Sari la conținut

AAseara


rontz
 Share

Postări Recomandate

Daca miine tot e zi de vizita oficial, facem o vizita?

Ma ia si pe mine cineva, sau macar sa-mi spuna unde ajung? Ca habar nu am unde e spitalul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 149
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am fost azi la Maria. Ma asteptam sa gasesc mai multa lume, dat fiind ca este duminica.

A fost si o realizare: cind Maria a auzit ca am venit cu motorul, a topait pina afara la aer curat ca sa-l vada (pe motor, bineinteles). Se pare ca a binedispus-o sunetul a 10000 rpm ... nu stiu daca si ceilalti pacienti au fost de acord, dar nu au aruncat nimic pe geam.

Tot azi a promis ca va merge si ea la Motorrock de la Ploiesti.

Editat de ipman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@catalin: a avut casca, da a sarit la impact, scrie mai inainte in topic tot!!!

 

 

 

ne-am semnat: subsemnatul, leoncio, ala satanist care a facut crucea e ares666 :laugh:  :ok:  :ok:

da nu e orice cruce, e o cruce malteză, ca între chopperişti... că după acest eveniment, nici unul dintre noi nu trece pe alt tip de motoretă, rămânem la choppere.

 

P.S. bineînţeles că ipman mi'a dat voie să îi parchez ZX9'le lui în curtea spitalului, spre disperarea portarilor, şi spre uimirea mea, chiar mi'a plăcut, chiar mult. :laugh:

 

Maria again, rulez. După ce a luat o gură mare de aer, admirând motorul lui ipman, din cauza efortului destul de mare de a merge pe culoarul respectiv, era overwhelmed.... oricum, cu pauze lungi şi dese, a ajuns înapoi în pat... şi avea poftă de o ţigară, dar ne'am abţinut să îi dăm, trebuie să se refacă, şi după aia are voie la tabac, da poate se lasă până una alta... :D :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum am citit, nu-mi vine sa cred, imi pare rau de accident, din pacate multi trecem prin situatii d-astea mai ales la inceput (am si eu destule urme de genul asta), echipamentul si atentia sporita conteaza foarte mult in nebunia asta de pe soselele din Romania...si sunt din ce in ce mai multe masini, deja traficul e de mult un calvar in care trebuie sa gindesti de 10 ori sau chiar daca ai facut-o, sa ai reactii fulgeratoare... si chiar asa cum ti-e norocul, sportul asta nu e o joaca. Maria, ne-am cunoscut cu o zi inainte de treaba asta nasoala in Etrusco (eram cu Shadow-ul), vorbeai impreuna cu prietenul tau de incidentul cu Matiz-ul, dar nici nu ne gindeam ca poate fi mai rau: multa putere si rabdare mai ales, o sa-ti revii, o sa vezi c-o sa fie bine. Spuneai tot atunci ca nu stii daca o sa poti ajunge la Ploiesti din cauza unui examen:uite ca acum e o alta cauza, cu adevarat nasoala...asa ca smile, tomorrow could be worse! Insanatosire grabnica si ma bucur ca a fost multa lume care te-a sustinut si te sustine, s-a dovedit inca o data ca motociclistii sunt caractere adevarate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Maria, ne-am cunoscut cu o zi inainte de treaba asta nasoala in Etrusco (eram cu Shadow-ul).

 

 

Insanatosire grabnica si ma bucur ca a fost multa lume care te-a sustinut si te sustine, s-a dovedit inca o data ca motociclistii sunt caractere adevarate.

Dap stiu cine esti ,imi aduc aminte foarte bine.Mi-a facut mare placere,dar stai linistit ca o sa ma intorc pe sosele desi sunt convinsa ca sezonul asta e gata pentru mine si-mi pare tare rau pentru asta dar o sa ma intorc pe motor imediat ce o sa simt ca recuperarea mea e completa si asta cred ca o sa fie cam prin septembrie ,sper eu.

Da intr-adevar se pare ca motociclisti au dovedit inca o data ca sunt niste oameni deosebiti pe care te poti baza la nevoie si sper ca o pot sa-i rasplatesc cumva pentru tot ce au facut pentru mine.

 

In primul rand salutare la toata lumea si de data asta va salut de acasa ,chiar azi am aterizat in sf... :ok:

 

Multumesc pe acesta cale tuturor celor care m-au vizitat si celor care mi-au transmis numai urari de bine si au fost in permanenta alaturi de mine,pentru ca fara voi spitalizarea ar fi fost destul de urata,asa alaturi de voi mi s-a parut floare la ureche a fost intr-un fel distractiv. :laugh: :laugh: :ok:

 

 

Acum vreau sa dau si eu cateva lamuriri sa nu mai abereze lumea pe aici degeaba:

-aveam casca integrala AGV care s-a dovedit a fi varza din moment ce mi-a zburat din cap in momentu impactului.

-aveam casca prinsa sub barba (din cauza asta am atatea semen pe fatza)dar era intrdevar mai larg prinsa.

-faza cu motorul lui Aress...nu am mer chiar 1000km cum a zis rontz,dar in seara respectiva nu ma suisem in nici un caz prima oara pe el,am mai mers destul cu acel motor si-l stiam as putea spune destul de bine...oricum cat stiam eu motorul respectiv nu prea are mare legatura cu accidentul pentru ca nu am facut accident pentru ca nu am stiu sa controlez motorul asu chestii de genu asta.

 

Cam atat pnetru azi...o sa mai revin. :ok: :D

AVETI MARE GRIJA DE VOI CA NU MAI VREAU SA AUD DE INCIDENTE...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc inca o data pentru urarile voastre de bine.O sa va tin la curent cu se mai intampla.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deja visează gagica la doo roţi, but that's a No-No până mai încolo...

 

Stai liniştită Maria, sezonul nu se termină decât pe la jumatea lui decembrie, până nu ninge. Să'ţi zică Baiazid cum e să fii singurul trist reumatic care nu lasă ghidonul DECĂT când ninge, dar între ninsori iar pornea vaca, iar venea la muncă...

 

Aşa că cel puţin acuma ai voie să miroşi gazele de la Virage şi alte fiare ca să nu uiţi ce'ţi curge prin vene în loc de sânge (gimme fuel gimme fire... :laugh: ). Când te mai întremezi şi poţi ieşi pe afară, turăm motoru' să văd cum îţi creşte un zâmbet d'ăla imens pe faţă :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oricum pana poti veni si tu la arc sau in etrusco, se aplica regula: 'vine muntele la baiazid', asa cum ai vazut in seara asta... nu te lasam noi sa uiti mirosul de gaz ars sau sunetul de motor turat.. venim in fiecare miercuri pe la tine... poate vin si io pe propriul motor, ca sapt viitoare imi iau :D :laugh: :ok: :laugh: sper sa vina si banii de carnet cat mai repede, ca dupa aia, cand iti revii te provoc la o liniutza pe vreun poligon, sa vedem care-i mai tare viroaga sau ivanul :laugh:

 

ai grija de tine si te asteptam la ploiesti!!! :laugh: :ok: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mahomed nu e Baiazid, cum Baiazid nu e Mahomed. Deci tre sa respectam motoru. Daca mahomed avea motor probabil respectam originalul. :laugh: :laugh:

Ma bucur de revenirea Mariei acasa, si ma bucur si mai mult ca m-am bucurat cu voi toti la ea acasa. Abia astept sa ma pun si eu pe roti sa ma alatur gastii.

Voi care sunteti acu la Ploiesti distractie placuta, noi tristii ne vedem la petrecerea Marlboro. Macar sa auzim si noi ceva motoare.

Maria, ne vedem mai tarziu sa-ti dau invitatia.

Bafta la toti si Asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...