Infinity Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 eu zic k e frumoasa gagik lui .. si nu e grasa cum spuneau alti ii place sa glumeasca si lui si e bine asa k daca am fi suparati mereu ..ajungem emo da gabi stim ca esti tot tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littleme Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 'nu e aici Gaby incearca in alta parte .. in poze 'elefantu de care vorbeste toata lumea arata normal ,parerea mea sau poate trebuia sa fie si roakera sa fie pe placu la alti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) 'nu e aici Gaby incearca in alta parte .. in poze 'elefantu de care vorbeste toata lumea arata normal ,parerea mea sau poate trebuia sa fie si roakera sa fie pe placu la alti o fi el prost da nici chiar asa prost incat sa puna pe forum poza cu gagicasa in puta goala. aia e o poza luata de pe net. Curu lu gagicasa n-ar fi incaput in poza. Eventual daca era facuta din satelit poza (gagica aia cu care sta el ca sa ii dea tatal ei bani de motor, benzina, mancare, gel de par, hartie de buda etc etc. - plata pe limbi) Editat Mai 23, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 nu e naspa pana la urma gacica lui uitati-va pe ProBike sa vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Deci pana la urma e a lui motocicleta sau nu? Daca e a lui, dupa cat s-a facut misto de el, cred ca s-a ambitionat si s-a dus la circuit sa se invete, sa demonstreze ca poate. Daca ai un Bentley, ma gandesc ca transport si cazare si asa langa un circuit e ceva ce nu simti la buzunar. Editat Mai 26, 2008 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 biaggi , ai tot pus poze , cum sunt uni , cum sunt alti dar in sfarsit , uitete si pe tine . http://funpic.hu/en.picview.php?id=25848&a...mp;s=dd&p=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 biaggi , ai tot pus poze , cum sunt uni , cum sunt alti dar in sfarsit , uitete si pe tine . http://funpic.hu/en.picview.php?id=25848&a...mp;s=dd&p=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 o fi el prost da nici chiar asa prost incat sa puna pe forum poza cu gagicasa in puta goala. aia e o poza luata de pe net. Curu lu gagicasa n-ar fi incaput in poza. Eventual daca era facuta din satelit poza (gagica aia cu care sta el ca sa ii dea tatal ei bani de motor, benzina, mancare, gel de par, hartie de buda etc etc. - plata pe limbi) obositule sa iti vezi de femeia ta.......hai la furat ca tara-i mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 obositule sa iti vezi de femeia ta.......hai la furat ca tara-i mare... esti prost, ai fata de prost iar motocicleta din poza pun pariu pe cat vrei tu ca nu este a ta. ce loser ce boala am eu pe ratatii care se suie pe motoretele altora doar sa faca poze. am citit si thread-ul de pe pro-bike unde am ras cu lacrimi... frate specia voastra ar trebui sa dispara in acelasi mod ca cea a dinozaurilor... IN CHIN! da-te-n mo', esti varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) pe probike era sa'mi pun pampersi ras cu lacrimi coxaneluleeeeeee unde esti frateeeeeeeeeeeeee??? Editat Mai 27, 2008 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 yo gabitza cum ckoaie stai tu si nu zici nimic cand se intreaba lumea daca e sau nu e mobra ta? da-le o replica d-aia demnta de un linge blide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 da-le o replica d-aia demnta de un linge blide se gandeste la o replica acida... nu-l intrerupe ca pierde siru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ..sau isi sterge lacrimile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Care-s uscate si de asta dureaza asa mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Care-s uscate si de asta dureaza asa mult! sa va fac o poza la talon?............ma da se moare la greu acolo la bucuresti,ma da zice-ti ca aveti experienta...TOATE MOTOARELE DE BUCURESTI SUNT JULITE FRECATE SI VOPSITE......nas cumpara din bucuresti motor nici in ruptul capului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sa va fac o poza la talon?............ma da se moare la greu acolo la bucuresti,ma da zice-ti ca aveti experienta...TOATE MOTOARELE DE BUCURESTI SUNT JULITE FRECATE SI VOPSITE......nas cumpara din bucuresti motor nici in ruptul capului. Ba...da ai gandit-o mult? Ai o coerenta in idei de nu-i adevarat. Pai na...asa se intampla, cand vrei sa devii bun te duci pe pista si mai cazi. Mai bine asa decat sa pozezi motoru unia sau unu din showroom si sa te lauzi cu "noul" tau motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Ba Gabi da prost esti mah tu ca te gandesti ca noi murim aici in Bucuresti.Cum poti sa spui ma asta?Pe bune indiferent de ce dispute avem noi cu tine de fapt cu ineptiile debitate de tine tu nu ar trebui sa gandesti asa INCA O DATA TE-AI FACUT DE C.ACA.T MA RATATULE BESI IN PLM MEA SI IN PL COMUNITATII DIN BUC B.OULE Editat Mai 29, 2008 de giesecsar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Ba Gabi da prost esti mah tu ca te gandesti ca noi murim aici in Bucuresti.Cum poti sa spui ma asta?Pe bune indiferent de ce dispute avem noi cu tine de fapt cu ineptiile debitate de tine tu nu ar trebui sa gandesti asa INCA O DATA TE-AI FACUT DE C.ACA.T MA RATATULE BESI IN PLM MEA SI IN PL COMUNITATII DIN BUC B.OULE ma stati in ghips daca sunteti smecherii...............stii unde sunt smecherii la ora asta....prin cimitire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 lasa dumele standard ca e sec mai povesteste-ne de motor ce i-ai mai facut, ce i-ai mai modificat... cum merge sa moara dusmanii de pe forum de ciuda. replici din astea seci poate sa dea orice prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 da gaby ai zis un lucru destul de adevarat ala cu smekerii sunt in cimitir dar hai sa nu mai aruncam cu rahat si chiar asa ce mai face drujba? ceva nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfa Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 asteapta sezonu de iesit din cusca,da ce musca de rupe.... poze noi!!!!cauciucurii michelin incaltata pt.vara si scaunu brodat .....sarbatorii fericite!!! ...din punctul meu de vedere atata timp cat tu confunzi saua motocicletei cu scaunul de la birtul din colt,nu prea ai legatura cu ''fenomenul'' moto!!..in alta ordine de idei te rog las-o mai usor cu smecherii din cimitire pentru ca odata,mai devreme sau mai tarziu toti ajungem acolo!!....pacat ca vorbesti asa mai ales ca a fost o saptamana rea pentru tot motociclismul din RO ..si un pic de respect asa!!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 mama ... si pe forumul asta dau de tine ma gabytzu??? i-ai pus macar furtune metalice mah sau tot la scaunul ala cusut cu suzuki si cauciucele alea enduro ai ramas??? vad ca si pe aici te-ai dat in stamba ... numai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ma stati in ghips daca sunteti smecherii...............stii unde sunt smecherii la ora asta....prin cimitire. Si cine sa da smecher pe aici...tocmai tu! Ma rog...mai bine spune un Doamne fereste...ca tare prost mai esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ... cauciucele alea enduro ai ramas??? ... VOI SUNTETI NISTE NECUNOSCATORII!!!! alea e caucioacele de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ignorati-l... abia atunci o sa-l doara; cata vreme va balaciti cu el in mocirla, e fericit am obosit sa tot vad topicul asta mizerabil in varful forumului, lasati-l dreaq sa se stinga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate