Sari la conținut

Ktm 950/990 Adventure

Postări Recomandate

Salut posesori de jucarii portocalii MARI :D . Dupa ceva motorete cu mult plastic pe ele si facute pentru asfalt, am schimbat tabara si mi-am luat si eu o moto cu care sa pot merge oriunde, oricand, fara sa ma intereseze prea mult suprafata de rulare sau sa am grija zgarierii plasticelor, dar care sa poata intr-o oarecare masura (mai mica decat Aventure) sa faca si ceva touring...

Incerc sa pun ceva poze:

post-6453-1208962269_thumb.jpg

post-6453-1208962293_thumb.jpg

E noua, sunt primul proprietar, a fost cumparata din Austria pentru ca am avut o oferta pe care... nu am putut sa o refuz ;) ,

in prezent are 200 si ceva de km pentru ca din cauza unui accident (cuvant urat) (cretinul sunt eu... :D ) am reusit sa rup peroneul in 2 locuri si o luna am stat si m-am uitat la ea... Acum inca schiopat putin dar in weekend am scos-o la primul ei drum in afara asfaltului, pe niste dealuri de langa Cotesti si pot spune ca ii place si merge mai mult singura... :whip:

Am inca cateva aspecte neclare legate de rodaj, dar pentru ca nu are turometru incerc sa merg cu ea cat de ...cuminte se poate ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Sa o stapanesti sanatos ! Este frumoasa ... rau ! ;)

Cat despre ,,partea touring" a acestui model uite cateva chestii ce au facut altii:

1.- evacuare 2 in 1 + rezervor auxiliar

2.- rezervor auxiliar pentru 950SE

3.- windscreen pentru 950SE

... daca-l echipezi cu astea, iese un enduro-touring ... parfum !

Bafta ! :D

P.S. Nu stiam ca 950SE, nu are turometru ! ;)

Merci Petrica, deja am cam citit cam tot ce era lectura legata de 950 se pe advrider, dar sugestiile sunt oricand binevenite :whip: .

Turometrul nu e, cred ca au vrut sa o faca mai ...usoara...

Link spre comentariu

stickerul cu honda de pe bascul este de mare angajament :D

sa o stapanesti sanatos, este o bombitza pe roti, am incercat si eu una de curand si mi-a placut tare, exceptant faptul ca are 5 viteze si nu trece de 160 :whip:

Link spre comentariu

Are 5 trepte ? :D Asta nu o stiam, credeam ca este exact motorul de pe Adventure, dar m-am inselat !

... cate ma invata omul ! :whip:

modelul 2006 are 5 viteze, ori sunt eu nauc dar imi aduc aminte ca am dezbatut problema vitezelor cu posesorul care luase mobra mea la schimb. Un elvetian care ajunsese in ukraina cu SE, asta visavis de touring.

Link spre comentariu

@theBD: niste precizari in ordinea ...posturilor ;)

- stickerul cu Honda de pe bascula apartine dealer-ului de la care am luat-o : Honda KTM Wimmer (http://www.ktm-wimmer.at/) . Omul are un magazin in care vinde numai KTM si Honda...doua marci bune, zic eu :D

- despre partea cu vitezele pot sa-ti spun ca a mea are 6 (asa apare si pe site-ul oficial: http://www.ktm.com/950-Super-Enduro-R.67.0...Hash=da62385a81. E model 2007 si motorul de 950 este acelasi cu cel de pe fostul Adventure (fara injectie).

Mobra nu e in Buc momentan dar am sa ajung cu ea la mare de 1 Mai (sau 2, depinde cum e cu servicul) si dupa asta va ajunge inapoi in Buc si putem verifica afirmatiile pe viu la un suc sau bere fara alcool :whip: .

Link spre comentariu

Inca nu stiu cum o sa fie cu servicul, daca iau sau nu liber pe 2, dar de venit as veni la mare calare in perioada asta. Am sa vad sapatamana viitoare cum am sa am programul exact.

Paste fericit tutror!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

sigur va aparea! dar cred ca va fi un fel de street touring cu valente de pseudo-offroad .. genul cazanelor alea de la bmw ;)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

@petrica vezi ca mobra ta a fost echipata cu leo vince.. poate reusesti sa negociezi un pret corespunzator cu fostul propitar :crack:

Link spre comentariu

M-am hotarat deja ........ Leo Vince, sa fie ! :crack:

O sa ne intalnim candva, sa facem un ,,concert SBK" ! Poate vine si @theBD ca si el e' echipat corespunzator ! :lol:

Salut,

daca nu cazi la pace cu fostul iti recomand sa le cumperi de pe ebay - sint cu 40% mai ieftine decit din Romania.

Mae

Link spre comentariu

evident ca fara silencere..

nu trebe nimic facut la carburi daca ai schimbat doar finala

Editat de theBD
Link spre comentariu

Pe voi nu va streseaza ,,al'de gura casca" cu intrebari idioate de genul ,,... cat baga nene ?" ??? :D

Eu unul m-am saturat de asa ceva. Din acest motiv ..... am luat masuri, ce ma scuteste de multe comentarii ! :)

Mi-am facut un biletel si cand ma opresc undeva, il scot si il pun pe bord ! ........ ,,chichitza" functioneaza ! :lol:

Bafta ! :)

ROCK ! \m/

Link spre comentariu

Pe voi nu va streseaza ,,al'de gura casca" cu intrebari idioate de genul ,,... cat baga nene ?" ??? :)

Eu unul m-am saturat de asa ceva. Din acest motiv ..... am luat masuri, ce ma scuteste de multe comentarii ! :D

Mi-am facut un biletel si cand ma opresc undeva, il scot si il pun pe bord ! ........ ,,chichitza" functioneaza ! :)

Mai rau !!! te intreaba "i-ai dat 200 ????""

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Salut baieti. Cu umilinta intreb si eu :blink:

Un 950 adventure pana in 6500E gasesc in tara sau adus de afara cu acest pret final? Ma gandesc ca sunteti mai in tema decat mine. Ma bate gandul de mocirleala :D

un 2003-2004 fara modificari sigur ai sa gasesti, dar 950/990 chiar nu este de mocirleala.. este un touring cu ceva competente (destul de limitate) de offroad.. functie de gume si de maiestria/experienta calaretului.

Link spre comentariu