Sari la conținut

Ktm 950/990 Adventure

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu zic sa-ti montezi niste rotite la cutii ..... ce dracu' ! ...... unde te crezi ? Strici asfaltul ! ;)

Off ... cu pozele aste nu faci altceva decat sa-mi rasucesti cutitul in rana ! ..... A dracu' iarna, doar a inceput ! :wave:

Croatia . Asta vara .

Sunt nostalgic, fir-ar el de sezon rece ;)

P.S. : Am zgariat cutia, de asfalt nu ma doare :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Croatia . Asta vara .

Sunt nostalgic, fir-ar el de sezon rece

P.S. : Am zgariat cutia, de asfalt nu ma doare

Se vede ca esti fratele meu ;)...te dai racing si cu capreta :D

:wave:

Sorry de offtopic ;)

Link spre comentariu

ia sa vad si eu poze cu tine pantero? :laugh: cand pui genunchiul jos bineinteles.

asteptam poze domnu mihai!!!

Uite si pozele:

post-4576-1229973066_thumb.jpg post-4576-1229973089_thumb.jpg

Multumesc, calitatea este ireprosabila, iar culoarea ceea dorita.

Mae

Editat de mae
Link spre comentariu

Vai!!!!!?????!!!!!!! :D

Imposibil!

Eu credeam ca ai BMW!!!!!!

Te-am vazut la club la BMW!!!!!! :laugh:

Am venit sa va arat o MOTOCICLETA (fara suparare).

Chiar am fost acolo si toti sint OK, si o sa mai vin daca ma chemati (daca aveam BMW nu asteptam sa ma chemati).

Mae

PS. Vezi ca te solicita BEBE Ianachim pentru o joaca cu masinutele.

Link spre comentariu

m'ati chemat ? :D

mi;am luat pixelu :(

Hai sa avem un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si desigur de portocalele din staul :laugh:

Andrei Perju , aka Castravete

post-3289-1230149662_thumb.jpg

Link spre comentariu

cele bune.

as fi curios cum se comporta 990adventure la viteze mici, cat e de manevrabil si usor de culcat de peo parte pe alta pe serpentine, ca e probabil viitoarea achizitie...

multumesc.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

@taxi - mai lasati offtopicurile

@macicasan - se comporta mai bine decat te'ai astepta, incearca sa gasesti pe cineva sa iti imprumute o tura un exemplar si o sa te dumiresti singur, o sa ramai uimit.

PS - asteapta primavara :o ca pe vremea asta nu cred ca pleci de pe loc :(

Cele bune si La Multi Ani !

Link spre comentariu

saluare posesori de 990 adv

in cateva zile voi fi posesor de 990 adv si nu prea stiu mare lucru despre motor, nu sunt un novice si nici fan japoneze, dar vreau sa stiu ce inseamna pentru astfel de exemplar 40.000 km (la un model din 2006), schimb de distributie sau operatiuni de service foarte costisitoare pentru km pe care ii are.

orice info ma va ajuta.

va multumesc anticipat.

daniel.

Link spre comentariu

Adica trebuie schimbata distributia, sau ce sa inteleg ? A mea tot cam atati kilometrii are si nu am probleme la distributie. Cel mult se face o verificare la jocul supapelor, alceva ce sa faci la distributie ? Acum depinde si cat de maltratat a fost motorul.

Am o banuiala ... cred ca stiu al cui este motorul ! :kiss: ....... este cumva gri ? :yikes:

Petrica, daca te refereai la mine cand aveai banuiala, ai ghicit.

si da e gri. :yikes:

sper ca noul proprietar sa o foloseasca cu placere, fara incidente si sa se bucure de ea cel putin cum am savurat eu fiecare kilometru in saua ei.

din "pacate" io trebuie sa fac niste schimbari in viata anul asta si am fost nevoit sa ma despart de monstruletul cel gri.

dar lasa ca ma fac io mare si va prind din urma.

asfalt uscat tuturor si sa ne vedem cat mai curand in trafic sau pe coclauri.

Link spre comentariu

Ahoy posesorilor de Ktm m-am decis sa-mi vand cruiserul si imi da cu ochiul un 950 adv si a-si avea cateva intrebari.De calitate ,fiabilitate si comportamentul offroad nu va intreb ca m-am lamurit ce poate, in schimb a-si vrea sa va intreb de confort,cum ii cu 2 persoane la drum lung aprox 500-600 km/zi.Deci sa fie mai clar imi vand cruiserul pt ca vreau sa ma dau si un pic pe drumuri forestiere in tara ,dar in schimb fac cate o tura doua/pe an si peste hotare adica drumuri de 3000-5000 km.

Multumesc!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

SALUTARE

AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL .

MULTUMESCA NTICIPAT.

DANIEL.

SALUTARE

AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL .

MULTUMESCA NTICIPAT.

DANIEL.

Link spre comentariu

Ahoy posesorilor de Ktm m-am decis sa-mi vand cruiserul si imi da cu ochiul un 950 adv si a-si avea cateva intrebari.De calitate ,fiabilitate si comportamentul offroad nu va intreb ca m-am lamurit ce poate, in schimb a-si vrea sa va intreb de confort,cum ii cu 2 persoane la drum lung aprox 500-600 km/zi.Deci sa fie mai clar imi vand cruiserul pt ca vreau sa ma dau si un pic pe drumuri forestiere in tara ,dar in schimb fac cate o tura doua/pe an si peste hotare adica drumuri de 3000-5000 km.

Multumesc!

Sa inteleg ca nu s-a dat nimeni cu 2 persoane mai multi kilometrii?Ma intereseaza mai mult cofortul persoanei din spate pt ca cum am observat Mae singur nu se plange.

Link spre comentariu