Sari la conținut

Accidente

CHUCKY
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 553
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din pacate.... o ninja verde is-xx-tsk.din ce se zvonea reiese k motociclistul a fost de vina....cine detine mai multe detalii sa posteze.eventual starea mototciclistului.

Motociclistul venea pe banda 1, venea dinspre statuia independentei spre trecerea de pietoni de la romtelecom, iar un golf 3 a intrat din scurt de pe banda 2 pe banda 1 peste motociclist, cam in dreptul fostului weedshop. Motocicleta a ricosat peste trotuar in fornetarie, iar motociclistul a zburat peste masina aterizand pe asfalt. Masina are aripa dreapta fata botita, oglinda smulsa si cauciucul taiat, motocicleta are fata varza. Nu stiu foarte multe despre motociclist, s-ar parea ca are doua fracturi; sper sa ma insel.

Echipamentul consta in blugi, tricou, adidasi, manusi de vara si casca. E prima oara cand il vad asa, in rest doar cu un costum probiker prx4.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclistul venea pe banda 1, venea dinspre statuia independentei spre trecerea de pietoni de la romtelecom, iar un golf 3 a intrat din scurt de pe banda 2 pe banda 1 peste motociclist, cam in dreptul fostului weedshop. Motocicleta a ricosat peste trotuar in fornetarie, iar motociclistul a zburat peste masina aterizand pe asfalt. Masina are aripa dreapta fata botita, oglinda smulsa si cauciucul taiat, motocicleta are fata varza. Nu stiu foarte multe despre motociclist, s-ar parea ca are doua fracturi; sper sa ma insel.

Echipamentul consta in blugi, tricou, adidasi, manusi de vara si casca. E prima oara cand il vad asa, in rest doar cu un costum probiker prx4.

dinamica accidentului: masina a schimbat banda fara sa se asigure, motocicleta a fost proiectata in chiosc iar motociclistul in stalp, de aici si fracturile. masina era condusa de un instructor auto...

pe motociclist il cheama radu, are clavicula fracturata, omoplatul fisurat in 2 locuri, coasta 5 fractura...

Link spre comentariu

Nu ar fi prima oara cand se intampla asa ceva

Era sa o patesc si eu cu un idiot in dreptul magazinului super copou cand practic nebunul a tras tare dreapta pe banda mea fara semnalizare fara nimic parca ar fi dat sa intre in mine ... noroc ca nu erau taxiuri in statie si l-am evitat

@pacat de accidentul de aseara, am trecut si eu pe acolo ... sper sa se refaca rapid si poate deacuma sa aiba mereu macar genunchierele si armura pe el

Editat de AdyD
Link spre comentariu

dinamica accidentului: masina a schimbat banda fara sa se asigure, motocicleta a fost proiectata in chiosc iar motociclistul in stalp, de aici si fracturile. masina era condusa de un instructor auto...

pe motociclist il cheama radu, are clavicula fracturata, omoplatul fisurat in 2 locuri, coasta 5 fractura...

unui instructor care face asa un accident, chiar daca nu este in timpul serviciului, ar trebui sa piarda licenta!!! nu incit spiritele aici pe forum, dar asa consider ca ar trebui sa se intample. in unele tari (pt ca ei ajung sa cunoasca cel mai bine elevul) sunt cei care atesta faptul ca persoanele stiu sa conduca si pot lua permis (politia numai elibereaza permisul), dar in cazul in care pt o perioada de 2-3 ani respectivul elev face un accident grav ... autoritatile "umbla" la licenta lui!!!

Link spre comentariu

Nu ar fi prima oara cand se intampla asa ceva

Era sa o patesc si eu cu un idiot in dreptul magazinului super copou cand practic nebunul a tras tare dreapta pe banda mea fara semnalizare fara nimic parca ar fi dat sa intre in mine ... noroc ca nu erau taxiuri in statie si l-am evitat

@pacat de accidentul de aseara, am trecut si eu pe acolo ... sper sa se refaca rapid si poate deacuma sa aiba mereu macar genunchierele si armura pe el

Si eu am patito de 2 ori, o data cu o tanti si o data cu un bou care tot lafel ... dar fiind incepator aveam viteza mica si am avut timp sa evit ...

Dar mereru evit sa ies la ore de varf si pe strazi aglomerate ... nu-mi place sa merg in oras de loc ... numa idioti aproape pe tot drumu ... Cel mai bine in afara pe trasee fara trafic .... as propune sa facem un forum cu nr de la masinile idiotilor macar sa stim de cine sa ne ferim :( in trafic sau sa le lipim din mers stiker'e cu atentie la motociclisti :cheers:)

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu

sau sa le lipim din mers stiker'e cu atentie la motociclisti :cheers:)

se pot face niste stikere transparente cu inscris pe ele care se pot lipi pe oglinda retrovizoare

Link spre comentariu

nu scrie daca pe trotuar desi cam greu, sau nu pe trecererea de pietoni dar stirea suna bine

Mesaj completat

la 7km dupa tg frumos

post-669-1279528646_thumb.jpg

post-669-1279528752_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 1 month later...
Doamne Fereste!!!!! :( baiatu a patit ceva? femeia lui? ca mergeau impreuna. si el avea obiceiu de a nu lega casca

el e intreg nu a patit absolut nimic iar prietena lui nu era pe motor era intr-o masina.

Link spre comentariu

Doamne Fereste!!!!! :( baiatu a patit ceva? femeia lui? ca mergeau impreuna. si el avea obiceiu de a nu lega casca

toti sunt ok, din cate stiu fata nu era pe motor

cauzele nu stiu exact poate o sa scrie el pe forum

Link spre comentariu

toti sunt ok, din cate stiu fata nu era pe motor

cauzele nu stiu exact poate o sa scrie el pe forum

motocicleta fiind prea sexy, ala cu masina nu s-a putut abtine si a vrut sa i-o traga pe la spate. E un caz clar de radiatorus captivus.

Link spre comentariu

Presarea celui din fata, fiie ca e motocicleta fie ca e autoturism, este pedepsita in Europa cu amenda.

La noi, acest lucru trece neobservat de autoritatile legiuitoare si de aici nesimtirea conducatorilor auto capata proportii.

Probabil ca este vorba de un mare gigolo, care a vrut sa demonstreze ca poate depasi o motocicleta.

Personal, ori ma duc tare in fata masinilor, ori ii las sa ma depaseasca. In general "conservarii" sunt stinjeniti de prezenta in fata lor a motociclistilor.

Link spre comentariu

eu din cate au auzit.. cica politia l-a scos vinovat pe motociclist.. cum ca a franat prea violent sau fara motiv :( .. dar stiam de o lege care se cheama pastrarea distantei regulamentare.. nu de lege cu franat fara motitv... inca nu am apucat sa vb cu motociclisul sa imi spuna ce s-a intamplat exact

Link spre comentariu

eu din cate au auzit.. cica politia l-a scos vinovat pe motociclist..

chestia asta "am auzit" e prea romaneasca, suna omu vb cu el afla o informatie si apoi scrie

eu am vorbit sambata cu el si a zis ca ala e vinovat conform politiei

da... a vrut sa fie culpa comuna insa din ce am inteles de la alin politia a "scos" vinovat pe ala cu masina

bine ca in urma celor 3 accidente petrecute vineri spre gheorgheni toti 3 nu au patit nimic

Link spre comentariu

Alin nu are nimic, e bine mersi ... a mers si el vreo 50 de metri calare pe rezervor, nimic mai mult. Nici motorul nu are mare lucru, singura chestie nasoala e faptul ca i-a rupt coditza, in rest rezervorul facut semi acordeon, janta spate polizata bine(i-a blocat roata spate si a taraito panaa facut explozie si a polizat bine buza ce ii tine cauciucul sa nu sara de pe janta) si toba sarita ... Vinovat l-au scos pe cel cu masina, nu stiu exact detaliile ca nu am fost acolo dar din cate am inteles s-au cam impuns, asta cu masina initial nu l-a lasat sa treaca, in final a trecut si s-a dus, asta dupa el, s-au fugarit un pic si in final alin si-a bagat picioru si a lasat-o moale ne lasandu-l pe dobitocul cu masina sa treaca ... omu destept fiind s-a facut spre el sa-l "sperie". Bine ca nu l-a speriat de tot, fieru se face ...

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu

Alin nu are nimic, e bine mersi ... a mers si el vreo 50 de metri calare pe rezervor, nimic mai mult. Nici motorul nu are mare lucru, singura chestie nasoala e faptul ca i-a rupt coditza, in rest rezervorul facut semi acordeon, janta spate polizata bine(i-a blocat roata spate si a taraito panaa facut explozie si a polizat bine buza ce ii tine cauciucul sa nu sara de pe janta) si toba sarita ... Vinovat l-au scos pe cel cu masina, nu stiu exact detaliile ca nu am fost acolo dar din cate am inteles s-au cam impuns, asta cu masina initial nu l-a lasat sa treaca, in final a trecut si s-a dus, asta dupa el, s-au fugarit un pic si in final alin si-a bagat picioru si a lasat-o moale ne lasandu-l pe dobitocul cu masina sa treaca ... omu destept fiind s-a facut spre el sa-l "sperie". Bine ca nu l-a speriat de tot, fieru se face ...

nu cred ca e numai atat ce ai enumerat tu. mai e ceva stricat.

Editat de hondafan
Link spre comentariu

nu cred ca e numai atat ce ai enumerat tu. mai e ceva stricat.

conteaza ce e stricat? sau cum de s-a intamplat?

e bine ca totusi cineva din "joaca " asta va invata ceva

Link spre comentariu

Ba cam atata are, i-a intrat intre roata si codita, impingand codita prin undertail ... nici janta nu ar fi avut nimic daca nu ii prindea motorul inclinat si ii poliza buza, in rest pare destul de rotunda

Mesaj completat

conteaza ce e stricat? sau cum de s-a intamplat?

e bine ca totusi cineva din "joaca " asta va invata ceva

Conteaza ... face diferenta intre un motor recuperabil si unul nerecuperabil ce ajunge direct la dezmembrat ...

Link spre comentariu

din cate am inteles s-au cam impuns, asta cu masina initial nu l-a lasat sa treaca, in final a trecut si s-a dus, asta dupa el, s-au fugarit un pic si in final alin si-a bagat picioru si a lasat-o moale ne lasandu-l pe dobitocul cu masina sa treaca ... omu destept fiind s-a facut spre el sa-l "sperie".

De cele mai multe ori, rezultatul acestor ambitii, este similar sau chiar mai grav decit cazul in discutie, fie ca esti cu motorul fie ca esti cu masina.

Cind dati peste un astfel de sofer, evitati-l cit mai mult.

Si cel mai important: NU FITI CEL CARE INITIAZA CONFLICTUL.

Stiu ca apar mincarimi in mina dreapta, insa nu le dati curs.

Acordati respect celor din trafic, indiferent in ce mijloc de transport se afla.

Ceea ce era de dovedit, s-a dovedit de mult. O motocicleta si mai ales una sport, nu poate fi depasita de mare parte din autoturisme.

Acest lucru nu mai trebuie demonstrat, mai ales in traficul curent. Nu ajuta la nimic. Lasa-l sa treaca daca tine mortis, sau depaseste-l regulametar cind nu are nici o sansa sa tina pasul. In situatii la limita se va simti lezat si va reactiona intr-un mod negativ.

Mare grija in trafic. Nu fortati nota, indiferent de situatie.

Numai bine.

Link spre comentariu

... omu destept fiind s-a facut spre el sa-l "sperie".

pai alin daca rectioneaza rapid.... il poate baga pe ala la tentativa de omor.. si sau sa il stoarca bine de tot de bani pe langa asigurare

Link spre comentariu