mertan Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ktm e pregatit de colat... il rugam pe mihai sa faca poze cum le primeste si le monteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ktm e pregatit de colat... il rugam pe mihai sa faca poze cum le primeste si le monteaza Conteaza pe asta duminica seara. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Salut Vreau sa impartasesc cu voi ceva poze - in actiune - cu mandra mea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Eu zic sa-ti montezi niste rotite la cutii ..... ce dracu' ! ...... unde te crezi ? Strici asfaltul ! Off ... cu pozele aste nu faci altceva decat sa-mi rasucesti cutitul in rana ! ..... A dracu' iarna, doar a inceput ! Croatia . Asta vara . Sunt nostalgic, fir-ar el de sezon rece P.S. : Am zgariat cutia, de asfalt nu ma doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Croatia . Asta vara . Tara curbelor si-a tunelelor... foarte faina de plimbat cu motoru'. Am trecut si eu pe acolo in drum spre Italia si... cred ca am sa mai trec, merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Croatia . Asta vara . Sunt nostalgic, fir-ar el de sezon rece P.S. : Am zgariat cutia, de asfalt nu ma doare Se vede ca esti fratele meu ...te dai racing si cu capreta Sorry de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Se vede ca esti fratele meu ...te dai racing si cu capreta Sorry de offtopic ia sa vad si eu poze cu tine pantero? cand pui genunchiul jos bineinteles. asteptam poze domnu mihai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) ia sa vad si eu poze cu tine pantero? cand pui genunchiul jos bineinteles. asteptam poze domnu mihai!!! Uite si pozele: Multumesc, calitatea este ireprosabila, iar culoarea ceea dorita. Mae Editat Decembrie 22, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Vai!!!!!?????!!!!!!! Imposibil! Eu credeam ca ai BMW!!!!!! Te-am vazut la club la BMW!!!!!! Am venit sa va arat o MOTOCICLETA (fara suparare). Chiar am fost acolo si toti sint OK, si o sa mai vin daca ma chemati (daca aveam BMW nu asteptam sa ma chemati). Mae PS. Vezi ca te solicita BEBE Ianachim pentru o joaca cu masinutele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 http://xmas.ktm.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 andrei perju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 m'ati chemat ? mi;am luat pixelu Hai sa avem un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si desigur de portocalele din staul Andrei Perju , aka Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 cele bune. as fi curios cum se comporta 990adventure la viteze mici, cat e de manevrabil si usor de culcat de peo parte pe alta pe serpentine, ca e probabil viitoarea achizitie... multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 @taxi - mai lasati offtopicurile @macicasan - se comporta mai bine decat te'ai astepta, incearca sa gasesti pe cineva sa iti imprumute o tura un exemplar si o sa te dumiresti singur, o sa ramai uimit. PS - asteapta primavara ca pe vremea asta nu cred ca pleci de pe loc Cele bune si La Multi Ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 In speranta ca nu va deranjez, as vrea sa va adresez o rugaminte tuturor posesorilor de KTM Adventure 950/990: Este vorba despre : Topicul RECENZIILOR - Motociclete Adventure (enduro-touring sau touring-enduro) Bafta si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 saluare posesori de 990 adv in cateva zile voi fi posesor de 990 adv si nu prea stiu mare lucru despre motor, nu sunt un novice si nici fan japoneze, dar vreau sa stiu ce inseamna pentru astfel de exemplar 40.000 km (la un model din 2006), schimb de distributie sau operatiuni de service foarte costisitoare pentru km pe care ii are. orice info ma va ajuta. va multumesc anticipat. daniel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Salutare Gata , ea mea de azi. Si e gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 SalutareGata , ea mea de azi. Si e gri. Bravo, bafta multa si sa o stapanesti sanatos fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Adica trebuie schimbata distributia, sau ce sa inteleg ? A mea tot cam atati kilometrii are si nu am probleme la distributie. Cel mult se face o verificare la jocul supapelor, alceva ce sa faci la distributie ? Acum depinde si cat de maltratat a fost motorul. Am o banuiala ... cred ca stiu al cui este motorul ! ....... este cumva gri ? Petrica, daca te refereai la mine cand aveai banuiala, ai ghicit. si da e gri. sper ca noul proprietar sa o foloseasca cu placere, fara incidente si sa se bucure de ea cel putin cum am savurat eu fiecare kilometru in saua ei. din "pacate" io trebuie sa fac niste schimbari in viata anul asta si am fost nevoit sa ma despart de monstruletul cel gri. dar lasa ca ma fac io mare si va prind din urma. asfalt uscat tuturor si sa ne vedem cat mai curand in trafic sau pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Sa ,,te stapaneasca" sanatos ! .... poze ? merci de urari ce poze mai vreti, doar o stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Ahoy posesorilor de Ktm m-am decis sa-mi vand cruiserul si imi da cu ochiul un 950 adv si a-si avea cateva intrebari.De calitate ,fiabilitate si comportamentul offroad nu va intreb ca m-am lamurit ce poate, in schimb a-si vrea sa va intreb de confort,cum ii cu 2 persoane la drum lung aprox 500-600 km/zi.Deci sa fie mai clar imi vand cruiserul pt ca vreau sa ma dau si un pic pe drumuri forestiere in tara ,dar in schimb fac cate o tura doua/pe an si peste hotare adica drumuri de 3000-5000 km. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ok ... am de vanzare un Adv., in stare excelenta si foarte accesorizat ! Se vinde din motive ce nu il privesc pe el ! Ti-a disparut ambitia de a-l tine pana face suta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 SALUTARE AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL . MULTUMESCA NTICIPAT. DANIEL. SALUTARE AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL . MULTUMESCA NTICIPAT. DANIEL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Ti-a disparut ambitia de a-l tine pana face suta??? Preiau eu de la Petrica. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Ahoy posesorilor de Ktm m-am decis sa-mi vand cruiserul si imi da cu ochiul un 950 adv si a-si avea cateva intrebari.De calitate ,fiabilitate si comportamentul offroad nu va intreb ca m-am lamurit ce poate, in schimb a-si vrea sa va intreb de confort,cum ii cu 2 persoane la drum lung aprox 500-600 km/zi.Deci sa fie mai clar imi vand cruiserul pt ca vreau sa ma dau si un pic pe drumuri forestiere in tara ,dar in schimb fac cate o tura doua/pe an si peste hotare adica drumuri de 3000-5000 km. Multumesc! Sa inteleg ca nu s-a dat nimeni cu 2 persoane mai multi kilometrii?Ma intereseaza mai mult cofortul persoanei din spate pt ca cum am observat Mae singur nu se plange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate