Radu_Alecs Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 avand in vedere ca si sprintmotor si cel al lui manutza cat si ailed sunt/au fost in imediata vecinatate a bzi-ului..pot banui ceva legaturi privind ciuda lor aparent "nevinovata" fata de motocilisti. intrebare pt cei mai sus numiti : ce le-ati facut fratilor? Echipa BZI dispune de unul sau mai multe scannere de frecvente radio si stau mai ceva ca DNA-ul pe "firul" politiei... asa au ajuns si vor ajunge inaintea fortelor de (dez)ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Si tre' sa fwta motociclistul la cap cu tot felul de intrebari idioate?Sa faca poze si sa-si vada de treaba lor,pina nu si-or lua-o odata de n-o sa mai vina la niciun accident cu motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Alecs Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Si tre' sa fwta motociclistul la cap cu tot felul de intrebari idioate?Sa faca poze si sa-si vada de treaba lor,pina nu si-or lua-o odata de n-o sa mai vina la niciun accident cu motociclisti. ei te pot intreba orice...nu esti obligat sa le raspunzi, sau sa le acorzi acel "minunat" interviu.sunt ca niste lipitori. silence is gold... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Echipa BZI dispune de unul sau mai multe scannere de frecvente radio si stau mai ceva ca DNA-ul pe "firul" politiei... asa au ajuns si vor ajunge inaintea fortelor de (dez)ordine. de ce ai nevoie ca sa emiti pe frecventa aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 28, 2010 Autor Share Postat Martie 28, 2010 e ilegal sa emiti pe aceea frecventa si te prinde rapid.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Alecs Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 de ce ai nevoie ca sa emiti pe frecventa aia ? sa emiti pe aceeasi frecventa cu politia? nu prea ai cum...linia e securizata, sau ma rog partial securizata si cum spune si chucky "e ilegal sa emiti pe aceea frecventa si te prinde rapid..." in caz de ai reusi sa "interactionezi" cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 ehh in cazul asta poate le face politia o farsa si ii trimite pe undeva prin zona industriala sau la dracu in praznic sa astepte un "event" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 de ce ai nevoie ca sa emiti pe frecventa aia ? nu ai voie, si statiile celor de la BZI doar intercepteaza transmisiunile Politie, Salvarii, Pompierilor etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 se cheama scanere si se gasesc in comert si nu emit ci doar receptioneaza politia/salvarea pomierii/etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Azi la ora 9.30 in podul de fier, o Yamaha 600 Fazer gri, motorul era fix langa trecerea de pietoni de langa statia de taxi de acolo. Mai multe detalii nu am ca nu am putut sa opresc si deja erau suficienti oameni acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 discutam acum cu un prieten, se afla pe la starea civila si cica in mom discutiei s-a produs un accident moto + opel, mi-a inchis sa acorde primul ajutor..revin cu detalii cand ma suna Mesaj completat moto bc-05-enb venea dinspre centru pe stefan cel mare spre palat, avea verde la intersectia de la casa modei , opel urca din spate de la casa modei pe banda din stanga era rosu, pe banda din dreapta verde intermitent, s-a bagat pe banda din dreapta, a facut dreapta scurt si a vrut apoi sa faca stanga pe interzis, moto din cate am inteles a intrat in aripa stanga fata a masinii, moto bund e aruncat la gunoi, motociclist stare de soc rupte toate hainele de pe el, zdrelit, nimic rupt din cate am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Alecs Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 http://www.bzi.ro/accident-rutier-in-canta-foto-172240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 buna gacica aia in negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 am inteles ca a fost un accident in seara asta in fosta statie de trolebuz vis a vis de romtelecom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Alecs Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Din pacate.... o ninja verde is-xx-tsk.din ce se zvonea reiese k motociclistul a fost de vina....cine detine mai multe detalii sa posteze.eventual starea mototciclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Din pacate.... o ninja verde is-xx-tsk.din ce se zvonea reiese k motociclistul a fost de vina....cine detine mai multe detalii sa posteze.eventual starea mototciclistului. Motociclistul venea pe banda 1, venea dinspre statuia independentei spre trecerea de pietoni de la romtelecom, iar un golf 3 a intrat din scurt de pe banda 2 pe banda 1 peste motociclist, cam in dreptul fostului weedshop. Motocicleta a ricosat peste trotuar in fornetarie, iar motociclistul a zburat peste masina aterizand pe asfalt. Masina are aripa dreapta fata botita, oglinda smulsa si cauciucul taiat, motocicleta are fata varza. Nu stiu foarte multe despre motociclist, s-ar parea ca are doua fracturi; sper sa ma insel. Echipamentul consta in blugi, tricou, adidasi, manusi de vara si casca. E prima oara cand il vad asa, in rest doar cu un costum probiker prx4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ailed Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Motociclistul venea pe banda 1, venea dinspre statuia independentei spre trecerea de pietoni de la romtelecom, iar un golf 3 a intrat din scurt de pe banda 2 pe banda 1 peste motociclist, cam in dreptul fostului weedshop. Motocicleta a ricosat peste trotuar in fornetarie, iar motociclistul a zburat peste masina aterizand pe asfalt. Masina are aripa dreapta fata botita, oglinda smulsa si cauciucul taiat, motocicleta are fata varza. Nu stiu foarte multe despre motociclist, s-ar parea ca are doua fracturi; sper sa ma insel. Echipamentul consta in blugi, tricou, adidasi, manusi de vara si casca. E prima oara cand il vad asa, in rest doar cu un costum probiker prx4. dinamica accidentului: masina a schimbat banda fara sa se asigure, motocicleta a fost proiectata in chiosc iar motociclistul in stalp, de aici si fracturile. masina era condusa de un instructor auto... pe motociclist il cheama radu, are clavicula fracturata, omoplatul fisurat in 2 locuri, coasta 5 fractura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdyD Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Nu ar fi prima oara cand se intampla asa ceva Era sa o patesc si eu cu un idiot in dreptul magazinului super copou cand practic nebunul a tras tare dreapta pe banda mea fara semnalizare fara nimic parca ar fi dat sa intre in mine ... noroc ca nu erau taxiuri in statie si l-am evitat @pacat de accidentul de aseara, am trecut si eu pe acolo ... sper sa se refaca rapid si poate deacuma sa aiba mereu macar genunchierele si armura pe el Editat Iunie 1, 2010 de AdyD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 dinamica accidentului: masina a schimbat banda fara sa se asigure, motocicleta a fost proiectata in chiosc iar motociclistul in stalp, de aici si fracturile. masina era condusa de un instructor auto... pe motociclist il cheama radu, are clavicula fracturata, omoplatul fisurat in 2 locuri, coasta 5 fractura... unui instructor care face asa un accident, chiar daca nu este in timpul serviciului, ar trebui sa piarda licenta!!! nu incit spiritele aici pe forum, dar asa consider ca ar trebui sa se intample. in unele tari (pt ca ei ajung sa cunoasca cel mai bine elevul) sunt cei care atesta faptul ca persoanele stiu sa conduca si pot lua permis (politia numai elibereaza permisul), dar in cazul in care pt o perioada de 2-3 ani respectivul elev face un accident grav ... autoritatile "umbla" la licenta lui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ang3ldrak3 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Nu ar fi prima oara cand se intampla asa ceva Era sa o patesc si eu cu un idiot in dreptul magazinului super copou cand practic nebunul a tras tare dreapta pe banda mea fara semnalizare fara nimic parca ar fi dat sa intre in mine ... noroc ca nu erau taxiuri in statie si l-am evitat @pacat de accidentul de aseara, am trecut si eu pe acolo ... sper sa se refaca rapid si poate deacuma sa aiba mereu macar genunchierele si armura pe el Si eu am patito de 2 ori, o data cu o tanti si o data cu un bou care tot lafel ... dar fiind incepator aveam viteza mica si am avut timp sa evit ... Dar mereru evit sa ies la ore de varf si pe strazi aglomerate ... nu-mi place sa merg in oras de loc ... numa idioti aproape pe tot drumu ... Cel mai bine in afara pe trasee fara trafic .... as propune sa facem un forum cu nr de la masinile idiotilor macar sa stim de cine sa ne ferim in trafic sau sa le lipim din mers stiker'e cu atentie la motociclisti ) Editat Iunie 1, 2010 de ang3ldrak3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 sau sa le lipim din mers stiker'e cu atentie la motociclisti ) se pot face niste stikere transparente cu inscris pe ele care se pot lipi pe oglinda retrovizoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Are cineva mai multe date despre articolele astea doua? http://www.bzi.ro/soti-loviti-de-o-motocic...tii-cuza-173393 http://www.iasiplus.ro/news/0,1/26813/Sot+...otocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Are cineva mai multe date despre articolele astea doua? http://www.bzi.ro/soti-loviti-de-o-motocic...tii-cuza-173393 http://www.iasiplus.ro/news/0,1/26813/Sot+...otocicleta.html nu scrie daca pe trotuar desi cam greu, sau nu pe trecererea de pietoni dar stirea suna bine Mesaj completat la 7km dupa tg frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Doamne Fereste!!!!! baiatu a patit ceva? femeia lui? ca mergeau impreuna. si el avea obiceiu de a nu lega casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Doamne Fereste!!!!! baiatu a patit ceva? femeia lui? ca mergeau impreuna. si el avea obiceiu de a nu lega casca el e intreg nu a patit absolut nimic iar prietena lui nu era pe motor era intr-o masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate