phreak_or Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 1.cu cricul e aproape gata treaba, de investit doar timp... buna si ideea cu lada de bere, trebuie sa ma apuc de cautat serios2. ce spui tu spune si manualul si am facut de doua ori treaba asta, probabil e nevoie de a treia oara ca sa fie cu noroc povestea a inceput cand am demontat complet mobra ca sa pot sabla cadrul, tot atunci am scos si camasile de la rulmenti de pe cadru bilele erau ok, am bagat si vaselina buna de rulmenti, in exces, in fine, multumesc de sfaturi! Pai ideea e sa faci mai multe incercari, si cu modificari mici (adica sa stragi doar putin piulita de sub jug) si o sa iasa la fix. Eu unul prefer sa ma plimb de 150 lei decat sa ii dau pe ceva ce nu e strict necesar. Acuma... acest necesar poate depinde de la persoana la persoana Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) 1.cu cricul e aproape gata treaba, de investit doar timp... buna si ideea cu lada de bere, trebuie sa ma apuc de cautat serios2. ce spui tu spune si manualul si am facut de doua ori treaba asta, probabil e nevoie de a treia oara ca sa fie cu noroc povestea a inceput cand am demontat complet mobra ca sa pot sabla cadrul, tot atunci am scos si camasile de la rulmenti de pe cadru bilele erau ok, am bagat si vaselina buna de rulmenti, in exces, in fine, multumesc de sfaturi! Cat te-a costat pe tine sablatul in Bacau? Imediat dupa sablare ai aplicat vreo metoda de protectie la coroziune (fosfatare sau grunduire etc)? De vopsit cum l-ai vopsit: normal si in camp electrostatic? (Daca in camp eletrostatic, cat a costat?) In alta ordine de idei... recomand si eu cu incredere www.motodiscount.ro Astazi mi-a livrat si mie kitul de lant (DID X-ring, cu pinioane 15/46 JT), la 430 lei. Singura chestie care nu imi convine foarte mult (la lant, nu la furnizor) este ca se inchide cu siguranta (da, stiu, pot cumpara za de legatura...); pe de-o parte imi convine, ca mi-l schimb singur, insa nu stiu cat de sigura este solutia (la motorul asta al nostru) in timp. Cei care ati mai avut za de inchidere cu siguranta ce suprize ati avut in exploatare (sau nu)? Editat Martie 23, 2011 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Pot sa ati spun cu ancredere poti sa al pui cu siguranta care o are este foarte ok,eu pertsonal de cand am domi din 2007 am mers tot cu za cu siguranta nu am avut nici un fel de surprize,plus ca este foarte simplu de schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Pot sa ati spun cu ancredere poti sa al pui cu siguranta care o are este foarte ok,eu pertsonal de cand am domi din 2007 am mers tot cu za cu siguranta nu am avut nici un fel de surprize,plus ca este foarte simplu de schimbat Merci frumos de raspuns. Este super ok sa-l montezi cand ai za de siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 tot secretul este sa montezi siguranta cu partea anchisa sa se roteasca an fata,altfel risti sa o pierzi daca agata an ceva si no problem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) Cat te-a costat pe tine sablatul in Bacau? Imediat dupa sablare ai aplicat vreo metoda de protectie la coroziune (fosfatare sau grunduire etc)? De vopsit cum l-ai vopsit: normal si in camp electrostatic? (Daca in camp eletrostatic, cat a costat?) In alta ordine de idei... recomand si eu cu incredere www.motodiscount.ro Astazi mi-a livrat si mie kitul de lant (DID X-ring, cu pinioane 15/46 JT), la 430 lei. Singura chestie care nu imi convine foarte mult (la lant, nu la furnizor) este ca se inchide cu siguranta (da, stiu, pot cumpara za de legatura...); pe de-o parte imi convine, ca mi-l schimb singur, insa nu stiu cat de sigura este solutia (la motorul asta al nostru) in timp. Cei care ati mai avut za de inchidere cu siguranta ce suprize ati avut in exploatare (sau nu)? pe sablat am dat o nimica toata - 50 de lei- dar prin cunostinte si cu creare de obligatii -altfel nu am gasit in Bacau (ca sa ne intelegem - vorbim despre sablare cu nisip, nu cu bile de plumb care e cea mai des intalnita in aplicatii industriale si nu se poate aplica in cazul de fata) vopsirea in camp electrostatic e de departe cea mai buna pentru cadre si orice piesa metalica expusa la lovituri si zgaraieturi - din pacate nu am avut unde sa o fac pe plan local (pe la Brasov am gasit mai pe aproape, pot sa iti dau date de contact daca vrei) asa ca am vopsit cadrul la pistol; ca protectie la coroziune am folosit Epoxy Primer dupa care vopsea de control (sau body filler cum i se mai zice) si apoi culoarea si la final lacul. foarte ok estetic in schimb insa incomparabil cu vopsirea electorstatica ca rezistenta Sfatul meu daca aveti de gand sa faceti operatiunea asta e sa sablati si sa vopsiti electrostatic, orice alta varianta iese mai prost decat ce aveti in momentul de fata. Lantul de la mobra mea are inchidere cu siguranta si nu am avut probleme cu ea pana acum, si dupa cat de uzat e lantul as zice ca nici proprietarul anterior nu a avut sunt chiar fan al sistemului pentru ca il pot da jos in 5 minute si pune inapoi la fel de repede. @phreak_or: stai linistit ca nu imi doresc sa dau 150 de lei pe rulmenti, in nici un caz! prefer sa ma plimb de ei sau doar sa ii am in buzunar ) foarte probabil sa nu fie cazul sa ii schimb, ma gandesc la prima piulita, aia "olandeza" cum ii zic mecanicii de la mine de laservici, ca nu o fi stransa cat trebuie din lipsa de cheie pe masura Editat Martie 23, 2011 de lucay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 pe sablat am dat o nimica toata - 50 de lei- dar prin cunostinte si cu creare de obligatii -altfel nu am gasit in Bacau (ca sa ne intelegem - vorbim despre sablare cu nisip, nu cu bile de plumb care e cea mai des intalnita in aplicatii industriale si nu se poate aplica in cazul de fata)vopsirea in camp electrostatic e de departe cea mai buna pentru cadre si orice piesa metalica expusa la lovituri si zgaraieturi - din pacate nu am avut unde sa o fac pe plan local (pe la Brasov am gasit mai pe aproape, pot sa iti dau date de contact daca vrei) asa ca am vopsit cadrul la pistol; ca protectie la coroziune am folosit Epoxy Primer dupa care vopsea de control (sau body filler cum i se mai zice) si apoi culoarea si la final lacul. foarte ok estetic in schimb insa incomparabil cu vopsirea electorstatica ca rezistenta Sfatul meu daca aveti de gand sa faceti operatiunea asta e sa sablati si sa vopsiti electrostatic, orice alta varianta iese mai prost decat ce aveti in momentul de fata. Lantul de la mobra mea are inchidere cu siguranta si nu am avut probleme cu ea pana acum, si dupa cat de uzat e lantul as zice ca nici proprietarul anterior nu a avut sunt chiar fan al sistemului pentru ca il pot da jos in 5 minute si pune inapoi la fel de repede. @phreak_or: stai linistit ca nu imi doresc sa dau 150 de lei pe rulmenti, in nici un caz! prefer sa ma plimb de ei sau doar sa ii am in buzunar ) foarte probabil sa nu fie cazul sa ii schimb, ma gandesc la prima piulita, aia "olandeza" cum ii zic mecanicii de la mine de laservici, ca nu o fi stransa cat trebuie din lipsa de cheie pe masura Merci frumos pentru detalii. In Bucuresti e relativ usor sa gasesti sa vopsesti in camp electrostatic, mai greu cu sablatul (dar se rezolva). Referitor la lant... am fost pacalit de instructiunile de montaj prezentate in imagini, pe cutia lantului. Am desfacut cutia si... zaua de imbinare e cu nituire. Ai dreaq japonezii astia ce pacaliciosi "este" ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 @phreak_or: stai linistit ca nu imi doresc sa dau 150 de lei pe rulmenti, in nici un caz! prefer sa ma plimb de ei sau doar sa ii am in buzunar ) foarte probabil sa nu fie cazul sa ii schimb, ma gandesc la prima piulita, aia "olandeza" cum ii zic mecanicii de la mine de laservici, ca nu o fi stransa cat trebuie din lipsa de cheie pe masura Ha! Olandeza i se zice la piulita aia care strange conic. De exemplu la instalatiile de refrigerare ( si nu numai) unde etansarea se face metal pe metal (alama - cupru - alama). Parca am vazut si la domi asa ceva la conducta inferioara de ulei. De strans/ ajustat se poate, cum am zis, cu o surubelnita lata si un ciocan mai mic. Nu se strica nici coroana aia a piulitei. Referitor la lant... am fost pacalit de instructiunile de montaj prezentate in imagini, pe cutia lantului. Am desfacut cutia si... zaua de imbinare e cu nituire. Ai dreaq japonezii astia ce pacaliciosi "este" ei Si l-ai luat cu 30 eur mai ieftin decat pe louis. Sa-l "tocesti" sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Referitor la lant... am fost pacalit de instructiunile de montaj prezentate in imagini, pe cutia lantului. Am desfacut cutia si... zaua de imbinare e cu nituire. Ai dreaq japonezii astia ce pacaliciosi "este" ei Stai flexat. E mai bine asa. De la o anumita dimensiune a lantului (respectiv putere transmisa) inchiderea standard a acestuia este cu nituri. Solutiile cu za cu siguranta sunt in principiu improvizatii, neagreate de fabricant. Daca-ti pui si ungator nu mai trebuie intins sau inlocuit "niciodata" Editat Martie 24, 2011 de NX250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Ce v-o fi frica de zale cu siguranta nu stiu. Nu prea avem noi cuplu, putere si viteza cat sa fie periculoase astfel de lanturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 La mine e cu siguranta, dar la cat ma dau eu cu ea .....?!? de... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Ce v-o fi frica de zale cu siguranta nu stiu. Nu prea avem noi cuplu, putere si viteza cat sa fie periculoase astfel de lanturi. Mie nu mi-e frica, ci doar teama; dar nu pentru mine, ci pentru pedichiura pasagerei Am deschis subiectul doar ca ma miram ca un producator ca DID sa "promoveze" zaua de imbinare cu siguranta - la tipul acesta de motor. Pana la urma s-a dovedit a fi o eroare de tipar pe cutie, deoarece in interior era za de legatura care trebuie nituita. Mi-ar fi placut sa fi avut za de legatura cu siguranta, ca mi-era mult mai usor cand mergeam in oras si trebuia sa parchez: scoteam frumos siguranta, lantul si apoi legam motorul de gard si gata (in fond, cine fura o motocicleta fara lant? ) Mesaj completat La mine e cu siguranta, dar la cat ma dau eu cu ea .....?!? de... La tine e explicabil de ce nu te dai cu ea... (ca daca te-ar vedea politia in trafic cu tot arsenalul ala de arme albe legate peste bagaje in spate, sigur ar zice esti membru Al Qaeda deghizat in monociclist care vrea sa arunce in aer traficul din Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 La tine e explicabil de ce nu te dai cu ea... (ca daca te-ar vedea politia in trafic cu tot arsenalul ala de arme albe legate peste bagaje in spate, sigur ar zice esti membru Al Qaeda deghizat in monociclist care vrea sa arunce in aer traficul din Bucuresti) L-ar lasa. E mai usor daca masinile merg si prin aer, nu numai pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 La tine e explicabil de ce nu te dai cu ea... (ca daca te-ar vedea politia in trafic cu tot arsenalul ala de arme albe legate peste bagaje in spate, sigur ar zice esti membru Al Qaeda deghizat in monociclist care vrea sa arunce in aer traficul din Bucuresti) pai si cand am sa vin la intrunire echipat asa?!?... Mesaj completat La tine e explicabil de ce nu te dai cu ea... (ca daca te-ar vedea politia in trafic cu tot arsenalul ala de arme albe legate peste bagaje in spate, sigur ar zice esti membru Al Qaeda deghizat in monociclist care vrea sa arunce in aer traficul din Bucuresti) pai si cand am sa vin la intrunire echipat asa?!?.. na ca e prea mare poza. revin :-( Mesaj completat In alta ordine de idei, ma fratilor, imi e dor de voi, e musa-i sa ne vedem cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Dintre baietii cu RD08 (1995+): care vreti cricul meu central? Il vand pentru ca... schimb cadrul de RD08 cu unul de RD02. Pe cel vechi imi e mai simplu sa fixez diverse... accesorii sa le zicem Asadar vand suportii laterali si cricul central pentru Honda Dominator model 1995+. Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Nu stiti cumva de unde pot face rost de abtibildurile originale pt modelul din poza? Tocmai am vopsit-o si ma intereseaza in special abtibildu mare de pe carene si rezervor. Cred ca s-ar putea face si la ceva firma de autocolante auto dar trebuie un desen cu dimensiuni sau ceva...ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Nu stiti cumva de unde pot face rost de abtibildurile originale pt modelul din poza? Tocmai am vopsit-o si ma intereseaza in special abtibildu mare de pe carene si rezervor. Cred ca s-ar putea face si la ceva firma de autocolante auto dar trebuie un desen cu dimensiuni sau ceva...ma gandesc Aici: http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ho...L2=HO-NX650S-WQ si aici: http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ho...L2=HO-NX650V-WR Dar costa o caruta de bani. Mai bine gasesti sa le faci pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Nu stiti cumva de unde pot face rost de abtibildurile originale pt modelul din poza? Tocmai am vopsit-o si ma intereseaza in special abtibildu mare de pe carene si rezervor. Cred ca s-ar putea face si la ceva firma de autocolante auto dar trebuie un desen cu dimensiuni sau ceva...ma gandesc am pus pe forum mai demult linkurile, daca nu le gasesti da-mi o adresa de mail pe PM si ti le trimit, eu am dat 35 de roni pe toate, inclusiv cel de pe bascula cu ProLink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 am pus pe forum mai demult linkurile, daca nu le gasesti da-mi o adresa de mail pe PM si ti le trimit, eu am dat 35 de roni pe toate, inclusiv cel de pe bascula cu ProLink Pune-le pentru toti pe aici, te rog, ca toti s-ar putea sa fim interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 are cineva pompa de frana fata ? de fapt si de drept ma intereseaza doar protectia de cauciuc care tine arcul cu tija in locas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 are cineva pompa de frana fata ?de fapt si de drept ma intereseaza doar protectia de cauciuc care tine arcul cu tija in locas am eu toata pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) PACHETUL COMPLET DE STICKERE PENTRU DOMINATOR. Se fac la cutter-plotter pe folie autocoloanta si le aplicati cu ajutorul unei folii de transfer. Costa 30-50 de lei pe setul complet. Degresati bine suprafata inainte de aplicare. Complete_Dominator_Sticker_pack.zip Editat Martie 26, 2011 de lucay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 PACHETUL COMPLET DE STICKERE PENTRU DOMINATOR.Se fac la cutter-plotter pe folie autocoloanta si le aplicati cu ajutorul unei folii de transfer. Costa 30-50 de lei pe setul complet. Degresati bine suprafata inainte de aplicare. Oare ce program imi trebuie ca nu reusesc sa le deschid? Sunt cele care le ai si tu pe motor sau exista si modelul din poza pe care am postat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Oare ce program imi trebuie ca nu reusesc sa le deschid?Sunt cele care le ai si tu pe motor sau exista si modelul din poza pe care am postat-o? Stickerele sunt cum le am eu pe motor, cel cu Dominator este in doua variante, dupa cum se vede mai jos Pentru a deschide fisierele ai nevoie de Corel Draw!, Photoshop sau alte aplicatii de grafica vectoriala, incearca cu GIMP (e free); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Salutare Am aparut si eu pe aici, de 2 zile sunt fericitul posesor al unui dominator NX650 din '89 Si acum intrebarea unde gasesc si eu un cric central si crash bar O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate