DarkDrac Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 A pus Solo. Lant de la 'Fierarie' legat cu sirma, infasurat pur si simplu pe roata. El zice ca nu a stricat nimic. /index.php?...st&p=646792Pentru moto exista doar niste chestii "de gheatza" (niste placi care sa prind de cauciuc cu chinga ca antiderapantele pe talpa de la cizme. Mersi mult,nu prea stiu sa caut pe forum...am dat search -lanturi,lanturi antiderapanate- si mi-a gasit numa balarii.O sa-mi pun in top case 2 m de lant si niste sarma oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) probabil o sa zgarii jentile. doar s-au zgariat si cand am schimbat guma cu leviere. domi e vaca prea mare pentru noroaie sau pante abrupte cu iarba uda. just my 0.02$ . Editat Aprilie 1, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 probabil o sa zgarii jentile. doar s-au zgariat si cand am schimbat guma cu leviere. domi e vaca prea mare pentru noroaie sau pante abrupte cu iarba uda. just my 0.02$ . Corect,nu prea merge prin noroi...prima data cand am nimerit intrunul am si cazut.... usor .Totusi,pun pariu ca se schimba mult situatia cand ai lantu' infasurat pe roata.Sper sa-l incerc weekendul asta si revin cu amanunte. PS. -Am o propunere de tura pt uichendul asta,nu intereseaza pe nimeni sa-si scoata mobra pe coclau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 PS. -Am o propunere de tura pt uichendul asta,nu intereseaza pe nimeni sa-si scoata mobra pe coclau?[/b] In momentul asta mi-as lua cimpii pentru ca trebuie sa refac din vina altuia un proiect la care prima data am muncit 2 saptamini (ore suplimentare si we lucrate) si acuma il vrea pina luni (dimineatza evident). nemaivorbind de un drum pina la Brasov pe care s pare ca iar il amin si il reprogramez peste vreo 3-4 we (din cauza de SMAEB si Paste) si o vizita la o fosta colega de servici (cea din semnatura) care acuma e "in stare vegetativa" (dupa o coma). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Corect,nu prea merge prin noroi...prima data cand am nimerit intrunul am si cazut.... usor .Totusi,pun pariu ca se schimba mult situatia cand ai lantu' infasurat pe roata.Sper sa-l incerc weekendul asta si revin cu amanunte. PS. -Am o propunere de tura pt uichendul asta,nu intereseaza pe nimeni sa-si scoata mobra pe coclau? Nu weekendul asta, am de invatat pt niste examene, dar celalalt vin si eu daca mergeti pe undeva soft offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cine si-a pus pe mobra lanturi antiderapante...isi fac treaba?pot strica ceva pe la spite,janta etc?exista pe piata ceva special pt moto? Am folosit odata la masina ca sa trec de niste noroaie si am ramas uimit pe unde am putut trece cu masina apoi.Ma gandeam ca ar putea fi un compromis bun,mai ales ca nu stii cand dai peste un noroi si plus de asta ocupa si putin spatiu pe mobra. Solo a pus lanturi la moto ca sa iasa dintr-o situatie de urgenta. Si era vorba de gheata, nu de noroi. Si a pus lant doar pe spate. Fata oricum facea ce vrea ea. Pt fata ar trebui lant longitudinal. La masina e altceva. Te ajuta lanturile pe noroaie. La moto o sa ai o mare dezamagire. Te pasioneaza drumuri prin noroi - pune-ti cauciucuri de offroad. Lant la moto in noroi va fi un mare fiasco. PS Bagi motoreta la noroaie si te temi sa nu zgarii jentile? Asta e grija cea mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Eu recomand ca noroaiele si ierburile prin care intra domiul sa fie uscate. Altfel plangi dupa carene si alte piese. Una peste alta imi pare rau ca nu ma pot inscrie pentru o tura, data fiind conditia piciorului meu. Asta e In alta ordine de idei, stiti careva vreun service (nu mecanic) la care sa ma pot duce sa-mi rezolv mobra (julituri la greu)? Imi trebuie service pentru ca se va face pe RCA totul. Eu ma gandeam la mymoto, insa nu stiu in ce masura ma pot intelege cu oamenii de acolo... orice sfat ar fi binevenit. Editat Aprilie 2, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 s-a deschis un service nou sukamotors, unul din oamenii de acolo e endurist, nush incercarca. Vezi ca au topic aici: service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Suka, care m-a facut de mi-am luat baterie noua degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Suka, care m-a facut de mi-am luat baterie noua degeaba? Nu stiu, dezvolta...eu doar am venit cu o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cine si-a pus pe mobra lanturi antiderapante...isi fac treaba?pot strica ceva pe la spite,janta etc?exista pe piata ceva special pt moto? Am folosit odata la masina ca sa trec de niste noroaie si am ramas uimit pe unde am putut trece cu masina apoi.Ma gandeam ca ar putea fi un compromis bun,mai ales ca nu stii cand dai peste un noroi si plus de asta ocupa si putin spatiu pe mobra. Eu am pus lanturi la motorul meu ala micu' A mers perfect pe zapada. Incerc sa atasez o fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca-ti dai seama ca vrem si noi sa stim de unde ai lanturile alea si ce dimensiuni au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca-ti dai seama ca vrem si noi sa stim de unde ai lanturile alea si ce dimensiuni au. Da, cred ca-mi dau seama... Daca faci un zoom pe foto se va vedea clar ca sunt niste lantzuri de auto transformate. Trebuie doar un pic de rabdare si iese perfect Pe noroi nu le-am incercat, dar pe zapada si gheata functioneaza perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Da, cred ca-mi dau seama...Daca faci un zoom pe foto se va vedea clar ca sunt niste lantzuri de auto transformate. Trebuie doar un pic de rabdare si iese perfect Pe noroi nu le-am incercat, dar pe zapada si gheata functioneaza perfect. Recunosc ca nu am vazut prea multe lanturi de masina la viatza mea dar sesizasem ca sunt de la ceva de genul. Daca sunt modificate chiar nu ma prind ce anume e modificat. Speram sa fie standard, de la un bemve (sa zicem) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Intrebare: ce putere are alternatorul de Domi? Si cam cat consuma jucaria in mod normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Astazi mi-am montat un far "universal" (+ masca) - genul care se prinde direct pe telescoape, semnale noi pe fata, am reparat suportul de numar (respectiv am ansamblat cele doua bucati cu niste tabla si pop-nituri) si... vrum, vruuuum Aproape ca uitasem cum e (cu al meu) Serban, ti-a spus Domi al tau ca astazi l-am studiat indeaproape si pe toate partile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bine'ai revenit pe strazi... pe domi-ul tau Sa faci bine sa-l speli in weekend ca luni avem sedinta foto cu fratioru julit si fratioru reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Serban, ti-a spus Domi al tau ca astazi l-am studiat indeaproape si pe toate partile? AAAAAAAA, deci tu mi-ai strimbat oglindaaaaaa Las ca te gasesc eu pe camera de supravegheat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bine'ai revenit pe strazi... pe domi-ul tau Sa faci bine sa-l speli in weekend ca luni avem sedinta foto cu fratioru julit si fratioru reparat Multam He, he, cat despre spalat, afla ca l-am spalat de azi-noapte AAAAAAAA, deci tu mi-ai strimbat oglindaaaaaa. Las ca te gasesc eu pe camera de supravegheat....... Sorry, dar deja era stramba cand l-am vazut eu. Nu mi-am permis sa o indrept, ca m-am gandit ca ma vezi pe camera de supraveghere si iesi cu vreun ciomag la mine ("ca de ce-mi strambi domne' oglinda") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Da, cred ca-mi dau seama...Daca faci un zoom pe foto se va vedea clar ca sunt niste lantzuri de auto transformate. Trebuie doar un pic de rabdare si iese perfect Pe noroi nu le-am incercat, dar pe zapada si gheata functioneaza perfect. Suuuuper faine omule....nu am timp sa le fac pentru tura de maine dar cu siguranta imi trag si eu un set.Inca sunt increzator in performantele lor ,nu pentru a le folosi in mod excesiv ci pentru a te scoate din cacao la nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Stop joc, am nevoie de putin ajutor, are idee cineva de vre-un service sau om care face carene? Am o cunostinta care vrea sa isi faca carene pentru un Dominator 1992 model RD002. Plsss help me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Stop joc, am nevoie de putin ajutor, are idee cineva de vre-un service sau om care face carene? Am o cunostinta care vrea sa isi faca carene pentru un Dominator 1992 model RD002. Plsss help me! Pt modelul respectiv se gasesc SH, la preturi foarte bune (pe net). E mult mai simplu (si mai ieftin) asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pt modelul respectiv se gasesc SH, la preturi foarte bune (pe net). E mult mai simplu (si mai ieftin) asa. Unde ca nu a gasit! majoritatea care sunt la dezmembrari au carenele praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Unde ca nu a gasit! majoritatea care sunt la dezmembrari au carenele praf ebay.de sau ebay.it De cand caut eu pt a mea (model 96), am gasit numai modele anterioare... Editat Aprilie 3, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 pusei de un fotosuting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate