Gixu. Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Interesante proiectoare O sa de genul ala imi trebuie si mie. Probabil o sa ma simt ca pe un chopper cu ape( am inaltatoare de 3 cm) dar aia e ) Pana una-alta plimb ursul,pardon,masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 O sa de genul ala imi trebuie si mie. Probabil o sa ma simt ca pe un chopper cu ape( am inaltatoare de 3 cm) dar aia e ) Las', ca esti obisnuit... O dai la un draivtest cand treci prin tara? Sa ma lamuresc si io cum e cu 'ondele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 ) Pana in vara se pot schimba multe bre ) » Post actualizat in 18 Feb 2017 23:29 Evident,desigur! » Post actualizat in 19 Feb 2017 18:17 Azi am dat o "fuga" pana la Munchen, la IMOT. Am ramas surprins sa vad cat de slab pregatiti sunt Japonezii la capitolul enduro. Honda a adus un CRF 250 Rally si scuterul ala dubios...Parerea mea e ca noul lider de piata va deveni KTM-ul. Pe viitor voi trce probabil la un 1290 Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Imi vand husa de rezervor Bagster si geanta aferenta. Atasez poze. Pret: 400 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 ai da separat tank bag-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 O merge si pe modelul vechi? A mea e 1999, rezervorul pare la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Eu tot din 99 am si nu am vazut sa fie vreo diferenta la rezervor fata de cele mai noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Le iau cu mine si probam. La o bere nefiltrata, fara alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Din pacate, eu momentan sunt la pat, nu ma pot deplasa... si mobra e intr-o parcare privata, departe de casa. Daca nu le dai pana imi revin, vorbim si probam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 La mine nu e graba. Insanatosire grabnica! Am fost la RAR si am rezolvat nimic. Am facut ca blonda, programare la auto in loc de moto si n-au vrut sa ma bage pe rampa. Reprogramare pe 01 martie, de martisor Maine cred ca se lasa cu o ieseala... ca prea e frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Oare de unde ai luat husa de rezervor? Sau a venit moto cu ea (imi cer scuze daca informatia asta este undeva pe topic, nu mai stau acum sa caut). Chestia e ca ma tenta si pe mine o husa de rezervor, dar nu eram inca hotarat. Oricum, prioritate are Geo, ca el a intrebat primul Apropo, Geo, insanatosire grabnica si nu mai face niciodata prostia sa pui panza de taiat lemn pe flex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Asa a venit moto. Daca era alta culoare - motorul - pastram si husa. Insa imi place mai mult fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 @Borsulica, la cine ai modificat saua? Pana in vara merg asa cu ea,apoi o sa incerc sa o transform. In alta ordine de idei, de unde as putea cumpara un scut metalic pentru vaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 La mine nu e graba. Insanatosire grabnica! Am fost la RAR si am rezolvat nimic. Am facut ca blonda, programare la auto in loc de moto si n-au vrut sa ma bage pe rampa. Reprogramare pe 01 martie, de martisor Maine cred ca se lasa cu o ieseala... ca prea e frumos! Oare de unde ai luat husa de rezervor? Sau a venit moto cu ea (imi cer scuze daca informatia asta este undeva pe topic, nu mai stau acum sa caut). Chestia e ca ma tenta si pe mine o husa de rezervor, dar nu eram inca hotarat. Oricum, prioritate are Geo, ca el a intrebat primul Apropo, Geo, insanatosire grabnica si nu mai face niciodata prostia sa pui panza de taiat lemn pe flex Multumesc pt urari. Sper sa incep sa merg in maxim 2 saptamani. Daca o vrei tu, nu e suparare... nu pot sa tin blocata husa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Multumesc pt urari. Sper sa incep sa merg in maxim 2 saptamani. Daca o vrei tu, nu e suparare... nu pot sa tin blocata husa. Eu stau cam prost cu banii acum si nu vreau sa incurc pe nimeni. Poate pe viitor cumpar si eu asa ceva, desi, dupa cum zice un coleg mai sus, parca arata foarte bine si rezervorul asa cum e el... Nehotararea asta, dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Azi am profitat de cele 12 grade si am iesit la o tura de acomodare. Am facut aproximativ 200 km in jurul orasului... M-a surprins f placut si sunt convins ca nu eram mai fericit daca imi cumparam de la dealer 990-ul pentru care am facut drumul. E neutra oe viraje,trece usor peste hopuri si niveleaza f bine asfaltul peticit. Dupa aproape 4 ore la ghidon, am inca energie ca si cand as fi stat pe canapea la tv. Cica am deschis sezonul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Pe virajele alea sa tot mergi cu Varadero... Noi, cei din tara, putem doar sa visam deocamdata la asemenea drumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Azi pana la Chiciu. Foarte misto mobra, asa cum spune si Gixu, nu simti oboseala... Imi trebuie parbriz - nr 1 pe lista! Am avut azi un vant... de exceptie! » Post actualizat in 24 Feb 2017 11:53 Hahaha!!! Ieri am fost, nu azi. A ramas netrimis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) De parbriz simt si eu nevoia, inca n-am gasit unul sh sau mai acceptabil ca pret... in schimb saua nu prea imi place, imi cam amorteste fundul daca merg mai mult. Bine, ma obisnuiesc dupa un timp, dar tot e deranjant... Editat Februarie 24, 2017 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Parbrizul de pe vaca ma protejeaza super. Te simti ca intr-un cocon. Pana acum tot am amanat tura in Alpi,de acum imi fac planul . Ce inseamna sa nu fie timpul ei. Acum 3 ani am testat un Varadero identic. Mi s-a parut greoaie,lipsita de putere si de protectie. Acum m-am dat jos doar pentru cateva poze si am sarit chiar si o oprire programata pe traseu la un castel cu un restaurant fantastic. In plis,m-am plimbat cateva ore unde am vazut cu ochii,fara destinatie. Prevad o vara lunga si cu muulte drumuri serpuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Depinde mult de inaltimea ta... eu am 1.82 si imi iese cam mult capul peste parbriz. Vreo 5-10cm daca era mai inalt, era numai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Gixu are deflector si il apara muult mai bine ca parbrizul stock. Eu am 1.72 - pitic - si simt ca-mi trebuie unul mai inalt. Am pus ochii pe ala de la MRA, cu 9 cm mai inalt plus deflector si il comand cat de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Eu sunt cat Tom Cruise ()) ) » Post actualizat in 24 Feb 2017 17:33 Hai cu temperaturile corespunzatoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) Ce ar fi mai bun: un deflector sau un parbriz mai mare(lung)? Editat Februarie 24, 2017 de vlad.apetroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Un parbriz mai mare cu deflector Deflectorul are avantajul reglajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate