traseu : Ungaria-Austria-Liechtenstein-Elvetia-Austria-Germania-Austria-Ungaria- Reghin Aproximativ 4200 km Viena Mariazell Austria dragoste la prima vedere Kaprun pregatire de plecare in tura Grossglokner gasca Zona BMW- Kaprun Liechtenstein.... capitala Vaduz Pasuri Elvetia + Austria+Italia St. Moritz- Elvetia Tarfoi... urcare pe Stelvio (din pacate inchis) Editat Mai 28, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 28, 2008 Admin Share Postat Mai 28, 2008 bravo adi,bine ati venit sanatosi.. cum a fost? ce temperatura era sus si jos? v-a plouat? luigi vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 foarte fain Adi felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 f. fain........adevarata aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Bine ai revenit printre noi Adi....ne vedem la un frape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Cat de bine poate sa arate mancarea aia din poza 3 !!! E in Viena ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Grupul alaturi de care am facut tura completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Bine ati revenit!Va invidiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doccri Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Bine ai revenit......super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 FILMUL CU URCAREA PE GROSSGLOCKNER AICI: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Bine ai revenit ,,norocosule". Si cum a fost? Si noi am incercat sa batem recordul tau! Noi am venit de la Praga continu. Editat Mai 28, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Bine ai revenit ,,norocosule". Si cum a fost? Si noi am incercat sa batem recordul tau! Noi am venit de la Praga continu. 1820 kiloetrii nonstop Merano-Innsbruck-Reghin Am plecat la ora 17.00 ,stau in zona Salzburg(am stat peste o ora), am ajuns a doua zi la ora 14.00, plus kilometrii care i-am facut de dimineata pana la plecare spre casa, in total am facut cam 2100 de kilometrii in 27 de ore din care am facut si 4 pasuri de peste 2000 metrii. Intradevar mi-am batut toate recordurile personale! Editat Mai 28, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate