Super Zero 6 Forty Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Ok! Cade netu 2 zile si cand intru ce gasesc? Fratilor fiti mai atenti ca e de rau cu oasele! Maria, iti urez multa sanatate si insanatosire grabnica! Ai grija sa urmezi programul de recuperare pt ca e foarte important daca vrei sa-ti redobandesti libertatea de miscare si asta ti-o spun di proprie experienta 3 gipsuri si pe deasupra mai snt si cadru medical asa ca stiu cum e. Multa atentie pe viitor, vorba lu' Axa "chiar daca intri pe prioritate farnezi si te asiguri de 2 ori ca nu se stie". "reparare" grabnica si sa te vedem inapoi pe 2 roti cat mai rpd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Insanatosire grabnica copilei. Cind ajunge la faza de recuperare sa dea un mesaj. Am o cunostinta, un profesor super meserias la spitalul Sf. Ioan (Vitan) Recuperarea este la fel de importanta ca operatia, din pacate multi o trateaza cu superficialitate. Sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Ieri seara am aflat si eu, imi pare foarte rau de ce sa intamplat. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 "Distractie placuta" si azi la spital, sa ridicati moralul fetei. Muzica buna de recuperare pe OTV sau Cultural TV. Astept si pozele de ieri de la spital, starea Mariei se imbunatateste pe zi ce trece si sa ne mai creasca si noua moralu cu poze noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Insanatosire grabnica! Mai este in spital?Poate fi vizitata?Daca da dati relatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Da, se pare ca sint egoisti si o tin pe Drog doar pentru ei. Totusi, daca nu vrea sa fie vizitata de straini sau mai putin apropiati e de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Parter, salonul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Parter, salonul 3 Adresa completa Univers Sistemul Solar Terra Europa Romania Bucuresti sector x spital Pantelimon parter salon 3 PS: iar am baut. Se vede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 de ce mintzitzi poporu' cu forumu': tre sa bata la usha shi sa negocieze cu gardianul intrarea in salonul 3 desti cred ca sunt mai multe rezerve la parterul spitalului care au un salon 3 intrarea in spital --- mergetzi inainte vreo 5 metri --- facetzi stanga ---- mergetzi vreo 50 metri ---- apoi facetzi dreapta pe un culoar ----- mergetzi inainte --- trecetzi de un automat de cafea, apoi de o usha de lemn ----- shi pe stanga e o usha pe care scrie ACCES INTERZIS ----- sunatzi la usha --- apare gardianul --- va certatzi cu el ----- shi ajungetzi la salonul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Pai atunci hai sa fim mai multi, ca sa se sperie cerberul. Si cu castile pe cap, daca zice ceva Acum serios, daca merg mai multi, sa spuna. Spre rusinea mea habar nu am unde este spitalul Pantelimon, in viata mea nu am vizitat un spital. Si sper sa ramina asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 insanatosire grabnica si cat mai multi prieteni aproape de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 insanatosire grabnica si cat mai multi prieteni aproape de tine... crezi ca "TRISHTII" pot sa o ajute cu ceva!!! sunt varza NOROC CE E EA TARE @ipman: ADICA NU TE DESCURCI SINGUR SHI SUNI UN PRIETEN lasa-mi nr tau de mobil pe PM shi vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 servus Drog,....imi pare rau pt cele intamplate , sper intr-o refacere mai rapida decat se crede initial...........e bine ca ai alaturi prieteni si spijin moral ........multa multa sanatate si recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Cu asa prieteni... tot o placere sa te recuperezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Insanatosire grabnica !!! Suntem alaturi de tine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Io imi bag picioarele in serviciul asta ... acum scap pe la 19-20 (am niste lucrari ca as mai fi venit si eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 uio's de ace esi parere cu baiazid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 @FERI : dl. prof. de care vorbesti m-a recuperat si pe mine, la Sf. Ioan, dupa accident. Omul e adevarat. Fara el, schiopatam si acum. @DROG': insanatosire grabnica si tine-te de recuperare, e incredibil cat conteaza alea 3 luni de gimnastica zi de zi, 2 ore pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Fata noastră se ţine bine de tot, probabil de luni începe să facă pe balerina prin spital(Recuperare). sau cel puţin să se dea cu scaunul cu rotile, iar dacă se întâmpla asta, garantat îmi iau liber de la muncă sa facem o liniuţă prin aria aia necirculată unde e ea "cazată". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Ha ha. Vesti ce ma bucura foarte mult. La o liniuta pe culoarele spitalului ma bag si eu ca n-am nevoie de carnet pt scaunul cu rotile. Luni poate vin si eu sa vad cat de mult s-a imbunatatit starea Mariei. Bafta multa si insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Mai 14, 2005 Autor Share Postat Mai 14, 2005 imi pare rau ca n-am mai reusit sa mai trec pe la spital... sper sa ajung maine seara, dar asta nu depinde de mine... daca nu ajung, transmiteti-i voi insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Daca miine tot e zi de vizita oficial, facem o vizita? Ma ia si pe mine cineva, sau macar sa-mi spuna unde ajung? Ca habar nu am unde e spitalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 (editat) Am fost azi la Maria. Ma asteptam sa gasesc mai multa lume, dat fiind ca este duminica. A fost si o realizare: cind Maria a auzit ca am venit cu motorul, a topait pina afara la aer curat ca sa-l vada (pe motor, bineinteles). Se pare ca a binedispus-o sunetul a 10000 rpm ... nu stiu daca si ceilalti pacienti au fost de acord, dar nu au aruncat nimic pe geam. Tot azi a promis ca va merge si ea la Motorrock de la Ploiesti. Editat Mai 15, 2005 de ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate